Beztēma #6

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Shift
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Beztēma #6

Post by Shift »

[NWA]Houseboy wrote:Ja skola sabruktu, tev nebūtu ne darba, ne kā. Tādēļ nedomāju, ka solai vajadzētu sabrukt.
pēc 9 klases jau var braukt prom ,cerams ka tad lidostas vai ostas strādās :D
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

bobik,nomirsti!

es domaju par parejiem pikačū kas vel nav sasniegusi vidusskolu!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Un lūk kur tavs teiktais ir divdomīgs, Boni. Tas, ka cilvēks nav vēl vidusskolā nozīmē ka viņš ir stulbs un neapdomīgs? Atvaino, bet šeit tu būsi maldījies, protams, ir tie 85 %, kas tā arī uzvedas, bet šajā forumā ir pietiekami eksemplāru par to, ka arī 9. vai 8. klases skolnieks spēj domāt ar galvu un būt kārtīgi pieskaitāms.
Image
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

Post by ervuha[BoxG] »

Davaj BWS, pietiek jau ar auto/moto mīļu sadaļu, kur jūs ar Boni apspriežat savus nākotnes plānus un problēmas. Nesāksim vēl šeit veidot masu diskusijas par kārtējo faktu vai pieņēmumu.
▲▲▲
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Arī fakts, bet šeit arī rodas otrā puse, ka viņš tagad nomelno labu daļu cilvēku, kas ir šajā forumā, un ir jēdzīgi, es to daru nevis principa pēc, bet gan fakta pēc, ka es varbūt arī beidzu Devīto klasi šogad, to pašu dara Skots, Becis arī nav vidusskolā, Marcha un Skilled, Houseboy visticamāk arī nav vidusskolā, spriežot pēc vecuma (Varbūt maldos par kādu no viņiem.) Tas tā, vienkārši faktiski, ka viņš tagad nomelno labu daļu cilvēku te, kuriem ar domāšanu problēmas nav.
Image
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

Post by ervuha[BoxG] »

Ārprāc. Es sāku nožēlot, ka vispār te ierunājos...
▲▲▲
NIGGASARECOOL211
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by NIGGASARECOOL211 »

Godīgi man sāk palikt bail, pēc tās ,kas notiek Japāna. man sāp sirds, pēc tā ,kad tur iet tie cilvēki bojā tas ir šausmigi :( :( :(
Image

Image

Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Neko darīt, tāda dzīve, katru sekundi cilvēki dzimst, cilvēki mirst, Japāna atrodas diezgan seismistiskā zonā, tur zemestrīces un tsunamī ir ierastas lietas.
Image
Chosen[Vendetta]
Servera admins
Servera admins

Post by Chosen[Vendetta] »

Amerika var teikt tas pats kas Japana , bet Amerika nav tik trakas ka Japana .
Image
Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
Shift
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Shift »

America vispar nav nekas ,tur tikai mazs tsunami vilnis pie portlendas noskaloja dažas jahtas un laivas :D
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

labiiiii bws! prasu piedosanu visiem tiem daziem 8 un 9 klases skolniekiem kas nav pikačū!
Last edited by Deliite[1337] on 13 Mar 2011, 18:22, edited 1 time in total.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Man personīgi pret skolu nekas nav, Boni :D
Pēdējā laikā sekmes ir attiecīgi labas, dienas paiet vēja spārniem, piezīmes arī reti gadās, tā kā, viss ir bumbās. Nesaprotu tos, kam riebjas skola..
Image
Shift
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Shift »

Man vispār piezīmes nav bijušas jau kādus 2 gadus..agrak gan man gandrīz katru dienu bija :D
MusicLife
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by MusicLife »

Man arī personigi nau daudz bet maniem klases biedriem! :O nu tur ir japaskaita vienam dzekam vispar pari 50 dienasgramatā! tam dzekam ir jaiet 9. Klase bet tup 6 klase
Hustler_WinChester
CMF
CMF

Post by Hustler_WinChester »

Tad kad mums jaunā bioloģijas skolotāja gribēja likt piezīmes visi sākas smieties un uzreiz atcerējās sākumskolu kur daži labi par tādām lietām mēdz raudāt.

Kas attiecas un Japānu, mans uzskats būtu vienaldzīgs. Mazāk cilvēku, mazāk problēmu. Tad kad tādas lietas notiks ar mani vai kādu tuvinieku, tad arī raudāšu un lūgšos, un žēlošos kāpēc tā domāju. Nav man tā sirds tik mīksta.
Image
Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Locked