Narutoz

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
Sweet5
Jauniņais
Jauniņais

Narutoz

Post by Sweet5 »

1.Tavs īstais vārds. Īzaks Ņūtons
2.Tavs pašreizējais vecums. 15
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) Web lapās esmu bijis 3 bet serveros 2 serveri un weblapu nosaukumi ir GamerX , Walker.Possitive , DtBz.lv .
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu. nēsmu jo bieži izmantoju report
5.Kāds mums būs labums no tevis? Esmu pieredzojoš admins kurš bieži ienāk serverī vai forumā
6.Cik bieži spēlē SA-MP. 3 Gadus
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. Drīz jau būs 3 gadi bet tagad 2 gadi
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. StayBack
9.Kā uzzināji par BoxG community? Draugs man pateica + youtube uzrakstiju latvian sa-mp server :D
10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Es esmu no Jelgavas . Es parasti Sa-mp'ā driftoju . Padodas šaut bet runājot par dzīvi nēsmu pok3 uzturos ilgi un dikti serverī . nelietoju pok3 , db , airbreak . Lamajos bieži serverī vasarā patīk spēlēt volējbōlu ar draugiem un ziemā hoķi spēlēju daudz tipa spēles vis biežāk spēlētās spēles ir GTA 4 un Sa un NHL 09.
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Re: Narutoz

Post by bobiksv6k[1337] »

Man nepatīk tas, kā tu raksti. Anti.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
INDIGO
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by INDIGO »

Nav uzticības-Anti
Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Atvaino, bet es neko nesaprotu no tavas izcilās Latviešu val., kā arī uzticības koeficents - 0, anti.
Image
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

nē.
Locked