Auto/Moto-mīļu sarunas

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Gibox
Servera Foruma admin
Servera Foruma admin

Re: Auto/Moto-mīļu sarunas

Post by Gibox »

:DD
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.
Bboy-Rassell
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Bboy-Rassell »

Pašam sapņu mobīlis, kā jau teicu ir Mitsubishi Colt glx bildīte Image bilde nav īstā, bet jau vasarā, precizējot 20. jūnija datumā mobīlis ir mans, jo tēvs uz 16 dāvina :) 1.3 motorelis, maziņš, bet ekonomisks un žiperīgs, rūsas nav, ideālā stāvoklī, tikai kad dabūšu, nomainīšu visus stūres pirkstus, kalotkas un vel visādus sīkumus izdarīšu, ja ļoti vajag, varu kādu dienu sabildēt...
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

nevarēju šeit neko neierakstīt. ja domā baigi tūnēt garāžā un ķīlēt, tad, ja negribi pēc tiem diviem gadiem maksāt nodokli par to, ka auto ir uzskaitē, ir arī jānodod numuri. par apdrošināšanu - ja tikko esi dabūjis tiesības, tad summiņa ir smuka, jo tā ir augstākā bīstamības pakāpe. vēlos arī izteikt viedokli par vecajiem golfiem. manuprāt, nekā laba tur nav, tikai kkāds sašļucis lūznis, kurš arī tūnēts izskatās pēc lūžņa. tās, protams, ir tikai manas domas, bet ļoti vēlējos tās izteikt. labi, nav vajadzīgs, lai tas autiņš lido uz 200 un pie luksoforiem visus izliek, bet ar lūzni nav patīkami braukt.
Katram sava gaume, Gibox, man piemēram liekas ka tiem, kas speciāli grib pirkt BMW ir kautkādas problēmas un vajag ar kaut ko kompensēt. Te nav runa par nekādu ''šķūningu'', bet restaurāciju, paņem golfu, uzliec jaunus apavus ar riepām, tiec galā ar mazo rūsas kārtu, pārkrāso, nomaini lampas vai ko citu un būs labi, ja motors ir labs, tad nemaz nevajag neko mainīt. Jo atvaino, kamēr jūs tur ar saviem ''Bembjiem'' un citiem cenšaties nezinu ko panākt... Masa liela autiņam, daudz benzīna rij.
A vot ar golfu ir tā - 900 Kg masa, 100 zirgaspēki, maksimālais ātrums 1.6 Versijai? 180 km/h, dizains arī nav peļams..
Nesaprotu tos cilvēkus, kas lielu daļu auto tehnikas sauc par graustiem utt., pašiem tik Bembis vai Audi..
Būsim realistiski - Audi ir labs auto, bet patēriņš arī ir savs. BMW arī nav ne vainas, ja neskaita to ka viņš ir kā lielceļa diagnoze un benzīnu rij. VW Arī nav ne vainas, gandrīz tas pats kas abām iepriekšminētajām markām, varbūt Golfi jau nu nav tādi limuzīni kā Audi, bet po, viņam ir sava odziņa. Un atcerēsimies galveno faktu - Visas šīs markas nāk no Vācijas, kā zinām, Vācijā ir labas mašīnas, tādēļ neviena no šīm markām nemaz tik slikta nav, vienīgais ir jautājums, ko īsti tu gribi...

Kurš tev labāk, tā ir gaumes lieta, no tehniskā viedokļa tev tomēr nāksies atzīt ka Golfs ir laba mašīna, jo tas tautai ir labi zināms, citād jau mūsdienu tauta neizvēlētos tik bieži braukāt ar MK2 Golfu..
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Tauta ar golfiem brauc, jo tā ir ekonomika un detaļas var atrast, parokot dziļāk zemē.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Tieši tā, Ekonomisks, detaļas ir, savu jaudu arī var izspiest, pie tam, no tehniskā viedokļa labs.. Kā zinu? Mašīnu stāžā Tēvam ir bijis gan Golf Mk1 1.6D, gan Mk2 1.8L GTi.
Image
Gibox
Servera Foruma admin
Servera Foruma admin

Post by Gibox »

es atzīstu dīzeļus. ir laba pašsajūta, ka nav jādomā, kā lai atkal piepilda bāku. jauda, iespējams, nav tik liela un šķūnēt arī daudz nevar, bet vismaz ir lēta braukšana, ko nevarētu teikt par remontu izmaksām :/ kā jau teicu, vecie golfi manā skatījumā ir un būs lūžņu kaudzes.
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Nu tas kā kura skatījumā, Gibi, manā skatījumā Golfam ir superīgs tehniskais izpildījums, dizains labs, Golfs nodzīvoja ilgu mūžu, līdz viņā viens ienesās...
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

nav jādomā, kā lai atkal piepilda bāku.
Ja cena ir pāri 90 sant., tad jebkurā gadījumā baigie mēsli sanāk. :D
Image
Image Image Image
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Gibox
Servera Foruma admin
Servera Foruma admin

Post by Gibox »

benzīntankā pildīties ir pašnāvība :DD
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

Post by ervuha[BoxG] »

Manā skatījumā neko labāku par TT neatradīsi. :D
▲▲▲
bobiksv6k[1337]
euro
euro

benzīntankā pildīties ir pašnāvība :DD
Eh, jā, sapratu. Vot vajag arī mātei atrast lētu variantu. Tiešām...
Image
Image Image Image
/b/oxG
Gibox
Servera Foruma admin
Servera Foruma admin

Post by Gibox »

ja dīzelis, tad nav grūti atrast ;)
Panty[1337]
Censoņa
Censoņa

Post by Panty[1337] »

Gibox[BoxG] wrote:ja dīzelis, tad nav grūti atrast ;)
Tas gan jā,te pat manā galā ir 2 vietas kur var (veljoprojām) pa 55 /60 santīmi dabūt, draugam tēvs uz vilcieniem strādā, un tas jau visu izsaka, bet diemžēl ar bendzīnu ir dāāāudz grūtāk. Labāk kājām staigāt, nekā pirkt praktiski pa 90 sant... skumji pat iedomāties, ko es darīšu vasarā.
Z_K[Vendetta]
Censoņa
Censoņa

Post by Z_K[Vendetta] »

Ja ir benzīns - piedāvājiet pm |:)

Vai mainu pret dīzeli :D
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

es iztereiju 1:20 un gaidiju kad ervuha filmejot iebrauks gravi,bet nekaa :(
No isht, Sherlock, jau labi zināms fakts, tieši tādēļ arī ņemu Golfu - Dizains, jauda, ekonomika.
Paradi 1,2, golfam dizainu un jaudu.... kantains klucis kas nefiga neiet! luk 3,4 golfs,tas jau kkas cits... piem. ar VR6 motorinju! luk tur ir jauda un dizains!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Post Reply