Tikai netēlo nevainīgo tagad!

Moderator: Moderatori
Es personīgi tajā momentā pie datora, ja nezini kā ir, kad 3-4 gadus vecam brālim patīk bliezt pa zaļām, spīdīgām pogām pa datoru, tad arī būs grūti iedomāties.BWS kurš vakar man zvanījās??? tagat nesaki kad nezvaniji beztolkā
Atmaskas netaisi tu tas biji un nevaino citusHustler_BWS wrote:Es personīgi tajā momentā pie datora, ja nezini kā ir, kad 3-4 gadus vecam brālim patīk bliezt pa zaļām, spīdīgām pogām pa datoru, tad arī būs grūti iedomāties.TheStyle. wrote:BWS kurš vakar man zvanījās??? tagat nesaki kad nezvaniji beztolkā
Zini kāda ir atšķirība starp manu un tavu situāciju?
Tāda, ka ja man būtu bijis nolūks tevi čakarēt, tad kāda man jēga būtu tev tajā pašā vakarā pēc 2 min atvainoties?
100% atmaskas nevari taisnību pateikt!!! tas A? ko? kad tu man pazvanīji tu 2-3 sec nerunāji es ar tā uzrakstīju tad 4sec un lidz 54 tad sākās apvainošanaHustler_BWS wrote:Smieklīgi, tevis teiktais un tā bilde, kurā parādiju sarunu.. tur neiet kopā.
Ja būtu pa tām 54 sekundēm tevi apvainojis, tad tu nebūtu pēc sarunas rakstījis: A? Kas ir? Bet būtu aizgājis trīsstāvīgajos uzbraucienos. Tas tā pirmai kārtai. Otrkārt, ja būtu tevi apsaukājis un tu tiešām mani dzirdētu, tad kādēļ man pēc tās sarunas rakstīt: Soz, es nebiju pie pc, sīkais gar viņu ņēmās..
A vot apgāz šito..
Laba ideja, bet nezinu, ko likt virsū.Disaster wrote:Beidziet strīdēties, ejiet labāk uzkost kādu maizīti, takā to tagad darīšu es!
Kri wrote:Omg, izskatās dažiem te vajag ip ban un miers vien būtu.