olaines apkartne daudz labu grunts celju!
tagad kad sataisisu bemberi,bus jamauc uz Marupi,uz kkadu tur ezeru,tur uz ledus laba trase! kamer vel minusi ara

edit: enternal - nu blā

Moderator: Moderatori
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
edit: enternal - nu blā tas ir parak ilgi,nu nafig man 200ls teret kkadam plastmasas gabalam,izdevigak nolikt rollera tiesibas,masinu ar skati/abdroshinashanu,un vadat lidzi 30ls,jo sods par neatbilstoshu kategoriju ir 30ls un mentam izdevigak panemt tos 30ls!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Tiesības nolikt, jebkurā gadijumā, iznāks 10x lētāk STABILI![RWD]Agenda : Deliit - Domāju, ka nolikt tiesības būtu lētāk, nekā viņas nopirkt, jo kā jau enternal teica, nav kā agrāk, ka pa 1000ls paņemsi, un braukāsi laimīgs. Kā arī, lētāk sanāks nolikt... Nu cik tur par visiem kursiem aizies, max 250ls + Visas braukšanas pārbaudes, ja jau ar mašīnu tik labi proti braukt, par to nu viss mazāk jāuztraucas, un visu kopā sasummējot, sanāks iespējams pat uz pusi lētāk, nekā nopirkšana.
Viņam jau tie 200ls jau aizgāja, jo viņam tač jau uzlika sodu, par braukšanu bez tiesībām.
ir dzirdētas runas, ka maksā pie 5000ls, bet tāpat tās skaitās nopirktas un tev ir tikai plāksnīte (tiesības), bet datubāzē tu neuzrādies, tā vismaz runā, nezini vai tā ir taisnība, bet pašam arī tā liekas.[AoD]enternal: Tas tak i ritīg smieklīg.![]()
Nu tad pērc tiesības, tik gribās redzēt, kā tu viņas nopirksi.. Tas jau nav tik viegli kā agrāk, 1000ls un tiesības kabatā.