Par samp

Rodas jautājumi? Iegriezies šeit un uzzini atbildi.

Moderator: Moderatori

Locked
[LTD]lisonkaoberg.
Censoņa
Censoņa

Par samp

Post by [LTD]lisonkaoberg. »

Tātad griežos pie jums.
Man ir vaidzīga konkreita pamācība kā iejinstelēt GTA San andreas un sa-mp.
Piemēram kā ielikt creku, kā iejinstelēt pašu GTA.
Būtu vēlams video formātā, bet ja nav tāda iespēja rakstiskā.
Image
-Silence
Censoņa
Censoņa

Re: Par samp

Post by -Silence »

:D

warn rox
Abrams[T]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by Abrams[T] »

Tā, atrodi GTA SA instalāciju nezinu vai var publicēt linkus, tomēr labāk to nedarīšu. Tad kad fails ir lejuppielādēts atver to caur deamon tools vai jeb k'da vieda programmu, piemēram, ir vel dažas programmas, bet domāju, ka visi izmanto Deamon Tools. Ja nezini kā izmantot deamon tools, tad lasi ko es tagad teikšu. Uzej uz tās ikonas kura ir pie pulksteniša tad labo taustiņu, tad spied '' Virtuālās iekārtas '', tad spied uz Iekārta 0: [ tur var būt daudz, izvēlies brīvo, no iespējāmajām iekārārtām ]. Atrodi kur ir saglabāts GTASA.iso fails, protams, varbūt cits nosaukums, bet par pamatu skaties .iso failus, ja nav, tad paspaidi tos failus kuri tur ir. Dažreiz, lai tiktu pie ISO faila vajag ekstraktēt .rar failus, to var izdarīt ar Winrar programmu, kuru var bez problēmām nvilkt googlē, domāju, nav jštāsta kā jāizmanto google un jāievada '' Winrar free download '' [ ja ir velme vari rakstīti savādāk ]. Novelkot Winrar, atver mapi kuri ir saglabāts GTA SA un parasti tur ir daudz failu, izvēlies vieunu, tad labais peles klikšķis, izvēlies ''Extraxt here'' [ Ja ir velme, tad var to iso failu dabūt uz darbavisrmas, bet tas neko nemainīs ]. Tad tev uzleks logs kurā būs rakstīts cik laiks ir palicis līdz faila atarhivēšanai, sagaidi kamēr logs pazūd, tad izmanto manis dotu veidu, kā izmantot Deamon Tools. Tad vajadzētu atvērties instalācijai, kura ir jāizpilda soli pa solim, sākumā būs jāpiekrīt licenzēm, tad jāizvēlās kur saglabāt un tad piedāvās vai izveidot ikonu uz darbavirsmas, tad kad viss ir pabeigts, mums ir jādabū kraks. Ja ir velme varu varu savējo uzhostēt [ Te ir mans kraks ] Šis fails ir jāliek kur tev ir saglabāta spēle, parasti C:/Program File/Rockstar games/GTA San Andreas/, atverot to mapi nekur tālāk neejot, ir jāiekopē kraks, kad piedāvā aizvietot esošo ir jāpiekrīt. Itkā ar GTASA būtu ticis galā.
Ķeršos pie SAMP instalācijas. Domāju, ka te drīkst publicēt oficiālo samp mājaslapu. Pats izmantoju šo, nav problēmas un vispār. Lejuppielādējam failu un palaižam instalāciju. SAMP's ir jāsaglabā tur pat kur ir saglabāts GTASA, prasti viņš piedāvā saglabāt tur, bet ja nepiedāvā, tad ir jāizvēlās manuāli, nedaudz augstāk ir teikts kur parasti ir GTASA. Pabeidzam isntalāciju un ejam iekšā pie add server ievadam '' samp.boxg.lv '' Spiežam divreiz, tad Connect ievadam paroli, izvēlamies savu krāsu, izvēlamies ieročus un sākam spēli. Domāju, ne pavelti šito garo penteri rakstiju. Ir jebkāda veida kļudas, labojiet mani, jo rakstiju steigā, gl, hf. Jebkāda veida neskadrības raksti te.
[LTD]lisonkaoberg.
Censoņa
Censoņa

Nedaudz paķēpājos, bet nu kas ir šis ?
http://www.bildites.lv/images/ovufd2k8keq7x5rlnyz.bmp
Image
Abrams[T]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by Abrams[T] »

Izskatās, ka kaut ko neesi tā izdarījis, bet nevaru pateikt ko. Ieliec kraku velreiz, ja nesanāk pārinstalē GTA, bet pēc izdzēšanas izdzēs visu mapi un tad tik instalē velreiz. Nezinu vai palīdzēs, bet mēģini, ja neies saki.
EDIT. Un pēc tam tev nāksies laikam velreiz instalēt pašu sampu.
[LTD]lisonkaoberg.
Censoņa
Censoņa

Un vēl viena lieta, es jau biju visu ielicis sākumā meta kad nav creka, bet tu man varētu iedot vai nu pa skype vai pm uz Demon tool free downloand
Image
Abrams[T]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by Abrams[T] »

Varbūt instalācijas laikā tu izvēlies nevis Custom vai Standart [ īsti neatcaros kā ], bet to otru, pats instalāciju palaist nevaru, bet tur varēja izvēlēties, nu, itkā palikt pie standarta, vai salikt pašam, izvēlies, to kur automātiski/standarta.
Sampo
Jauniņais
Jauniņais

Post by Sampo »

pack vakaraa uzraksti man skype paliidzesu ;)
Image
[AoD]Zocs

Post by [AoD]Zocs »

Pamēģini pārinstalēt pašu samp.
Me Gusta.
[LTD]lisonkaoberg.
Censoņa
Censoņa

ABRAM, paldies tev viss sataisīts.