Auto/Moto-mīļu sarunas
Moderator: Moderatori
- bobiksv6k[1337]
- euro
Re: Auto/Moto-mīļu sarunas
Eh.. Neko tu nesaproti. Ja tev pa telefonu pasaka, ka centrā ir menti, tu centrā nerādies. Ja esi ceļā uz centru, tad esi uzmanīgāks un noparko mašīnu tālāk...

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Nu atkarībā, kas jums tur skaitās centrs, mūsu galā neviens pazīstams tev nezvanīs, ka kaut kur stāv menti, centrā jau tāpat riskanti rādīties. Eh, nu nav jēga tāpat strīdēties par šo lietu.

- Deliite[1337]
- euro
mums ir tapat ka bobikam,ja menti ir pilseta tad vienmer ir kads kas pazvana un pasaka kur 
ir bijushas tikai 2 reizes kad neviens nav zinoji,bet tad es pats lenam gar mentiem nobraucu!
ar bemberi vel nav gadijies uzbraukt uz mentiem,bet tad kad neesu parkapis noteikumus,tad ar audi mani nestadinaja - tipa zolida masina,ar melniem logiem utt! bet bembis,tomer ir nu ta :/daudzi saka ka BMW ir diagnoze,tapec biezhi vien menti speciali vinjus stadina!

ir bijushas tikai 2 reizes kad neviens nav zinoji,bet tad es pats lenam gar mentiem nobraucu!

ar bemberi vel nav gadijies uzbraukt uz mentiem,bet tad kad neesu parkapis noteikumus,tad ar audi mani nestadinaja - tipa zolida masina,ar melniem logiem utt! bet bembis,tomer ir nu ta :/daudzi saka ka BMW ir diagnoze,tapec biezhi vien menti speciali vinjus stadina!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Bmw ir agresīva maha bet smuka ka nosēdina un uzliek diskus kādus r17
Tāpēc jau bieži aptur menti tos Bmw jo avārijas daudz ar Bmw.
Tāpēc jau bieži aptur menti tos Bmw jo avārijas daudz ar Bmw.

Kāds tur sakars 17 collu diskiem ar Apstādināšanu? Fakts tāds, ka visiem šitiem, kā tautā saka, atsaldētajiem tipiņiem patīk braukāt ar bembi, ka tik iemīt pamatīgi grīdā, un aidā. BMW Latvijā ir lielceļa diagnoze, jaunie Bembji vēl kautcik labi, bet vecie, par tiem viss skaidrs.
Last edited by Lyricist on 03 Mar 2011, 20:47, edited 1 time in total.

vecos bmw var dabūt lēti un ātri tpc jau arī stādina jo parasti kādi 16gadīgie iekšā tusē. 

- bobiksv6k[1337]
- euro
Zini, kāpēc nēģeriem nedod labas mašīnas? Bembjus stādina tāpēc, ka tā ir jādara, viss.nosēdina un uzliek diskus kādus r17
Lēti un ātri var dabūt arī, manuprāt, labāku un smukāku mašīnu. Nesāksim te tegad strīdēties, kas ir smuka un laba mašīna...

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Tad jau labāk ar žiguli ielās nelīst uz reiz zizli parādīs un žigulis vējā!+ Sods kas jamaksa!
-
- Nelabojams spameris
no offence, bet lielie gudrīši runā :DDD
rēcu un smejos, bez tiesībām tur normāli maksāt regulāros sodiņus utt. nopirkt tiesības, YEA RIGHT, lol.
kur kaut ko tik debīlu var izdomāt?...
srsly Deliit, vienkāršāk būs iziet autoskolu
rēcu un smejos, bez tiesībām tur normāli maksāt regulāros sodiņus utt. nopirkt tiesības, YEA RIGHT, lol.
kur kaut ko tik debīlu var izdomāt?...
srsly Deliit, vienkāršāk būs iziet autoskolu

- Deliite[1337]
- euro
es shodien pats to sapratu!
nebushu Olaines Ghost Riders! 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Z_K[Vendetta]
- Censoņa
man bija piedāvājums dabūt tiesības pa 400ls ar iereģistrēšanu datu bāzē (pārdevējs CSDD strādā). Bet kautkā noraustījos un nepaņēmu
-
- Mana-mana
Nu deliit , kā tad pagaidām sokas ar tām iesībām ?

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Pfft, es arī jau taisos likt Baltās, konkretizējis kādu Golfu ņemt arī esmu būtībā. Tā teikt, pats jau skatos uz 1.6 D MK1 Golf.

- [NWA]Dumper
- Bembists