CrYssY

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
madafiks
Jauniņais
Jauniņais

CrYssY

Post by madafiks »

1.Tavs īstais vārds.
Artis

2.Tavs pašreizējais vecums.
16(6. aprīli paliek 17.)

3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.)
Administrējis esmu savos serveros, kur spēlēju ar draugiem, tas bija diez gan sen, pats veidoju, kaut ko skriptoju.
Plašākā publikā ka samp.boxg.lv serveris tādos diemžēl nav nācies administrēt. Bet kā rīkoties ar administrācijas iespējām, protams, zinu. Mājaslapās esmu bijis Administrators, Sistēmas Operators un ir bijusi arī sava lapa, torentu trakeris un arī forums, kur bija dažādas pamācības kā veidot pašam savu lapu, bet tas viss izputēja dēļ tā ka trūka finansējuma hostingam un arī domeinam. No webu administrēšanas saprotu ļoti daudz, arī spēle tas nebūtu grūti, jo pie visa ātri pierodu un ātri arī mācos un apgūstu visas lietas. SA-MP servera administratora rīkus daudz maz zinu.

4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
Vairāk vai mazāk esmu sūdzējies pa /report, bija daži nozīmīgi pārkāpumi ko nosūdzēju un arī daži ne tik nozīmīgi lai brīdinātu pārkāpēju. Ir viena sūdzība iesniegta šodien, bet administratori to nav izskatījuši.

5.Kāds mums būs labums no tevis?
Labums varētu teikt būs tāds, ka sodīšu pārkāpējus, likšu mute, jail u.c , jo serverī esmu redzējis ka dažreiz netiek sodīts kāds pārkāpējs, jo admin nav onlinē vai ir afk! Kopumā, to ko vajadzēs to arī darīšu. Būs pārkāpējs, tiks sodīts!

6.Cik bieži spēlē SA-MP.
SA-MP spēlēju katru dienu, pārsvarā esmu aktīvs pa dienu un vakarā, brīvdienas jebkurā laikā varu būt online.

7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī.
Vakar palika 2 gadi kopš reģistrējos forumā un aptuveni tik ilgi ar pauzēm spēlēju.

8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki.
Niki ir bijuši dažādi, pēdējais niks bija CrYssY_S4_, pirms tam ja nemaldos bija madafiks, Krisshis u.c Vaira neatceros.

9.Kā uzzināji par BoxG community?
Par Boxg Community es uzzināju no draugiem, atceros ka viņi kaut ko runāja par San Andreas spēlēšanu onlinē, tad mani tas ieinteresēja un pats nolādēju multiplayeri, pajautāju kurš ir aktīvākais un kurā viņi serverī spēlē, ieteica Boxg.

10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Mani sauc Artis. Man ir 16. gadi. Patīk izklaidēties, asas izjūtas un extrēmās lietas, meitenes un daudz kas cits, kā jau visiem. Interesē mājaslapu veidošana(ar to pašlaik vairs īsti nenodarbojos), spēles kuras var spēlēt online, administrēšana(dažādu veidu), pa vasaru patīk atpūsties, reizēm pastrādāt, izbaudīt brīvlaiku, aizbraukt kādā ceļojumā kaut kur tālāk pa Latviju. Pa ziemu vairāk laika pavadu mājās pie datora, jo ārā nav laika kad iziet, jo ātri ir tumsa! Kopumā māku darīt daudz ko un ātri mācos no visa, jaunas, svešas lietas ātri apgūstu, patīk darīt interesantas lietas, nepatīk viss garlaicīgas u.c, Vienkārši izbaudu dzīvi. ;)

P.s Rakstot šo pieteikumu, es uz neko neceru, domāju ja pieņems pieņems, ja nē tad nē. Uzklausīšu visu kritiku par mani, un centīšos kaut kā to ar laiku kompensēt..
Amish
Servera admins
Servera admins

Re: CrYssY

Post by Amish »

Pret. Spēlē ilgāk un attīsties.
Image
INDIGO
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by INDIGO »

Pārāk svaigs un nav uzticības.ANTI
Image
Briesmoniz[TITNS]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Briesmoniz[TITNS] »

Izskaties diezgan sakarīgs, vecums arī ļoti labs, ļoti maziņš rec..
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

nē.
Locked