Beztēma #6
Moderator: Moderatori
- Hustler_Imis
- Rakstnieks
Re: Beztēma #6
Tas, iespējams atkarīgs arī no organisma, tev tas švaki iedarbojās, bet tā, ja ir iespēja - piens vislabākās zāles uz pohām vai uzdzert procesa laikā.
Dumper - A, kas ir vainīgs, ka jums tik ātri pazuda interese par mašīnām?
No manis neviena vārda par dzeršanu forumā neizspiedīsiet. Nedzeru.
No manis neviena vārda par dzeršanu forumā neizspiedīsiet. Nedzeru.

Tādā gadījumā nepīksti par citiem.
kā var ierēkt par jūsu strīdiņiem, daļu bestēmas kur strīdi palasīju un pasmējos. 

- Hustler_Imis
- Rakstnieks
- [AoD]Janeqz
- Nelabojams spameris
Smieklīgi tas ir kā, kuram. parasti strīdi sākas dēļ tādiem, kas lien iekšā tur, kur paši nejēdz un cenšas kādam, kaut ko iemācīt.
nu jā, bet tas tā! kāds no photoshoperiem nevar man uztaisīt avarat signature? būs bildes pašiem tomēr jāpameklē un tur apmēram ir rakstīts ko vajadzētu viņos. rekur links uz darbu pieprasījumu - viewtopic.php?t=8794
ceru uz atsauksmi.
ceru uz atsauksmi.
Nah*jam man tag'u? Es kāds reklāmas stends?Imis[666] wrote:Eu, Do, tu vairs hustleros neesi?
JEb vnk nikam priekshaa nepieliki?
Huļ* Tu te iepīkstējies?[NWA]Houseboy wrote:Noteikti izmests....
- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
Varu derēt, ka cilvēki paši skatās pieprasījumu lapu, nav jāraksta te, lai pamanītu.
nu piedodiet kungs, prosta nepacietība maisa, un beztēmu jau vairāk skata droš, tāpēc ieliku te arī.
- Hustler_Imis
- Rakstnieks
skataas abus, vajag tikai pacietiibu, es arii tagad gaidu, kameer kaads photoshoperis uzmeikos man avatar, bet tad jau redzees, taa jau ir vinju izveele taisiit vai nee. 

- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
NU tā, šis darbs liekas daudz maz normāls, bet tomēr, rāmis par lielu, un cilvēka sejai kkādas bumbas priekša... Tas sux, bet kopumā ir ok.