Briesmonis[FTW]

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
Briesmoniz[TITNS]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Briesmonis[FTW]

Post by Briesmoniz[TITNS] »

1.Tavs īstais vārds.
Mans īstais vārds ir Mārtiņš.

2.Tavs pašreizējais vecums.
Mans pašreizējais vecums ir 14. gadi.

3.Tava pieredze "adminēšanā".
Esmu adminējis dažos savos sa-mp serveros un ari draugu. Ir gadījies ari CS 1.6 serveros adminēt. Ļoti ātri aiziet kas un, kā jadara, līdz šim tas nav sagādājis pilnigi nekādas problēmas.

4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
viewtopic.php?t=8940
Ja arī gadās sīki vai lielāki parkāpumi es tos nekavējoties nododu kādam administrātoram skype, jo tā sanāk atrāk un vieglāk, nekā kamer es veikšu aprakstu lejupielādēšu bildi utt. Taka ļoti daudz sūdzības ir dotas Hemim pa skype, jo tas ir vis labāk zināmais administrātors.

5.Kāds mums būs labums no tevis?
Spēšu pieskatīt serveri brivajos brīžos dažreiz tas būs no rīta, citreiz vakarā, kā kuru reizi. Kā arī spēšu uzklausīt citu spelētaju sūdzības un sodīt parkāpējus ar attiecīgu sodu.

6.Cik bieži spēlē SA-MP.
Katru dienu šodien piemēram sanāca nedaudz saslimt un neaiziet uz skolu, tādējādi spēlēju varteikt visu dienu. Citreiz ja nebraukšu trenēties ar riteni uz parciņu tad sanāks pēcpusdienā un kad aizbraukšu uz parku tad visu vakaru spēsu adminēt kad manuprāt ļoti daudz administrātoru tajā laikā dara kautko citu.

7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī.
Serverī spēlēju kopš AmP laikiem.

8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki.
Strawberry, bailulic u.c.

9.Kā uzzināji par BoxG community?
Sākumā spēlēju vienkārši GTA, bet tad uzzināju nedaudz informāciju par iespēju spēlēt internetā protams sākumā spēlēju ārzemju serveros, pēctam jau gribējās kadā latviešu serverī spēlēt, lai būtu cilvēki ar ko varētu parunāties un kopā darīt dažādas interesantas lietas.

10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu).
Man ļoti patīk vizināties ar riteni pa indoru(iekštelpu skeitparku), to es daru katru dienu, tas jau man trešo gadu ir izveidojies, kā hobijs. Ļoti daudz braucu uz sacensībām Rīgu un citām pilsētām. Samp, tā man ir tāda lieta ko spēlēju katru vakaru, lai būtu interesantāks vakars un atrāk paietu laiks, manuprāt, ja man būtu administrātora tiesības man būtu divkārši lielāks stimuls spēlēt tādējādi es arī daudz vairāk varētu pieskatīt serveri, varbūt arī tas man izveidotos, kā 2. nodarbe jau. Vēlētos kaut atrāk pienāktu 18. gadi, tad varētu vairāk ar riteni braukāt pa citiem Latvijas, arzemju skeitparkiem un gūt daudz lielāku pieredzi. Varbūt tas nedaudz neitilps stāstiņā par mani, bet nu šāvaitā pateikšu, kāpēc es piesakos par administrātoru? Jo mani iespaido citi administrātori un man patiktu darīt to ko dara parējie administrātori, uzklausīt citu sūdzības utt. Ja arī jums nerastos uzticība man piešķirt administrātora tiesības tad nebūt nevaidzētu neuzticēties, jo ja arī es tās dabūšu es palikšu ļoti aktīvs daudreiz aktīvāks nekā pašlaik, jo tas man tiešam dotu ļoti lielu stimuli spēlēt un palīdzēt serverim ar adminēšanu. Man patīk hip-hop stila mūzika, agrāk klausījos dubstep, bet nezinu kāpēc pargāju uz hip-hop, dubsteps sāka palikt garlaicīgs un neforšs. Liekas, ka būšu izstāstījis visu savu dzīvi, bet nu pa īstam tā nav un ja kāds no administrātoriem vēl kautko par mani uzzināt vai pajautāt tad droši var pa skype, vai pm.
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

Re: Briesmonis[FTW]

Post by ervuha[BoxG] »

Ja runājam par uzticību, tad ir tā, kā ir. Par cik man ar tevi nav bijis nekāds lielais kontakts serverī neko diži laikam par tevi spriest nevaru, bet nu skatoties uz tavu reģistrēšanās datumu forumā un aktivitāti serverī, lai jau iet tas rec.
▲▲▲
Marcha[T]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Marcha[T] »

PRET!..Neuzticos
Hemis[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Hemis[ADT] »

Neskatoties uz to, ka esam vienā klanā, lieku tev rec, jo esmu saņēmis daudz sūdzības no tevis un domāju, ka esi te pietiekami ilgi pabijis.
[AoD]edzha
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]edzha »

PAR, dzīvē pazīstu, uzticēties var.
Image
INDIGO
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by INDIGO »

Rec,uzticos tev .
Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Nu labi, lai iet tas Par, galu galā datums izskatās labs, itkā pieteikums arī ir labs.
Image
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Sākumā likās wtf? Kas tu tāds, bet kad ieraudzīju tavus iepriekšējos nikus tad atcerējos. Isti nezinu kā tagad, bet tajā laikā biji ļoti "nestabila" persona.
Tagad arī tā periodiski parādījies, tas liek domāt, ka savos 14 gados neesi "nostabilizējies". Šajā vecumā 11-13 (nu varbūt līdz 14) tas ir normāli, don't stress.

Tomēr pagaidām pret.
Image
Briesmoniz[TITNS]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Atzīšos, ka tajā laikā(apmēram pirms 2.gadiem) šie niki visi arī bija taisīti, bet nu lemiet paši vai es pa 2. gadiem nēsmu mainījies. Nevaru piekrist, ka nēsmu stabilizējies, es ikdienā esmu normāla draugu lokā kur tiešām ir normāli cilvēki un tur es esmu ļoti daudz nostabilizējies, tadējādi uzvedība ir mainijusies arī sampā. Daudzi man no sampa ir izteikuši komplimentus, ka 14. gados spēju būt sakarīgs un daudz uzklausīt.
Skilled[O]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Skilled[O] »

PRET! Vienu laiku biji pazudis, nav garantijas,ka tas var neatkārtoties. Neesmu saņēmis nevienu sūdzību, nav uzticības. No sākuma pierādi sevi, nevis atkal esi atgriezies un jau uzreiz raksti pieteikumu. Drusku arī vajag padomāt ar galvu.
Image
Briesmoniz[TITNS]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

No manīm sūdzības tu nesaņem tāpec, ka tu man nēsi skype un reti tevi redzu serverī, tāpēc arī sūdzibas es aizsūtu Hemim vai Indigo, citreiz sanāk arī kadam citam administrātoram.
PorgantZ[1337]
Jauniņais
Jauniņais

Post by PorgantZ[1337] »

Briesmīgs REC, uzticams - tiek saņemtas sūdzības, - aktīvs.
Image
Gibox
Servera Foruma admin
Servera Foruma admin

Post by Gibox »

pieņemts, sazinies ar mani skype.
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.
Locked