1.Tavs īstais vārds. Dainis
2.Tavs pašreizējais vecums. 14
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.)Esmu bijis Citos samp serveros piemēram MTX un vēk kautkāds tur bija..Bet esmu Cs adminējis,han spēlē gan webā.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
viewtopic.php?t=8249
viewtopic.php?t=8286
viewtopic.php?t=8316
5.Kāds mums būs labums no tevis? Sodīšu visus pārkāpējus par to ko viņi ir pelnījuši !! Palīdzēšu jaunajiem!!! Uzturēšu serverī kārtību !!!
6.Cik bieži spēlē SA-MP. Samp`u spēlēju 3-4 h dienā
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. ]8-9 mēneši
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Neatceros....
9.Kā uzzināji par BoxG community? agrāk biju spēlējis bet aizmirsu NIKU un tā pass.. Un arī draugi pateica
10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Kā jau teicu mani sauc Dainis man ir 14. gadi. Es mācos Īslīces VSK 8.klasē !! No aktivitātēm man patīk FLOORBOOLS,FUTBOOLS,HOKEJS un volejbols... Ļoti patīk slidot !! Man garšo FRĪ KARTUPEĻI ar cīsiņiem..Atzīmes man ir vidējas 5 vai 4....Man arī patīk sēdēt pie PC ... Kā jau vienmēr man ir Savs PC..... Dzīvoju es Dzīvoklī kurā ir 4 istabas!! Nu tas arī viss ko gribēju jums atklāt !!!!!
Acc to SwaaKs
Moderator: Moderatori
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
- Skilled[O]
- Nelabojams spameris
- bobiksv6k[1337]
- euro
Re: Acc to SwaaKs
Cik esmu tevi serverī manījis, bemaz neizskatās pēc 14 gadiem. Varbūt ir, bet pēc vecuma gan nevērtēju.
Uzticības vispār kā tādas nav tev.
0+0=Anti
▲
▲ ▲
Uzticības vispār kā tādas nav tev.
0+0=Anti
▲
▲ ▲

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- [NWA]Dumper
- Bembists
Re: Acc to SwaaKs
atteikts.
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.