Beztēma #6
Moderator: Moderatori
- [AoD]enternal
- Censoņa
Re: Beztēma #6
Nu tam GTI kas mums bija personīgi ar tiem elektriskajiem logiem bija tā, kā bija, bet es godīgi saku, tev tik ļoti traucē ka tu ar roku attaisi, nevis savā slinkumā uzspied uz kautkādu podziņu?
Personīgi, apsverot nākotnes iespējamo auto, es esmu izdomājis nopirkt MK1 Golfu, mazliet ieguldīt tādā.
Personīgi, apsverot nākotnes iespējamo auto, es esmu izdomājis nopirkt MK1 Golfu, mazliet ieguldīt tādā.

- [AoD]enternal
- Censoņa
Man čoms nesen nopirka pirmo auto, pa 300 latiem. Viņam tie logi strādāja kā puķīte. Grūti jau nav, bet ekstra ir ekstra. 

Starp citu, Enternal, cik mums bija pieredze, ar MK2 Golf GTI ir iespējams ielikt kārtīgi M3 bembim, labi, tas nav tā ka visiem uzreiz ieliksi, bet nu, iespējams ielikt ir.. Es silti visiem šitiem bembju faniem iesaku apsvērt ko pērc, galu galā, tas bembis ir nu tāds... gan viņš daudz benzīna ēd, gan viņš tev nezinu no psiholoģiskā viedokļa to vien prasa, lai tu no viņa izspied tik jaudas, cik vien iespējams izspiest, ar tekstu, ka tik ietestēt uz cik šitais verķis velk.
Last edited by Lyricist on 25 Jan 2011, 00:49, edited 1 time in total.

- [AoD]enternal
- Censoņa
Atvaino, bet es personīgi esmu redzējis kā ar šo GTI Golfu tika salikts M3 Bembis, es runāju jau par e34. Mašīna tiešām bija laba, vienīgā nožēla ir tā, ka viņa jau sen ir nodota lūžņos, jo Korozija visu piebeidza, neskaitot to avāriju, kurā auto iekļuva ziemas laikā.
P.S. Man personīgi tas Golfu dizains fascinē vairāk nekā BMW dizains, tās lampas un paša virsbūves forma.
P.S. Man personīgi tas Golfu dizains fascinē vairāk nekā BMW dizains, tās lampas un paša virsbūves forma.

- [AoD]enternal
- Censoņa
Viss jau ok, bet E34 ir piektās sērijas, un tas nāk tikai M5. 
Visticamāk ka uz mašīnas bija uzliktas M3 bļemas, vienkārši zinkā pod sport +10hp

Visticamāk ka uz mašīnas bija uzliktas M3 bļemas, vienkārši zinkā pod sport +10hp

Da best Avatar and Siganture!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nē nu, arī var būt, kaut gan mani māc šaubas, vai tad M3 E34 nebija tas kantainais lops kas izskatās šādi.. 
Kaut gan, varbūt es arī maldos, jo cik man vienmēr licies, tad šis ir e34, vai arī tomēr viņš bija e36. Katrā ziņā par šī konkrētā modeļa izbāšanu tiek runāts.

Kaut gan, varbūt es arī maldos, jo cik man vienmēr licies, tad šis ir e34, vai arī tomēr viņš bija e36. Katrā ziņā par šī konkrētā modeļa izbāšanu tiek runāts.

- [AoD]enternal
- Censoņa
Šis ir E36.
Visticamāk, ka tas bija vienkārši E36, ar kautkādu 1.8 dzinēju, tikai ar Mpaketi, tas ir buferiem, sliekšņiem un spoileri un tādiem parasti mēdz tās M bļemas līkt virsū.
Visticamāk, ka tas bija vienkārši E36, ar kautkādu 1.8 dzinēju, tikai ar Mpaketi, tas ir buferiem, sliekšņiem un spoileri un tādiem parasti mēdz tās M bļemas līkt virsū.

Ū pa auto runājat, ja? Baigi slikti, tad veiksmi čatā.
Nu jā, varētu būt, katrā ziņā fakts ir tāds, ka Golfam uz to pašu patēriņu ir diezgan laba jauda, personīgi, es sliecos pirkt 82 gada izlaidumu MK1 Golfam, jo bija runas ka itkā kaut kāds tur nodoklis par auto bija jāmaksā tiem auto, kas sasnieguši līdz 25 gadu vecumam, kā arī MK1 Golfs ar to standarta 1.8 L motoru un savu klasisko dizainu, man personīgi šī ideja neizklausas slikti.
Tā teikt, kaut ko šādu, varētu atrast kabrioleta versiju, būtu vispār vēl super ja varētu atrast veco Golf Cabriolet, galu galā man te netālu Jūrmala, garāža ir, apkopt var, es īpašas problēmas nesaskatu.
Vai nu šo, vai arī..

P.S. Runājot par Golf vs BMW, izskatās ka pie šī te Golfa ir piestrādāts
Golf MK2 GTI saliek BMW E30 320i kā mazo
Tā teikt, kaut ko šādu, varētu atrast kabrioleta versiju, būtu vispār vēl super ja varētu atrast veco Golf Cabriolet, galu galā man te netālu Jūrmala, garāža ir, apkopt var, es īpašas problēmas nesaskatu.

P.S. Runājot par Golf vs BMW, izskatās ka pie šī te Golfa ir piestrādāts
Golf MK2 GTI saliek BMW E30 320i kā mazo

- [AoD]enternal
- Censoņa
Bembim tieši 2 litrīgie motori nav diezko labi, + vēl Golfs paņēma startu, jo ir priekšpiedziņas. Bet nu jā, nekāds brīnums ar nav, ka bembi paņēma. Nav tač arī nekāds superauto. 
Zilais MK1 oga. Tik stulbi ir tas, ka MK1 detaļas, lēnām izsīkst.

Zilais MK1 oga. Tik stulbi ir tas, ka MK1 detaļas, lēnām izsīkst.

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
BWS, neesmu dzirdējis par tādu 25 gadu nodokli, bet esmu dzirdējis, ka auto, kas sasnieguši 30 gadu vecumu un ir daudzmaz oriģināli, var nokārtot retro statusu un nav jāmaksā nodoklis.

- [NWA]Dumper
- Bembists
Kādus 4 gadus atbraukājot ar universāļiem, ielīdu audi a4 vai golf 4 likās, ka esmu iespiests sasistā auto.