Beztēma #6
Moderator: Moderatori
- bobiksv6k[1337]
- euro
Re: Beztēma #6
wut, tas nav Red Bull. Tik daudz tev vajadzēja saprast.
Bet backflips uz sniegamoča... skills.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Nez, man liekas, ka uz sniega moča to ir vieglāk izdarīt. Nav jāuztraucas par nosēdināšanu, jo dibens tptās tur ir plakans. Vienīgi tas moča svars, bet es domāju, ka ātrums, ko viņš uzņem ar viņu visu attaisno.
▲▲▲
- bobiksv6k[1337]
- euro
Nejau tur tas joks. Vienreiz pa Discovery rādīja, kur šie gribēja uztaisīt backflipu ar sniegamoci. Problēma bija tur, ka tas motors ir novietots tā, ka gaisā viņš pats apgriežas. Nu.. viņiem nesanāca tikai dēļ svara sadalījuma.

I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Nu jā, bet salīdzini kaut kādus parastus sniega močus ar šitajiem uzlabotajiem zvēriem. Paskaties, kā viņš ir pārveidots, zinu, ka nu jau var arī šāda stila dabūt veikalos (ar slēpju sliecēm), bet tomēr... Varu derēt, ka motors viņam arī ir pārlasīts.
▲▲▲
Hmm, taču Jannka jums uztaisīja īpašu topiku Auto- Moto mīļu sarunas, kur jūs par šīm lietām varat no A līdz Z pārrunāt visu.

Nedaudz ir par lielu tas Sigs. Varēji viņam pa pm aizsūtīt lai samazina Sigu.
- bobiksv6k[1337]
- euro
Mēs apspriežam video. x)Hmm, taču Jannka jums uztaisīja īpašu topiku Auto- Moto mīļu sarunas, kur jūs par šīm lietām varat no A līdz Z pārrunāt visu.

/b/oxG
bobiks[1337] wrote:wut, tas nav Red Bull. Tik daudz tev vajadzēja saprast.
Tik daudz es saprotu,ka tas nav red bull,jokus ar nesaprot....

- Kvatrochijs
- Nelabojams spameris
- [Dk]BulleT
- Jauniņais
Tu nofeiloji un negribi to atdzit.wut[666] wrote:bobiks[1337] wrote:wut, tas nav Red Bull. Tik daudz tev vajadzēja saprast.
Tik daudz es saprotu,ka tas nav red bull,jokus ar nesaprot....
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
BWS, ja veidojot aptauju pie servera administratoru saraksta būtu bijis Porgantz, tad arī viņš būtu aptaujā.
▲▲▲
kā var gfx.lv piereģistrēties?
piereģistrējos, atveru to kas uz e-pastu atnāk, bet pēc 30 min mans profils ir izdzēsts..
piereģistrējos, atveru to kas uz e-pastu atnāk, bet pēc 30 min mans profils ir izdzēsts..
Excuse Me, My kind sir, but WTF is this then?

Man tas izskatas pec ta, ka tu vienkarsi pavirsibas del esi palaidis garam, no offense though.

Man tas izskatas pec ta, ka tu vienkarsi pavirsibas del esi palaidis garam, no offense though.

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Ja tu būtu paskatījies to tabulu tad, kad es viņu veidoju, tad tu tā neteiktu. Es tak neesmu tik liels idiots, lai tīšuprāt neliktu viņu aptaujā.
▲▲▲