Beztēma #6
Moderator: Moderatori
- [NWA]Dumper
- Bembists
Re: Beztēma #6
Omg, cik jums gadu. Dzert un tad tas apnīk? Jūs to uztverat kā datorspēli, kura apnīk? No dzeršanas radīsies tikai un vienīgi atkarība un veselības problēmas, nekas tur ne apnīk, ne neapnīk. Ir reizes, kad ir pieņemts iedzert jeb svinībās pārtijos u.t.t.

Starpcitu, vitamīns nav peļams. Kokaīnu ar pie pirmās iespējas pamēģinātu.Deliite[1337] wrote:sakuma kkada Salvia,tad gandzinja,tad hash,un tad no kurijamajiem viss apnik,tad aiziet kkadas halocigenas senites,tad extasy,tad kkur starpa Amfetamins,tad Metamfetamins,tad Kokains,un viss beidzas ar Heroinu! un tas tikai tapec ka jamegina kkas stipraks par alkanu!
- Deliite[1337]
- euro
man piemeram apnik dzert,jooo tas stavoklis nakamaja rita,sak apnikt!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
narkotikām es labāk roku klāt nelikšu. jau zaļo appīpējos par daudz. tāds korķis bija, tualetes pods labākais draugs.
http://www.gametrailers.com/news/saints ... d-for/2964
Tas ta, lai Jannkam un citiem fanatiem butu ko palasit, citad Jannks esot teicis, ka SR3 nemaz neesot oficiali atzits..
Tas ta, lai Jannkam un citiem fanatiem butu ko palasit, citad Jannks esot teicis, ka SR3 nemaz neesot oficiali atzits..

man jauns signature un avatars, pateicoties Dzhonis. varat slēgt šo topiku - viewtopic.php?p=125438#125438
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
- [AoD]Janeqz
- Nelabojams spameris
"Zaļais" nav narkotika, tā ir dieva dāvana.Fallen. wrote:narkotikām es labāk roku klāt nelikšu. jau zaļo appīpējos par daudz. tāds korķis bija, tualetes pods labākais draugs.

Chosen, Houseboy, katram savs stiliņš, katram savs tuvāks. man piemēram patīk abi divi.
- Hemis[ADT]
- Nelabojams spameris
Viss par Fallen.
Pievienojies: 03 Februāris 2011
Kopā publicēts: 50
Diezgan pieklājīgi
Ja šādā tempā turpināsi ilgi vairs te nenoturēsies.
Pievienojies: 03 Februāris 2011
Kopā publicēts: 50
Diezgan pieklājīgi

Ja šādā tempā turpināsi ilgi vairs te nenoturēsies.
Kri mani brīdināja pa dialogu čatošanu nevis par vienkārši rakstīšanu vai piebildēm. hemis kas jums ir, es vnk raksta, nepārkāpju neko.
- Hemis[ADT]
- Nelabojams spameris
Nē nu tu naturāli iedirs visur kur vien vari, nevis vienkārši raksti.
kur vien varu? es divos klana bestēmās tikai esmu ierakstījis un spēlēju foruma spēles un šeit rakstu, kamēr sampā nav ko darīt. tas arī viss. what is your problem ,man? es nesaprotu, pasaules gals būs no tā, ka jauns spēlētājs raksta daudz? citos forumos normāli, raksti cik gribi. es saprastu ja bezjēdzīgi piemēram - čau, vai skatītu pa burtam alfabētu.