Kāds hp , tā ir ātrākā iespēja uz spawn ,ne bēgšana ...dm flood. Paskaidro, kas tas tāds. Ja tas ir domāts, ka tikai /enter m4, lai tikai bugotu HP, tad viss ir kārtībā, nevajag pukstēt. Ja nav, tad paskaidro!bet Riebjas retardēti admini ,kas visu dienu spēlē un dienas vidū izdomā ,ka jāizkiko ,jo dm flood pēkši sanāk ...
Beztēma #6
Moderator: Moderatori
-
- Mana-mana
Re: Beztēma #6

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Agedaam nepaveicas tiko izbanoja no serveri! :O
Last edited by MusicLife on 24 Feb 2011, 19:32, edited 1 time in total.
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Protams, ka admini šajā trakumā laikā darbojas un soda daudz nopietnāk nekā tad, kad nebija vēl uzlikts jaunais update. Spēlētāji lielajā haosā paliek nevaldāmi un nekontrolējami, tāpēc, adminiem bieži vien nākas piespiedu kārtā tos retardus kikot laukā vai bargāk sodīt. Viss ir tā, kā tam būtu jābūt.
▲▲▲
ervuha - šajā gadījumā, sēdēju tikko draugos, izmeta man crashu pirms kāda laika jau... Skatos video, pa skype atnāk ziņojums, ka esmu banots.. hmm, domāju ka mēģina mani izčakarēt kāds, ieeju, skastos tiešām bans, bet nu, kādā sakarā ?? Nezinu

Visi redzēja kā tu to serveri Atvainojiet par rupjo vardu Apdirsi
- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
[RWD]Agenda wrote:ervuha - šajā gadījumā, sēdēju tikko draugos, izmeta man crashu pirms kāda laika jau... Skatos video, pa skype atnāk ziņojums, ka esmu banots.. hmm, domāju ka mēģina mani izčakarēt kāds, ieeju, skastos tiešām bans, bet nu, kādā sakarā ?? Nezinu

patīk Agenda visu uz manim velt?
Jau atbildēju tajā topikā. Un ja tas Tevi tik dziļi aizskāra - Tad atvainojos, ka aizskāru jūsu majestāti.Nevienu nevienā brīdī neēsmu vainojis, vienkārši bij aizdomas + tas pats kas ervuham, daļēji zinu vainīgo, takā ņemu savus vārdus arī atpakaļ.

Agenda, neesmu tavs heiteris un neko neesmu darījis ar tavu profilu, začem uzreiz iesaistīt citus cilvēkus? Pats ziepes pievārīji, tagad meklēsi vainīgos? Iemācies vienreiz pats izciest sodu, nevis meklēt aizstāvjus un vainīgos! 

Es pat nebrīnos ka tevi tur vaino, pietiek tev dabūt unbanu un jau dienas laikā serverī rodas milzīgs haoss, ne tik vien kā tavi bērnišķīgie pigori serverī, bērnišķīgie smaidiņi katra teikuma galā, vai tas, kā tu visu laiku skaipā centies ''pazemot'' citus ar savu ''gudrību''.

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
-
- Rakstnieks
Ervuha kā es dzirdeju 93 cilvēki IR REKORDS.....
P.S tituls retards
P.S tituls retards
- Deliite[1337]
- euro
Blind,Lacits,kkas vel tur bija = TheStyle! tad ko lai doma parejie par tavu uzveshanos! ljoti gribetos ticet ka Disasters vairs nav pikačū!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
būtu jau viņš normāls,ja kādreiz atvainotos vienkārši par savām sarunātājam stulbībām.Blind,Lacits,kkas vel tur bija = TheStyle! tad ko lai doma parejie par tavu uzveshanos! ljoti gribetos ticet ka Disasters vairs nav pikačū!
Jomajo, 93 cilvēki, tas jau ārzemju mēroga rekords.
Var redzēt, ka ziema visus biedē
Iestājās traks nolaifs.
Var redzēt, ka ziema visus biedē