Zaglis detected!
Moderator: Moderatori
- NIGHTMARE.NOPICK
- Jauniņais
Zaglis detected!
Sveiki gribētu pateikt ka te jums miesojas viens zaglis kurš ir nozadzis manu signature ar manu niku!.
Ja kāds miesojas vai ir bijis miesojies Pick.** zin mani pēc nika NIGHTMARE. man pat ir bijuši vairāki showoffi...
Tad rekur ir viens gopniks kurš ir nagla paņēmis manu signature un vel piedevām ar manu niku -
profile.php?mode=viewprofile&u=5203
Ja kāds miesojas vai ir bijis miesojies Pick.** zin mani pēc nika NIGHTMARE. man pat ir bijuši vairāki showoffi...
Tad rekur ir viens gopniks kurš ir nagla paņēmis manu signature un vel piedevām ar manu niku -
profile.php?mode=viewprofile&u=5203

- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Re: Zaglis detected!
Forgottenz tož' ir fotošoperis, slikts, bet ir. Paņemt pikčeru un uzrakstīt savu nikneimu nav grūt'.
- NIGHTMARE.NOPICK
- Jauniņais
Viņš vnk. paņēma arial vai kaut kādu teksta fontu un pa virsu ierakstīja....
+ man ir PSD un man ir cilvēki kas ir redzējuši šo manu darbu...
Protams šitais mans darbs ir pavecs, bet tikuntā viņš pieder man un es nevienam nēsmu viņu pārdevis...
+ man ir PSD un man ir cilvēki kas ir redzējuši šo manu darbu...
Protams šitais mans darbs ir pavecs, bet tikuntā viņš pieder man un es nevienam nēsmu viņu pārdevis...

- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
iedod oriģinālu no sava darba, maybe bilde tā pati?
atvainojos, nepamaniju īsti, ka forgotenz nemeistarīgi ielicis savu niku zem tava. - posts bezjēdzīgs, ja ir vajadzība "DELETE"
atvainojos, nepamaniju īsti, ka forgotenz nemeistarīgi ielicis savu niku zem tava. - posts bezjēdzīgs, ja ir vajadzība "DELETE"

ZOMFG LOL BBQ...
Tā tač ir tikai bilde.
Tā tač ir tikai bilde.

- Forgottenz[A]
- Rakstnieks

bet ja tā tiešām ir tava bilde? + es to atradu google ?
EDIT: Izņēmu, un jā, es to atradu google.
Last edited by Forgottenz[A] on 07 Mar 2011, 15:13, edited 1 time in total.
Rekur ir parasta bilde

pārtaisītā

pārtaisītā

- NIGHTMARE.NOPICK
- Jauniņais
Tu pārtaisiji? Ko pizdiš?! Šā bilde man stāvēja showoff'ā + janeklz1 paldies par oriģinālo bildi nevarēju atrast biju toreiz deviantart'ā atradis...Forgottenz[n4] wrote: bet ja tā tiešām ir tava bilde? + es to atradu google ?
EDIT: Izņēmu, un jā, es to atradu google.
+ manam tekstam bija opacity noņemts!...
Un kāpēc tu liki manu niku tad augšā tur pat ar visu punktu? NIGHTMARE.
Un ja tu tiešām veidoji to darbu noņem savā PSD manu niku ar winter comes...!

-
- Nelabojams spameris
NIGHTMARE.NOPICK
Forgottenz[n4]
atsūtat man darbiņu PSD uz PM, apskatīšos, nebūs PSD tuvāko 2 dienu laikā, būs topic closed bez atrisinājuma.
lūdzu te vairs neko nerakstīt, jo tas reāli nav vajadzīgs, nākošie posti vienkārši tiks dzēsti.
Forgottenz[n4]
atsūtat man darbiņu PSD uz PM, apskatīšos, nebūs PSD tuvāko 2 dienu laikā, būs topic closed bez atrisinājuma.
lūdzu te vairs neko nerakstīt, jo tas reāli nav vajadzīgs, nākošie posti vienkārši tiks dzēsti.
-
- Nelabojams spameris
TL.
sigu forgotens tāpat ir nomainijs, tālāk nemaz nerakstīšu, ko domāju, daži varētu apvainoties un sāktu domāt attaisnojumus.
sigu forgotens tāpat ir nomainijs, tālāk nemaz nerakstīšu, ko domāju, daži varētu apvainoties un sāktu domāt attaisnojumus.