Beztēma #6
Moderator: Moderatori
-
- Mana-mana
Re: Beztēma #6
Drīz jau leksim ārā arī no raķetēm ,kas paceļās uz kosmosu , nu pa logi galvu izbāzīsim . 

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Dumper, tev AOTW nevajadzēja taisīt to sigu ar Freimani , tgd visi baigie fani palikuši , bet iepriekš vispar neko neklausijās... Ja viņš būtu vēl dzīvs tur lielākā daļa izvēlētos citus darbus..
- [AoD]enternal
- Censoņa
Tu domā tā : Ķip ja par kādu fano, vai arī kāds patīk, katru dienu ir jārunā par viņu, jāklausas dziesmas, vai jātaisa tie paši signaturi/avatāri ar viņu? Viņa vairs nav, daudzi tagad cenšas izrādīt cieņu un piemin viņu. Visi taču ir noklausījušies kaut vienu viņa dziesmu, pietiek ar to, ka viņu atcerās vismaz 1x gadā. 

Tici man , tas ir nedaudz negodīgi , ja tur būtu mans darbs , ne dumpera ,es tur ieliktu bildīti 150x150 + rāmi bez editinga , visi yo Freimanis , mana balss aiziet par viņu.
Konkursa nosaukums nav "nedēļas mūziķis". Balso par darbu, kas tajā ir ieguldīts un cik labi izskatās..Tur tā Freimaņa fanu lielākā daļa tik sākuma darbus ir redzējuši..
Konkursa nosaukums nav "nedēļas mūziķis". Balso par darbu, kas tajā ir ieguldīts un cik labi izskatās..Tur tā Freimaņa fanu lielākā daļa tik sākuma darbus ir redzējuši..
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Varbūt ka tā arī ir, ka tas avatars bišķīt spiež uz to, lai cilvēki balsotu par Freimani. Bet tā jau ir katra personīgā izvēle par ko balsot, noteikumos jau ar nekas nebija minēts.
▲▲▲
- [SS]eras.e
- Servera admins
Kāpēc jāpērk Opelis:
Kāpēc Opel īpašnieki pa dienu nesveicinās?- Tāpēc, ka no rīta servisā jau visi ir sasveicinājušies! Kāpēc Opel-im ir apsildāms aizmugurējais stikls?- Lai rokas būtu siltumā, stumjot auto.
Kā panākt, lai Opel ieskrienas no 0 līdz 100km/h 10 sekundēs?- Nogrūdiet to no kraujas.
Kas rakstīts Opel lietošanas instrukcijas 4. un 5. lappusēs?- Vilcienu un autobusu kustības saraksts.
Kas ir Opel sporta versija?- Kad braucējs ir uzvilcis Nike kurpes.
Kas ir Opel kalna galā?- Brīnums!
Kā var dubultot Opel cenu?- Pielejiet tam pilnu bāku.
Kā panākt, lai Opel labi izskatās?- Noparkojiet to starp diviem Moskvičiem.
Ko darīt, ja jūsu Opel ceļā gadās savvaļas bišu spiets?- Pārtrauciet stumšanu un paslēpieties mašīnā.
Kāda ir Opel īpašnieka kvēlākā vēlēšanās?- Iegādāties automobili.
Kā Jūs nosauktu Opel ar drošības jostām?- Par mugursomu! Kā panākt, lai Opel ātrāk brauktu kalnup?- Izgrūdiet ārā pasažierus.
Kā panākt, lai Opel ātrāk brauktu lejup?- Izslēdziet dzinēju.
Kas ir lieks šinī sarakstā - Opel, AIDS, sifiliss?- Sifiliss, jo no tā var atbrīvoties.
Saule lec, zaķi lec - Opels nelec
Ja klusā rudens vakarā iziet ārā, tad var dzirdēt, kā Opeļi rūsē
Kāpēc Opel īpašnieki pa dienu nesveicinās?- Tāpēc, ka no rīta servisā jau visi ir sasveicinājušies! Kāpēc Opel-im ir apsildāms aizmugurējais stikls?- Lai rokas būtu siltumā, stumjot auto.
Kā panākt, lai Opel ieskrienas no 0 līdz 100km/h 10 sekundēs?- Nogrūdiet to no kraujas.
Kas rakstīts Opel lietošanas instrukcijas 4. un 5. lappusēs?- Vilcienu un autobusu kustības saraksts.
Kas ir Opel sporta versija?- Kad braucējs ir uzvilcis Nike kurpes.
Kas ir Opel kalna galā?- Brīnums!
Kā var dubultot Opel cenu?- Pielejiet tam pilnu bāku.
Kā panākt, lai Opel labi izskatās?- Noparkojiet to starp diviem Moskvičiem.
Ko darīt, ja jūsu Opel ceļā gadās savvaļas bišu spiets?- Pārtrauciet stumšanu un paslēpieties mašīnā.
Kāda ir Opel īpašnieka kvēlākā vēlēšanās?- Iegādāties automobili.
Kā Jūs nosauktu Opel ar drošības jostām?- Par mugursomu! Kā panākt, lai Opel ātrāk brauktu kalnup?- Izgrūdiet ārā pasažierus.
Kā panākt, lai Opel ātrāk brauktu lejup?- Izslēdziet dzinēju.
Kas ir lieks šinī sarakstā - Opel, AIDS, sifiliss?- Sifiliss, jo no tā var atbrīvoties.
Saule lec, zaķi lec - Opels nelec
Ja klusā rudens vakarā iziet ārā, tad var dzirdēt, kā Opeļi rūsē
- Kvatrochijs
- Nelabojams spameris
Pats izdomāji?Pilnīgi meli,tas pats kas par čaku norisu.Tikai tukši teksti par ko visi tagad smiesies ,hahaha,heee utt.
BoxG esmu no 2008. gada 23. augusta
- Skilled[O]
- Nelabojams spameris
- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris
Tie joki par opeli - veci,bet smieties var.
- bobiksv6k[1337]
- euro
Vai tu zināji, ka ka 90% cilvēku nepamana šajā tekstā, vārda "ka" atkārtojumu divas reizes frāzes sākumā?
x)
x)

