Auto/Moto-mīļu sarunas

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Auto/Moto-mīļu sarunas

Post by [AoD]Aleksis »

Nezinu, kur jūs to dīzeli izrokat, bet te ir otrādi, nav īsti tā, ka dīzeļa nav, bet benzīna ir vairāk. :D

BWS, salīdzinot tā paša gada audi, ar to pašu tevis minēto mk1, viņi taču tajā laikā bija praktiski vienādi, dzinēji vienādi bija arī pēctam un nešaubos, ka šobrīd tā ir joprojām.
Neticu, ka parasti sastopamajiem mk1 1.6l dzinējiem ir 100hp, vairāk ticētu 75hp, vairāk gan nē (ja neskaita GTI, bet ganjau tieši šo arī domāji).
Image
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

Post by ervuha[BoxG] »

Boni, līdz grāvim tur bij tālu, bet kupena gan mani noķēra, beigās tak var redzēt. xD
▲▲▲
Bboy-Rassell
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Bboy-Rassell »

Deliite[1337] wrote:es iztereiju 1:20 un gaidiju kad ervuha filmejot iebrauks gravi,bet nekaa :(
No isht, Sherlock, jau labi zināms fakts, tieši tādēļ arī ņemu Golfu - Dizains, jauda, ekonomika.
Paradi 1,2, golfam dizainu un jaudu.... kantains klucis kas nefiga neiet! luk 3,4 golfs,tas jau kkas cits... piem. ar VR6 motorinju! luk tur ir jauda un dizains!
Cik saprotu, tu izmet naudu lai nopirktu tur krutos audus un bembjus, lai tur uz 200+ km/h brauktu nobrauktu visu kas kustas, sasist mašīnu un pārdot un atkal pirkt jaunu, ne? :?
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

1 golfs uz 100 iedzits tas jau ir ginesa rekords! un ja vinsh vel neizjuk tad vispar otra dz/d!

bet nu ja taja golfa iebazts ap shtuku latu,tad jau kko var domat! kur no originala palicis tikai kuzavs

unnn,scooty,tev pasham ir Colts - salidzinajuma ar golfu ta ir rekete! un formas ari smukas.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Pagaidi, Boni, tev Golfs ir bijis? Šaubos, cik noprotu, tev kārtīgs auto skaitās tikai Bembis. No offense, bet man pieredze ir bijusi ar golfu. Tu te noliec golfus, kad patiesībā, ar to pašu MK2 GTI versiju varēja izspiest savus 230 km/h. Ar MK1 1.6D versiju varēja izspiest 180 km/h. Tur pat nevajag nekādu štuku bāzt.. Pirmkārt, ceļa nodoklis ir 25 ls gadā, otrkārt - Auto svars ir 900 kg, tātad ar tiem pašiem 80 zs var izspiest labu jaudu, kā arī tu netērē Desmit litrīgo spaidi benzīna, kad katru reizi izdomā izmest līkumu, Boni.

P.S. Rekur tev tavs dizains...

Image
Image
Image
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

pats es neesu pircis golfus,bet manas rokas ir nokluvusi loti daudzi golfi [1,2] un neko labu nevaru teikt!

un tam golfam kas bildes,ir veikal mega restauracija,un no sakuma "produkta" ir mazs kas,un vsp,vinjam tie ljitaki un ksenons maksa vairak neka dazh labs golfinsh ssā! xD
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Nu tad, Boni, ja tu pērc kaut kādu lēto golfu pa 200 ls, tad ko tu gaidīji? Pērkot no SS pa lēto protams paķersi kaut ko tādu, kam vispār nav TA, galvenais jau vizuālais. Tie abi golfi, kas mums bija, man viņi simpatizēja, es nezinu kā tev, bet viņi labi kalpoja, un rija daudz mazāk benzīna kā tavs BMW, kuram noteikti ceļa nodoklis ir 50-60 ls, Motors standartā noteikti ir 3.0 L. Pēc tā posta par 100 km/h sāk likties ka tev galvenais mašīnās ir ātrums, Boni. Jo es nezinu kā tev, bet man galvenais ir nevis taisīt saulītes vai dragāt uz 200 pa šoseju, bet nokļūt no punkta A līdz B, un ar kaut ko tādu, kas nav uz katra ielas stūra noparkots un nerij tik daudz, kā 3.0 L

P.S. Tur nevajag pacietību un mākslu lai paņemtu Bembi un sadauzītu viņu jau pirmajā vai otrajā nedēļā, bet pacietību un resursus gan vajag, lai spētu paņemt kādu auto, kas patīk un ieguldītu viņā resursus.
Image
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

Post by ervuha[BoxG] »

BWS, saproti, ja cilvēkam ātrums un aderalīns ir kritis rokās jau kopš dzimšanas, tur neko nevar padarīt. Tu esi reālists, viņš ir optimists un tas arī viss. Abiem savi plusi un mīnusi.
▲▲▲
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Arī fakts, bet diemžēl BMW un Adrenalīns neiet labi kopā, viss beigsies ar to, ka pārgalvīgā braukšana novedīs vai nu pie milzīgas avārijas, vai pie auto iznīdēšanas.
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

kadreiz tev pienaks tads moments kad tev vajadzes kkur steigties vai kkas bus tads ka tev prasitos kkas lielaks par 1.6 un 70 zirgiem!

ir dzirdets rolleru tunings kas dabun tam ~35 zirgiem! tad padoma,ja kkadam rollerim ir 35 zirgi,bet golfam 70! tas liek aizdomaties!

ununununu BMW,AUDI = kvalitate,atrums,dinamika,dizains! ar to pasu audi vai bmw var no veikala atvest leduskapi,bet ar golfu,tik televizoru,ar nolaistiem aizmugurejiem sedekljiem! tik pat labi ir bmw,audi ar 1.8 motoru! un kur tad tiem vaina! vnk tu esi tads pats cilveks kads es......... gimene bijusi noteikta masina,un tapec ta pasham simpatize! Man tetim loti ilgus gadus bija audi coupe quattro UR Style,loti ilgus gadus! tad vinjam vinju sadauzija,un vinsh panema bembi,tapec ari shis 2 markas man pasham simpatize,un vienalga kads motors ir zem haubes!
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Man personīgi ir bijusi sastapšanās ar Quattro URQ, kas bija vienam paziņam, tad bija Golfi, Volvo, vēlviens Audi. Man tagad ir 16 gadi, kāda tur domāšana par ģimeni? Es tagad domāju par ekonomisku auto, ar ko aizsākt visu savu tālāko dzīvi, tāpēc man Golfs šajā situācijā liekas perfekts, jo viņš man vienmēr ir simpatizējis, savu darāmo dara labi.
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

nu tas nozime ka tu savos 16 gados esi maz skatijies Fast & Furious :DD
ka tev cepii golfs ar savu ekonomiskumu!
Z_K[Vendetta]
Censoņa
Censoņa

Post by Z_K[Vendetta] »

Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Nē, tas nozīmē to, ka esmu vecmodīgs cilvēks, klausos Džezu un Hip Hopu, kas nāk no 80-90 gadiem, patīk auto, kas nāk no 80-90 gadiem, pat vecāki. Un nodarbojos ar vecmodīgiem hobijiem.
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Man patīk ņiva. Tas golfs arī nav peļams, bet sava taisnība ir katram.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Post Reply