Beztēma #6
Moderator: Moderatori
- Becis[NGT]
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #6
Tev nē, bet vairāk Bobikam,pēc manām domām. Nedaudz čirkaini mati.
Viņam, ja nemaldos bija Exel DoubleCurve, sarkanā krāsā, un viņš spēlē vairāk aizsardzībā.
Edit.
Mums pat pie U-16 spēlē 13 gadīgi no U-14, jo vienkārši mums nav kas spēlē. Mēs esam tikai 4 un vārtusargs kuri ir tiešām U-16
Viņam, ja nemaldos bija Exel DoubleCurve, sarkanā krāsā, un viņš spēlē vairāk aizsardzībā.
Edit.
Mums pat pie U-16 spēlē 13 gadīgi no U-14, jo vienkārši mums nav kas spēlē. Mēs esam tikai 4 un vārtusargs kuri ir tiešām U-16

- bobiksv6k[1337]
- euro
Ja tas ir Sviklis, tad es nu tiešām neesmu līdzīgs viņam. Pirmkārt: Man mati citā krāsā (lūdzu nepavainojaties, bet es tikai pieminu faktu, ka man mati citā krāsā, nav nekas aizvainojošs te domāts).

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- [SS]eras.e
- Servera admins
Beci,jūs papiš*t,dēļ sliktās aizsardzības.
- [NWA]Dumper
- Bembists
Neesmu redzējis kā jūs spēlējat, tapēc nevaru īsti spriest.
Ja jūs spēlējāt kā te vieni daži labi, kurus mēs uzvarējām 5:2 un mēs spēlējām bez vārtsarga, tad tā ir traģēdija. Bet ganjau tik slikti nebija, ka dažus goliņus iesitāt pret katru komandu.
Ja jūs spēlējāt kā te vieni daži labi, kurus mēs uzvarējām 5:2 un mēs spēlējām bez vārtsarga, tad tā ir traģēdija. Bet ganjau tik slikti nebija, ka dažus goliņus iesitāt pret katru komandu.

- Becis[NGT]
- Nelabojams spameris
Bobik, es jau vienkārši neesmu tevi redzējis dzīvē, viekārši pirms jau pailga laika draugos skatījos tavu profilu, tāpēc tikai tā.
Eras.e tu šodien tur biji, un spēlēji?
Edit. Dumper, tu arī ar florbolu nodarbojies?
Eras.e tu šodien tur biji, un spēlēji?
Edit. Dumper, tu arī ar florbolu nodarbojies?

- [SS]eras.e
- Servera admins
šodien es nespēlēju,man kājas trauma,jau kādu ilgu laiku.
- [NWA]Dumper
- Bembists
Nodarbojos, bet uz sacensībām nebraucu, komandas lādzīgas nav. Tā tik frendly pret citām skolām.

- Becis[NGT]
- Nelabojams spameris
Žēl gan. Tā jau gribētos uzspēlēt pret kādu no jums. Tik žēl, ka Ervuha vairs netrenējas.
Mums arī pavasarī gaidāmas spēles starp skolām.
Mums arī pavasarī gaidāmas spēles starp skolām.

- [SS]eras.e
- Servera admins
+Es esmu vārtusargs,un domāju pamest florbolu.
Edit:
+Es esmu slikts vārtusargs.
Edit:
+Es esmu slikts vārtusargs.
Last edited by [SS]eras.e on 29 Jan 2011, 21:40, edited 2 times in total.
- Becis[NGT]
- Nelabojams spameris
- Becis[NGT]
- Nelabojams spameris
Tās sacensības jau laikam pa Vidzeme, Zemgali, Kurzemi, Latgali notiek, jo itkā visas komandas pret ko mums ir nācies spēlēt, ir no Vidzemes.

- [SS]eras.e
- Servera admins
lol
Par Freimani:
Mūžībā aizgājušā Mārtiņa Freimaņa nāve sabiedrībā radījusi ne vienu vien minējumu par pāragrās aiziešanas iemesliem ? lai gan dziedātāja pārstāvju medijiem sniegtā informācija pieļāva, ka mūziķis miris no gripas, Infektoloģijas centra pārstāvji šo informāciju noraida.
Lai gan oficiāls Freimaņa nāves iemesls pagaidām atklāts netiek, ziņa par to, ka viņš, iespējams, miris no gripas, sabiedrībā radījusi zināmu spriedzi ? šī infekcijas slimība šobrīd plosās visā Latvijā un jau prasījusi vairāku cilvēku dzīvības. Tomēr ceturtdienas vakarā tapa zināms, ka Freimaņa nāves iemesls neesot bijusi gripa.
Edit:
Tikai neapdir*ies http://www.webbax.se/pics/hotgirl.jpg Pagaidi būs pārsteigums.
Mūžībā aizgājušā Mārtiņa Freimaņa nāve sabiedrībā radījusi ne vienu vien minējumu par pāragrās aiziešanas iemesliem ? lai gan dziedātāja pārstāvju medijiem sniegtā informācija pieļāva, ka mūziķis miris no gripas, Infektoloģijas centra pārstāvji šo informāciju noraida.
Lai gan oficiāls Freimaņa nāves iemesls pagaidām atklāts netiek, ziņa par to, ka viņš, iespējams, miris no gripas, sabiedrībā radījusi zināmu spriedzi ? šī infekcijas slimība šobrīd plosās visā Latvijā un jau prasījusi vairāku cilvēku dzīvības. Tomēr ceturtdienas vakarā tapa zināms, ka Freimaņa nāves iemesls neesot bijusi gripa.
Edit:
Tikai neapdir*ies http://www.webbax.se/pics/hotgirl.jpg Pagaidi būs pārsteigums.
Re: lol
bobik, jā, jā, jā, mati citā krāsā.
sasmīdināji.
visi zina, ka tu esi ''rižiks''.

visi zina, ka tu esi ''rižiks''.