Beztēma #6
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #6
Daudz maz rāda man ķeburus attiecību vietā. Iekavas, punktus, komatus, slīpvītras u.c.
Gribētos uzzināt kā viņš to dabūja gatavu
nejau ar cītīgu šaušanu un mukšanu kad maz hp.

Esmu BoxG community'ā no 2009.gada 9.aprīļa.
Tieši tā, mukšanu, bet ne vienmēr es snaiperēju. Jūs jau esat barā un es izvairos no situācijas, kad jūs mani varat paņemt kā mazo un man mazs līmenis un tik viegli nemaz nav. Vienu dienu nebija galīgi ko darīt un tik visu dienu nosēdēju pie multiplayera un pa dienu 620 nošautie, normāli.
Redzot to ka ir pievienojies 9. Februārī, kas būtu 8. dienas līdz šodienai, es teiktu ka es tiešām apšaubu šo statu godīgumu..

Domā ko gribi, bet lab mani tas neinteresē. Ja cītīgi no rīta līdz vakaram man sanāca sašaut 620 cilvēkus, kāpēc tad pa 6 dienām nevarētu sašaut tik daudz? Nu lab neesmu jau atkarīgs no PC, bet tagat jau dienas, kad ārā nav ko darīt un esmu pietiekoši izaudzis no braukāšanas pa kalniņiem ar ābolīti, pannām u.c. Kā redzi, es serverī ar nevienu nesazinos, kurš tad man nelegāli dotu tos fragus? NEVIENS. Tāpēc nezinu, spried kā vēlies.
laikam esi nācis no kāda ārzemju DM servera 

Esmu BoxG community'ā no 2009.gada 9.aprīļa.
Patiesībā sakot patīk iet arī citos DeadMatch serveros un attīstīt šaušanu vai braukāties prieka pēc. Tākā ieradums palicis tad kad spēlēju Counter-Strike 1.6 tādēļ tagat, mēģinu nenomirt pēc iespējas ilgāk. Bet labi tas nebūtu tas svarīgākais.
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Patiesībā viņš pats droši vien nezin, kādēļ viņam tik augsti stati. Cilvēks vienkārši izmanto izdevību un visiem sprauž batonus ausīs. 

▲▲▲
atzinies būtu 

Atzīties vai neatzīties divas atsķirīgas lietas, jums kaut viens mazākais pierādījums uz pretējo ir? Kaut viens ir redzējis, ka nogalinu cilvēku kur viņš atdzimst? Nu protams, ka nē, tāpēc tomēr to batonus vari paturēt, vai kādam spraust viņus. Serverī arī uzturās cilvēki, kas neprot šaut, spēlēt GTA un tamlīdzīgi. Un savu tekstu uzrakstīji lai būtu pa vienu postu vairāk?
- W4I[Vendetta]
- Rakstnieks
Kā tiek aprēķināts "Nošāvis nenomirstot" ?Kluss:
Statistika(daļa)
Nošāvis: 1564
Nomiris: 0
Nošāvis nenomirstot: 620
Ja Nomiris:0 un Nošāvis: 1564, tad Nošāvis nenomirstot, nebūtu jābūt vienādam ar Nošāvis

- Deliite[1337]
- euro
ehhh,pardevu audi,iegaju feniksa un uzcelu 120ls
diena izdevusies!
rit jabrauc pec jauna aparata!

rit jabrauc pec jauna aparata!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
-
- Mana-mana
Kluss , es spēlēju aktīvi atkal no pirmdienas , un esmu redzējis ,kā tu nogalini vieni cilvēku un tadpat wasted teica ,ka spawnkillojot ,tapēc - NETICU

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
- [NWA]Dumper
- Bembists
3 varienti. Vai spawnkillo, haxorz, vai pie 30hp tele prom. Tādam kā tev neviens neticēs.