[AoD]Aleksis wrote:un kas tad tur vairs lēts no tās mašīnas, ja jāmetina? Ja vēl nav aparāta un pats neproti metināt, tad tādai mašīnai apakšas aizpļepināšana nebūs nekas lēts, pie sarusējušiem bleķiem arī nekas labi nemetinās. Tad labāk izrēķināt, cik tas viss izmaksā un nopērc mašīnu, kas nav caura un ir samērā normāla. Kāda jēga braukt ar spīdīgu konzervu bundžu, ja neesi drošs, ka drīz izkritīsi cauri?
Z_K, norakstīt un noņemt no uzskaites ir dažādas lietas, norakstot atpakaļ vairs uzskaitē nevar ielikt. Ja nemaldos, noņemt no uzskaites nebija tik dārgi.
Sava taisnība tavā teiktajā ir. Reāli, mans tēvs ir profesionāls metinātājs mājās mums ir divi aparāti un metināt es iemācijos jau pirms diviem gadiem, tādēļ vismaz manā uztverē man sanāktu lētāk tā, nekā pirkt ko jaunu, bet kāds liedz čalim pirkt golfu? Ja vēlas, tad, lūdzu, ņem un pērc, nejau tu, Aleksi, Ervuha vai Gibox brauksiet ar to lūzni. Bws ir izvēlējies tādu auto, katram ir sava sapņu mašīnīte, citam tas ir bugatti, citam žigulis. Es personīgi sapņoju par Mitsubishi Colt, rēķinos ar visiem mīnusiem un tā tālāk, bet tā tomēr ir mana sapņu mašīna, nevis tava... Un kādēļ viņš nevarētu viņu frišināt garāzā? Nesaprotu šos cilvēkus, kas cenšas citiem kko uzspiest. Saprotu, vēlaties tur viņu informēt un tā tālak, bet tā jau izskatās pēc kaut kādas uzspiešanas, jebšu Jānis grib pirkt zaļu ledeni, bet pēterim nepatīk zaļās un viņš neļauj pirkt jānim zaļu tikai un vienīgi tāpēc, ka viņa pēterim nepatīk...