Tātad mana problēma ir tāda,ka nevaru ieiet nevienā serverī (TF2). Kad spiežu uz kādu serveri rāda ''Serve is not responding''. Uzliku jauno ielāpu v.1.1.2.9.
Kad šodien vēl bija 1.1.2.8 arī nevarēju ieiet. Uzliku jauno arī nevaru. Protams man TF2 nav steam. Ceru,ka varēsiet palīdzēt.
Nevaru ieiet nevienā serverī TF2.
Moderator: Moderatori
- Skilled[O]
- Nelabojams spameris
Re: Nevaru ieiet nevienā serverī TF2.
Ja TF2 spēlē jau sen kāds niks ? Ja esi iesācējs , tad tev vajag gamerx'ā novilkt TF2 clientu un likt pilnība visus patchus virsū , sākot no paša vecākā līdz pašam jaunākajam..Jā kādu patchu izlaidīsi vari sākt no jauna.
- Skilled[O]
- Nelabojams spameris
Nu īsti sen nespēlēju, spēlēju dažas dienas. Mans niks ''purumpurumt''. Kad lādēju TF2 viņam versija bija v1.1.1.5, kad novilku tad sāku likt visus pačus kur sākas no 1.1.1.5 to un uz augšu. Vakar vēl varēju spēlēt.

Iespējams tas ir tāpēc , ka gamerx vēl nav updeitots , jo šodien iznāca atkal jauns update.
- Skilled[O]
- Nelabojams spameris
- makrilsv6k
- Rakstnieks
-
- Rakstnieks
Nopērc tak viņu lai varētu kārtīgi spēlēt ar itemiem un achievementiem. Tici man būs jautrāk un tas nemaksā pārāk dārgi ( 12 ls bez atlaides ).
Un jā ar krakoto TF2 vienmēr būs problēmas, jo viņiem iznāk update tik ātri, ka nespēj tu pats likt tos ielāpus, bet steam pats uzliek automātiski kā ieslēdz steam.
Un jā ar krakoto TF2 vienmēr būs problēmas, jo viņiem iznāk update tik ātri, ka nespēj tu pats likt tos ielāpus, bet steam pats uzliek automātiski kā ieslēdz steam.

man patīk biezpiens
- Skilled[O]
- Nelabojams spameris
Atradu vainu. Nevaru pie serveru sarakstu spiest ''connect'' man ir consolē jāraksta ''connect'' servera ip. Tad varu tikt serveros. Moderatori varat TC