Sports

Iegriezies šeit, ja tiki NEPATIESI nobanots.

Moderator: Moderatori

Locked
Sports
Jauniņais
Jauniņais

Sports

Post by Sports »

1.Sports
2.86.63.176.161
3.Sec
4.Saudijos ar kautkadu Playeru tikai aizmirsu vina nicku vins saka.Un bija rakstits kad es saudos grove street rajona O_o bet vaitad ir oficialais aizliegums saudities grove street?Un vaitad grove streets ir uz jumta!

Screen Image
Deliite[1337]
euro
euro

Re: Sports

Post by Deliite[1337] »

tas bija Blue_AmP xD
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
knaabis
Censoņa
Censoņa

Post by knaabis »

1. Grove street ir spawn vieta
2. noteikumos ir mineets par spawn vietaam
3. Blue tevi vairaakas reizes kickoja
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

Tev ban uzlika Blue_AmP
Blue tevi vairākas reizes brīdināja pa šaudīšanos grove un tev tiešām neaizgāja galvā pa ko lika kick, ja blue uzlika tev kādas 5 reizes kick.
Un šajā situācijā domāju ka blue rīkojās pareizi, jo prieškam turpināt likt kick, ja tu turpini tālāk iesākto pēc kick?
Sports
Jauniņais
Jauniņais

Post by Sports »

Pirmo dienu speleju uz si servera tadu murgu pirmo reiz dzirdu parasti neviena serveri par sausanu grustita nebano Man likas ka tas ir jauns admins kuram vienkarsi nepatik cik es labi speleju es pirms tam gribeju izlasit noteikumus bet nospiezot uz linka man bija sitas erors Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in C:\xampp\htdocs\includes\page_header.php on line 146 UnBan mani
Un es nebiju vienigais kas tur saudijas un visu uzsaka MouseMan.
Atradu kautkadus noteikumus
3. Neuzbrukt spēlētājiem uzreiz pēc to parādīšanās kādā vietā. Drīkst šaut pēc 10 sekundēm vai tiklīdz spēlētājs sāk uzbrukt.
(a) KICK.
(b) BAN.
un es sadus noteikumus neparkapu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reperis_dTb
Censoņa
Censoņa

Post by Reperis_dTb »

Tu laikam nesaprati tevi visulaiku kickoja tu tapat Killoji vinam pieriebas tevi kick un nobanoja kas tur tik sarežģīts :.
Gribi PS3 Ipod un visadas lietas ?
Click Here
Image
Image
U Gonna Rock
Sports
Jauniņais
Jauniņais

Post by Sports »

Tad jau sanak ta ja man iedot adminu tad es kickotu un banotu visus tos kas uz mani sauj Jo apnik kad uz manis sauj un es nevienu nevaru nosaut Kas te vieni vienigi pok3moni kas nemak spelet?
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Ne. Grove ir standarta spawn vieta. Ja ja tevi nosauj un tas nav spawnkill vai nav grove tad tu ja butu admins nedrikstetu kick,bet ja tev taisa spawnkill+tas ir grove tad tev jabridina players ar kick,ja neklausa vairakas reizes tad vnk liec ban.

Es ta daritu.
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

Sport ta sanak :D
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Reperis_dTb
Censoņa
Censoņa

Post by Reperis_dTb »

Domaju noperc UNBAN un sazinies ar Gibox vai nismo !

Admini Slēdziet (doh)
Gribi PS3 Ipod un visadas lietas ?
Click Here
Image
Image
U Gonna Rock
Locked