Nevaig MelotTiek atjaunots.Jā un bāze ir nopirkta tāga izmantošana ir atļauta "St_Angers" ar šo kungu!,+ dažas bildes logo...+Autortiesības parnāk man.

Moderator: Moderatori
Nevaig MelotTiek atjaunots.Jā un bāze ir nopirkta tāga izmantošana ir atļauta "St_Angers" ar šo kungu!,+ dažas bildes logo...+Autortiesības parnāk man.
Kurš nu teiktu, pats toreiz visas spēles pameti ar tādu pašu domu, ka jāsāk mācīties, utt. Tagad tepat jau vien esiLike i said, [17:46:05] Ervīns (ervuha): cilvēks saprata, ka viņam ir dzīve.
ne tev.SmiLee wrote:Tev ?Crusher. wrote:No SA-MP laikam nav iespejams atteikties
Da man poh, slikts garigais. Norauj Jumtu. Crusher i bio rio, staavi klusu. es sa:mpu nespeeleju vispaar so STFU.bobiks[1337] wrote:Smile, piedomā par sava nika izvēli.
Ir labs , bet to niku V6K vareja nelikt .Heh , ieguvu jaunu avataru , paldies Aristokrāt
Nejau tikai par šito dienu runāju. Tu vispār palasi savus pēdējos postus. Tam nav dzīves, tam nav dzīves... It kā vienīgā tēma tā būtu.Da man poh, slikts garigais. Norauj Jumtu. Crusher i bio rio, staavi klusu. es sa:mpu nespeeleju vispaar so STFU.Smile, piedomā par sava nika izvēli.
Shie nav meli, Angers man pats pa skype pateica.SmiLee wrote:Nevaig MelotTiek atjaunots.Jā un bāze ir nopirkta tāga izmantošana ir atļauta "St_Angers" ar šo kungu!,+ dažas bildes logo...+Autortiesības parnāk man.
Ye.[AoD]Aleksis wrote:Kurš nu teiktu, pats toreiz visas spēles pameti ar tādu pašu domu, ka jāsāk mācīties, utt. Tagad tepat jau vien esiLike i said, [17:46:05] Ervīns (ervuha): cilvēks saprata, ka viņam ir dzīve.