Beztēma #6
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #6
Ko jūs visi varat runāt par manīīh??? Es itkā būtu kas spešal... 

Kā tik ne arī, to vari izstāstīt manam kaķim. 

Tev ir kaķis?
Nē, nopietini. Es domāju runa ir par to, ka Tu biji tīri normāls sakarīgs spēlētājs, un tagad pēkšņi braukājies ar tanku.

Nē, nopietini. Es domāju runa ir par to, ka Tu biji tīri normāls sakarīgs spēlētājs, un tagad pēkšņi braukājies ar tanku.
+1 Toretto.
Varēji paspēlēt viens bez klana normali, tad pēc kādas nedēļas pietiekties kaut kādā klanā. ;]
Tagad tavas izredzes tikt kādā klanā ar ideāli reputāciju ir pielīdzināmas 0. ^^
Varēji paspēlēt viens bez klana normali, tad pēc kādas nedēļas pietiekties kaut kādā klanā. ;]
Tagad tavas izredzes tikt kādā klanā ar ideāli reputāciju ir pielīdzināmas 0. ^^

Da pagātne vainīga. ;/ Netieku nevienā normālā klanā, nu tad nav izvēles.
- Chuby[777]
- Rakstnieks
PAtiesību sakot bonnie nebraukā nedz ar tanku nedz bombī ar RPG. Viņš vnk iet visādos bezjēdzīgos klanuos manuprāt ponta pēc. NEzinu,kas tur slikts. Diezvai labs splētājs ieejot sliktā klanā sabojā savu repotāciju normāli uzvedoties.

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Sabojā gan, un kā vēl.
Kā tas izskatītos, ja, piemēram, Dumpers aizietu uz [PID] klanu? Nesaku, ka tas klans ir slikts, bet vienkārši nosaucu to kā piemēru.
Dumper, tu arī nedrīksti apvainoties, vienkārši nosaucu piemēru.
Kā tas izskatītos, ja, piemēram, Dumpers aizietu uz [PID] klanu? Nesaku, ka tas klans ir slikts, bet vienkārši nosaucu to kā piemēru.
Dumper, tu arī nedrīksti apvainoties, vienkārši nosaucu piemēru.
▲▲▲
Dā esmu p0k3 un tā tas paliks laikam. ;/ Neēsmu spējīgs tikt uz priekšu. Daži domā, ka vēl varu, bet zinu, ka nē. 

Galīgi garām, eh? Japamet samps, savādāk dzīve pajuks, jo netiki klanā.Neēsmu spējīgs tikt uz priekšu.
- bobiksv6k[1337]
- euro

_________

Šodien uznāca iedvesma.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Jā, jākar ap klaklu virve un jākarās nost. Pļek...
- [NWA]Dumper
- Bembists
Bieži matemātikā negadās dabūt 10. Vakar par Sinusiem, Kosinusiem... uz 10 uzrakstīju.
Kādam no jums apkārtnē uz kāda ezera vai dīķa ir labs ledus(līdzens)?
Kādam no jums apkārtnē uz kāda ezera vai dīķa ir labs ledus(līdzens)?

- Chuby[777]
- Rakstnieks
Man apkārtnē visi dīķi aizsnieguši,bet mums ir dievas vietas,kur lej ledu Stadionā un skeitparkā. Skeitparkā šobrīd nenormāls grubulis,bet stadionā ledums jābūt gludam šodien 17 varēs jau uz turieni doties vnk no rīta janu ledus kārtu uzlēja.

Mums vecie darbnīcu boksi - angāri , zem jumta 2 laukumi , ledus labs pa brīžiem arī uzlej.