Beztēma #6
Moderator: Moderatori
- Deliite[1337]
- euro
Re: Beztēma #6
psc! no 4dienas nakts uz 5dienu mana kvatra nokupeja! :@
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
kas ir kvatra -quadracikls ?
-
- Mana-mana
Nē , tu kā detektīvs varētu sameklēt ,kas ir viņa kvatra .
Tu tak mums esi detektīvs .
Tu tak mums esi detektīvs .

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Kas tad tāds notika , ka nokūpēja?psc! no 4dienas nakts uz 5dienu mana kvatra nokupeja! :@
- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
amm, ko tu no sevis šeit iedomājies?? visiem pēc kārtas brauc augumā.Kvatra ir Audi Quattro. Kas tu par detektīvu ? ? Lasies prom . Kaunējies būtu.
izej ārā paslēpo,snowo, vienalga tikai paej nost no datora.
edit: tu tagad noteikti gribēsi mani nosaukt par punduri. Nu labi 2m zirg. kāpēc nēj basketbolā? es ar savu augumu 2 gadus trenējos, nekādu problēmu ieteiktu tev arī

edit: un es arī neticu ,kad tevi 14,es personīgi nesaprotu kā 14 gados var spēlēs noter 50 Ls vai vairāk spēlē.
Last edited by NIGGASARECOOL211 on 23 Jan 2011, 17:56, edited 1 time in total.
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Visiem pēc kārtas ? Domā ko runā alni. Ja jau ir tāda vēlme, tad - PUNDURIS, Kāda Tev starpība, cik es naudu ielieku spēlē ? Es tērēju tavu naudu vai savu ?SmiLee wrote:amm, ko tu no sevis šeit iedomājies?? visiem pēc kārtas brauc augumā.Kvatra ir Audi Quattro. Kas tu par detektīvu ? ? Lasies prom . Kaunējies būtu.
izej ārā paslēpo,snowo, vienalga tikai paej nost no datora.
edit: tu tagad noteikti gribēsi mani nosaukt par punduri. Nu labi 2m zirg. kāpēc nēj basketbolā? es ar savu augumu 2 gadus trenējos, nekādu problēmu ieteiktu tev arī
edit: un es arī neticu ,kad tevi 14,es personīgi nesaprotu kā 14 gados var spēlēs noter 50 Ls vai vairāk spēlē.

- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
nuu, tu man atkal uzbrauci
. nē ,nu man starpība nav nekāda ,bet man tas liekas slimi. piem ,es tos 50 ls izterētu daudz liederigāk. piedod, bet es tevi nesaprotu.
edit : un jā stūlbs jautājums.
tu tērē savu naudu.

edit : un jā stūlbs jautājums.

-
- Nelabojams spameris
Deliit, ko ta tu tādu dariji, ka nokūpēja? 

psc!!!!
jomajo sodien eju uz veikalu pec partika lietojamas maizes... te peksni sak pa gaisu purgens lidot!!!! :@ :@ :@ :@ :@ :@
nobijos un skreju uz majam..galvenais ka purgens skreja man pakal! es nobijos! domaju ka man caureja tulit saksies...
jomajo sodien eju uz veikalu pec partika lietojamas maizes... te peksni sak pa gaisu purgens lidot!!!! :@ :@ :@ :@ :@ :@
nobijos un skreju uz majam..galvenais ka purgens skreja man pakal! es nobijos! domaju ka man caureja tulit saksies...
- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
hmm, cik gudri. mums visiem tas obligāti tas bija jāzina.psc!!!!
- Chuby[777]
- Rakstnieks
Smailij tu tak esi smieklīgs. Kāda tev daļa gar viņu? Tu pat par sevi pienācīgi nevari atbildēt, bet pārbet kko citiem. Un ko tu saproti ar lietderīgāk iztērēt naudu? Nopirksi čipšus, kolu aiziesi paēst pāris reizes? Dizin vai tev prātiņš pietiks nopirkt, kko tādu,kam patiesa vērtība...

kas ir purgens ?