Beztēma #6
Moderator: Moderatori
- [NWA]Dumper
- Bembists
- Deliite[1337]
- euro
Re: Beztēma #6
iesaku noskatities filmu filmu REC un REC 2 interesantas filmas,zobijfilmu piekritejiem!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- W4I[Vendetta]
- Rakstnieks
Tā ka šī ir beztēma un man nāk miegs, lai meklētu kur šo ieteikumu rakstīt tad izmatošu beztēmas priekšrocības:
Būs jauni līmeņi, jaunas iespējas, ja tajās nav iekļauts GPS, tad man ir ieteikums, šonakt spēlējot gribēju iekļūt mazajā mājā zem klints uz salas ( ceru saprotat par ko runāju ) bet neveikmsīgi, jo neatceros kur īsti bija tā caurule pa kuru jāpeld
Tad atradu, ka samp dažos serveros ir gps sistēma, piemēram varētu nezināmās/slepenās vietas ielikt gps koordinātēs un ar kādu līmeni gps un tās koordinātes būtu pieejamas.
Atradu linku kur viens uztaisijis gps sistēmu, kur 20koordinātes var saglabāt un rakstot kommandu viss sarakts atveras un tad izvēlies kuru gribi un uz to rādīs.
Linku nelikšu, jo nezinu, vai ko nepārkāpšu un par to sistēmu 5usd prasa XD
arlabunakti.
Būs jauni līmeņi, jaunas iespējas, ja tajās nav iekļauts GPS, tad man ir ieteikums, šonakt spēlējot gribēju iekļūt mazajā mājā zem klints uz salas ( ceru saprotat par ko runāju ) bet neveikmsīgi, jo neatceros kur īsti bija tā caurule pa kuru jāpeld

Tad atradu, ka samp dažos serveros ir gps sistēma, piemēram varētu nezināmās/slepenās vietas ielikt gps koordinātēs un ar kādu līmeni gps un tās koordinātes būtu pieejamas.
Atradu linku kur viens uztaisijis gps sistēmu, kur 20koordinātes var saglabāt un rakstot kommandu viss sarakts atveras un tad izvēlies kuru gribi un uz to rādīs.
Linku nelikšu, jo nezinu, vai ko nepārkāpšu un par to sistēmu 5usd prasa XD
arlabunakti.
- Deliite[1337]
- euro
isti neredzu jegu shadam GPS,bet nu
mby tomer kadam tas noderetu!

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Ja dēļ LVL RR nepametīs tauta serveri, tad būs baigi daudz nolife un propus būs ļoti grūti nopirkt, tāpēc iesaku vēl pirms RR uztasīt vairāk propus kura ienākumi ir no 10k - 30k un vairākus, tādas neapdzīvotās vietās viņus likt. ;]
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
Kad šito skatījos no smiekliem nomiru

- Becis[NGT]
- Nelabojams spameris
Pats taisīji?
*Varēji niku citā vietā.
*Rāmi savādāku.
*Vēl kaut ko fonā ielikt, savādāk pārāk tukšs.
*Varēji niku citā vietā.
*Rāmi savādāku.
*Vēl kaut ko fonā ielikt, savādāk pārāk tukšs.

- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Ir smuki un kada sakara tur pie izputeja ir redzema 5 riepa ? 

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
- Forgottenz[A]
- Rakstnieks
es tak esmu iesācējs un to riepu likt nebij kur, bet nu smuki, ne
?

- Chosen[Vendetta]
- Servera admins