1. Niks, ar kuru tevi nobanoja; CheMpin
2. Tava IP adrese (ja nezini, izmanto šo: http://whatismyip.com); 80.233.154.146
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja; Laikam ka AC
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. Esmu nobanots nepatiesi. Biju Airport3 braucu ar mašinu un pirku levelu 9, un pēkšni uzmetās ka esmu banots. Nezinu par ko.
CheMpin
Moderator: Moderatori
Re: CheMpin
Bet es tak nemsu nekadu moneyhack izmantojis.. :O
WTF???? man vispar datora tadu progu nav. man sodien nets raustas un visu laiku max ping vai, server restartin, metas. No es sodien godiigi 4kk nopelniju! man vel bijaatstats uz nakti afk. Es nezinu ka t5as var but ka mna moneyhack? :O:O soka esmu vispār. Mna ta vienmēr ir, kad ieej sampa man parads 2kk un skaitas kadu laicnju lidz manais istajai summai ko esmu sakraajis.! ES NEMSU KEKOJIS!! Es sodien godiigi nopleniju 4kk.
WTF???? man vispar datora tadu progu nav. man sodien nets raustas un visu laiku max ping vai, server restartin, metas. No es sodien godiigi 4kk nopelniju! man vel bijaatstats uz nakti afk. Es nezinu ka t5as var but ka mna moneyhack? :O:O soka esmu vispār. Mna ta vienmēr ir, kad ieej sampa man parads 2kk un skaitas kadu laicnju lidz manais istajai summai ko esmu sakraajis.! ES NEMSU KEKOJIS!! Es sodien godiigi nopleniju 4kk.
mhmmmmm
Jā,vispār baigi forši kur mana nauda.
amn bija 4kk.. vairs tikai 2
Es sodien GODIIGI NOPELNIJU! baac nu!!
Vispar forši kada jega krat ja neparko izbano un pectam atnem naud!. zb.

Es sodien GODIIGI NOPELNIJU! baac nu!!
Vispar forši kada jega krat ja neparko izbano un pectam atnem naud!. zb.

mhmmmmm
- bobiksv6k[1337]
- euro
Giboxam vajag nopietni apdomāt to skriptu. Varbūt tur kkas nav kā vajag.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG