Auto/Moto-mīļu sarunas
Moderator: Moderatori
Re: Auto/Moto-mīļu sarunas
vaitad tu tik atpalicis ka nevarētu nokārtot.
Ieej csdd mājas lapā un trenējies tur tādi paši jautājumi kā teorijas eksāmena.
Ieej csdd mājas lapā un trenējies tur tādi paši jautājumi kā teorijas eksāmena.
Man nepielec tavs domu gājiens, Boni. 18 tev ir, liegums nav, auto ir, kā arī teici, naudas nav žēl. Cik gan sasodīti grūti ir nolikt tiesības priekš auto? Neredzu kaut vienu iemeslu kādēļ tu nevari nokārtot tiesības kā normāls cilvēks.

- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
BWS taisniba . Vakar TopGear serija bija smiekliga 

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
- bobiksv6k[1337]
- euro
Tak lieciet Bonim mieru. Jau cik reizes viņš ir teicis, ka ir par slinku, lai tiesības noliktu. Nu i nafig maksāt kkādai valstij, kur http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/3680 ... r_miljardu

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Nu lai jau neliek tās tiesības, sev nākotni čakarēs ar visiem sodiem. utt., nejau kādam citam.

- Deliite[1337]
- euro
man pazistamais 16to gadu jau brauka bez tiesibam,un izbraukajis ljoti daudz!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Un ko dod, ka viņš brauc 16gadus bez tiesībām ? Tā ir kā laimes spēle, kaut kas kā SuperBingo lielais laimes rats. Ja paveiksies, Tu arī izbraukāsi... Bet kā Tu vari būt tik pārliecināts, ka neuzraus ? ? It sevišķi, aizbrauksi ar savu bembi uz kādu -, iedzersi, izdomāsi ka neēsi tik daudz iedzēris, un vari droši braukt mājās, un tad tevi apturēs menti ? Ko tad ?

- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Ja uzrauj , nu tad ir sudi vaga . 16 gados braukat ar masinu psc , vismaz baltas noliek un tad ar muteri braukt , butu drosak . Lai noliktu istas ari vajag vispirms nolikt baltas .

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Chosen, tu vispār neesi iebraucis sarunā, neviens te nerunā par braukšanu ar mašīnu 16 gadu vecumā.
Tad nu gan, palika 18 gadu, bet prātā nāk kaut kādas bērnu domas. Nu tiešām tik grūti legāli nolikt tiesības? Tas tak vienalga, lai tas cits kaut vai 30 gadus bez tiesībām brauc, bet kāpēc tev jāizvairās no normālas tiesību nolikšanas un jāizvēlas dārgākie ceļi?
Tad nu gan, palika 18 gadu, bet prātā nāk kaut kādas bērnu domas. Nu tiešām tik grūti legāli nolikt tiesības? Tas tak vienalga, lai tas cits kaut vai 30 gadus bez tiesībām brauc, bet kāpēc tev jāizvairās no normālas tiesību nolikšanas un jāizvēlas dārgākie ceļi?

- eminemZ[DC]
- Rakstnieks
Bez tiesībām braukt ir laimes spēle kā agenda runāja.Ar moci esmu četrus gadus nobraucis neesmu uzrāvies, bet kā dabūju sūda žiguli otrajā nedēļa atņēma sasodītie menti, tā kā iesaku labāk likt tiesības..

- bobiksv6k[1337]
- euro
Par to laimes spēli... Tas ir, skatoties, kur tu dzīvo. Ja dzīvo kkur laukos vai mazā pilsētā, tad jau pilnīgi pie vienas vietas. 

I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Vispār, pēdējā laikā pa laukiem arī ir sākuši braukāt, jo ir dzēruši traktoristi, ko uzķert, utt. Nu tas tā, runājot par grantētajiem ceļiem, ne meža.

- [AoD]enternal
- Censoņa
Boni - jā, tavs draugs nobraukāja 16 gadus, nejau Tu! 
Bļāviens, nafig kautkāds pēriens jātaisa, leišos pirkt tiesības, vel kautkādu izziņu ka tu tur strādā, vai hvz, es nesaprotu, ja jau tev naudas nav žēl, noliec tak tiesības. Nākamreiz jau tev nebūs 200ls sods, bet gan noņemta mašīna un sods lielāks, iespējams ka liegums.

Bļāviens, nafig kautkāds pēriens jātaisa, leišos pirkt tiesības, vel kautkādu izziņu ka tu tur strādā, vai hvz, es nesaprotu, ja jau tev naudas nav žēl, noliec tak tiesības. Nākamreiz jau tev nebūs 200ls sods, bet gan noņemta mašīna un sods lielāks, iespējams ka liegums.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Da nejau par to es runāju, ka tur menti nav. Laukos, ja kkur ir menti, tad viss rajons to uzzin 5 min laikā.Vispār, pēdējā laikā pa laukiem arī ir sākuši braukāt, jo ir dzēruši traktoristi, ko uzķert, utt. Nu tas tā, runājot par grantētajiem ceļiem, ne meža.

/b/oxG
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Un ko tas dod? Tāpat, ne vienmēr izdodas no viņiem izvairīties dēļ tā. Grāvī ar mašīnu neslēpsies.