[AoD]lauris
Moderators: Moderatori, Servera administratori
-
- Censoņa
Re: [AoD]lauris
lol kaa? man nav screeni 

- Deliite[1337]
- euro
vienmer jataisa skrini kad notiek kaut kas neparast...
Piem: ja tev kads iedod lielu naudas summu,ka velak varesi pieradit ka neesi hackojis to naudu!
Piem: ja tev kads iedod lielu naudas summu,ka velak varesi pieradit ka neesi hackojis to naudu!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
-
- Censoņa
ar vardu tev nepietiek? 

Nekad nav pieticis un nepietiks.
- Deliite[1337]
- euro
es pateikshu ka SEC chito,un jus man ticesiet? NE! bet ja man bus video/skrini tad tices un chiteris sanems sodu! 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
-
- Nelabojams spameris
Es pats vienmēr taisu screen kad man iedod lielu naudu. Vnk ja nu vēlāk kāds izdomā piesieties tad man ir pierādijumi ka man nav haki. Tāpēc ieteiktu arī jums. Dabujat lielu naudu ? Uztaisat screen ar F8 un vairs neraizējaties par to ka jūs varētu nobanot par money hack.
- Deliite[1337]
- euro
es F8 gandriz vienmer spiezhu kad kads kaut ko dara aizdomigu!
- Reperis_dTb
- Censoņa
BAN Lauri
P.S Piekritu Kuzim
P.S Piekritu Kuzim
-
- Nelabojams spameris
sorry par offtopick bet kad es nospiezhu F8 kur vieta bus tie screen?
tad kas beigaas notiks ar to lauri?
vnk gribeeju lai citi atgriezhas pie teemas
vnk gribeeju lai citi atgriezhas pie teemas

varētu prosta pazemināt viņam admin level ! 

Last edited by Mullter^ on 10 Aug 2008, 18:17, edited 1 time in total.

tikai pasaki kaada no taa jeega? vnk nonjemt vinjam admina lvl jo vinjsh nepilda admina pienaakumus (neveero chatu utt...)