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Becis[NGT]
- Nelabojams spameris
Huh, sacensības beigušās, šoreiz labāk nekā iepriekš.
Bobik gadījumā tu nespēlē florbolu? Iespējams, ka tas biji tu, vai arī man tikai izlikās. Vismaz pēc tavis redzētajām bildēm.
Bobik gadījumā tu nespēlē florbolu? Iespējams, ka tas biji tu, vai arī man tikai izlikās. Vismaz pēc tavis redzētajām bildēm.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Es florbolu nespēlēju, bet no klases spēlē.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Beci, vinnējāt/zaudējāt? Par cik mani draugi telefonus neceļ, pastāsti tu par to, kā gāja.
▲▲▲
- Becis[NGT]
- Nelabojams spameris
Nu jā, man jau likās, ka tas neesi tu, bet baigi līdzīgs, ja Ervuha vēl florbolu spēlētu, man pret viņu būtu jāspēlē. ;s
Vispār kāds no BoxG`erim bija šodien uz U-16 florbola sacensībām Līgatnē?
Edit.
Tā kā šogad esam jaunākie U-16 grupā, visas spēles zaudējām, protams arī iepriekš. Bet manā skatījumā mēs šodien ļoti labi nospēlējām, jo bijām tikai 7 spēlētāji. Ja iepriekš Valmierā pret Latgranulu zaudējām 0:11(laikam) un bijām 9, tad šoreiz bijām 7 un zaudējām tikai 1:9. Pret Babīti 4:2. Nu tur varēja, es tā domāju. Ādažus varējām vinnēt, jo pēc 1. puslaika bija 2:3. Pirmos vārtus iemetu es gan šajā spēlē, gan vispār šo sezon. Bet tomēr spēki mums nepietika un zaudējām ar rezultātu 2:7
Vispār kāds no BoxG`erim bija šodien uz U-16 florbola sacensībām Līgatnē?
Edit.
Tā kā šogad esam jaunākie U-16 grupā, visas spēles zaudējām, protams arī iepriekš. Bet manā skatījumā mēs šodien ļoti labi nospēlējām, jo bijām tikai 7 spēlētāji. Ja iepriekš Valmierā pret Latgranulu zaudējām 0:11(laikam) un bijām 9, tad šoreiz bijām 7 un zaudējām tikai 1:9. Pret Babīti 4:2. Nu tur varēja, es tā domāju. Ādažus varējām vinnēt, jo pēc 1. puslaika bija 2:3. Pirmos vārtus iemetu es gan šajā spēlē, gan vispār šo sezon. Bet tomēr spēki mums nepietika un zaudējām ar rezultātu 2:7

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Skaidrs. Atklāšu, ka reāli Latgranulas U-16 spēlē divi, kuriem ir 14, bet viņiem līmenis ir ļoti augsts, ja salīdzina kopumā ar U-16 komandu. Un zinu, kuru tu noturēji līdzīgu par mani, viņu saukā par kaut kādu svikli or smth. 

▲▲▲