Beztēma #6

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Re: Beztēma #6

Post by [NWA]Dumper »

Kri wrote:Labāk aizejiet uz virtuvi un iedzeriet vienu glāzi piena, vēl par mazu lai dzertu alkoholu.

Ēm, laikam kādam no moderātoriem drīz vajadzēs taisīt vēl vienu topiku "BoxG dzērāju sarunas"
Starpcitu, piens ir labs uzdzeramais! Uz pohām pienu vislabāk liet iekšā. Atbildot uz tavu pirmo teikumu, ko Tu iesaki kā aizstājēju?
To, ko tu pērc veikalā un uzskati par pienu īsti nezinu kā ir uz pohām, bet esmu dzirdējis, ka rūguš piens ir viens no labākajiem. Bet vis labāk ir paņemt vēl vienu aliņu vai energy drink`u.

Kri, kas teica, ka mums apnika auto. Vienkārši nav par ko tā īsti diskutēt. Atnāktu kāds pastāstītu/parādītu kaut, ko jaunu un atkal sāktu diskutēt.
Image
Do
Jauniņais
Jauniņais

Post by Do »

[NWA]Dumper wrote:
Kri wrote:Labāk aizejiet uz virtuvi un iedzeriet vienu glāzi piena, vēl par mazu lai dzertu alkoholu.

Ēm, laikam kādam no moderātoriem drīz vajadzēs taisīt vēl vienu topiku "BoxG dzērāju sarunas"
Starpcitu, piens ir labs uzdzeramais! Uz pohām pienu vislabāk liet iekšā. Atbildot uz tavu pirmo teikumu, ko Tu iesaki kā aizstājēju?
To, ko tu pērc veikalā un uzskati par pienu īsti nezinu kā ir uz pohām, bet esmu dzirdējis, ka rūguš piens ir viens no labākajiem. Bet vis labāk ir paņemt vēl vienu aliņu vai energy drink`u.

Kri, kas teica, ka mums apnika auto. Vienkārši nav par ko tā īsti diskutēt. Atnāktu kāds pastāstītu/parādītu kaut, ko jaunu un atkal sāktu diskutēt.
Par to, kad veikala plauktos piena nav, bet piena pulveris atšķaidīts ar ūdeni tas jau sen ir noskaidrots, bet attiecīgajos gadījumos tiek sagādāts pienācīgs piens, ja ir vajadzība!
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Fallen, nebūtu tā kā drusku jāpiebremzē ar savu dialogu? Šodien reģistrējies, bet jau gandrīz 40 posti. Savas dzērāju sarunas varat skype risināt.
Image
Do
Jauniņais
Jauniņais

Post by Do »

Paldies, ka atļāvi.
M3A1
Jauniņais
Jauniņais

Post by M3A1 »

lab, lab boss, nomierinies, ši tak ir bestēma. kāda starpība cik posti?
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Tāda, ka sarunai starp 2 cilvēkiem varat izmantot skype, pārējiem neinteresē ko un kā dzērāt.
Image
Hustler_WinChester
CMF
CMF

Post by Hustler_WinChester »

Ja gribat īstu pienu, tad govi var slaukt tikai šādi
Image
Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
M3A1
Jauniņais
Jauniņais

Post by M3A1 »

Aleksi nebija 2 bija 4, tikai 1 divas piebildes pa dzeršanu piemeta. :D un dzeršanas tēmu neierosināju es, un kāpēc tu _Do neko nesaki? viņš arī daudz raksta un tas ir kurš to tēmu uzcēla gaismā.
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

dzert,dzert! ar laiku tas saks riebties!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
[AoD]edzha
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]edzha »

tad jāprovē kautkas stiprāks, kruta tak.
Image
[AoD]Zocs

Post by [AoD]Zocs »

Tagad jādzer tikai šņābs, kā nekā ziemas sezona. :D
Me Gusta.
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

sakuma kkada Salvia,tad gandzinja,tad hash,un tad no kurijamajiem viss apnik,tad aiziet kkadas halocigenas senites,tad extasy,tad kkur starpa Amfetamins,tad Metamfetamins,tad Kokains,un viss beidzas ar Heroinu! un tas tikai tapec ka jamegina kkas stipraks par alkanu!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
M3A1
Jauniņais
Jauniņais

Post by M3A1 »

vienkāršāk nav medicīnisko spirtu izdzert pudeli un gatavs forever? labāk nemēģināt. piekrītu Deliite, viss arī apnīk dzert, no sākuma baigi super, vēlāk vairs nav tā. Aleksi tu kļūdījies, tēma tomēr iet uz priekšu!
[AoD]Zocs

Post by [AoD]Zocs »

Nu nu samācāt vēl mazos. :D
Me Gusta.
Hustler_WinChester
CMF
CMF

Post by Hustler_WinChester »

Ja man būtu izvēle es labāk paliktu Kokaīnatkarīgs nekā Heroīnatkarīgs. Mums rādija Literatūrā filmu - Mēs Zoo stacija bērni, un es negribu vispār kko tādu piedzīvot xP . Cik es arī zinu Kokaīns esot dārgākā narkotika.

Un ja runa ir par dzeršanu tad vislabākais ir pašdzītais no paštaisītas brāgas. Vismaz zini ko tu dzer
Image
Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Locked