Auto/Moto-mīļu sarunas

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Auto/Moto-mīļu sarunas

Post by Lyricist »

Nu bet tur jau tā lieta, es nesaku ka Golfs ir krutākā mašīna pasaulē un to, ka BMW ir mēsls utt. Es saku to, ka Golfs man vairāk simpatizē, vairāk manā gaumē, BMW man liekas nepiemērots. Bet nu, teikt ka 1. Golfs ir bezgaumīgs grausts, tas ir pārspīlēti. Tātad tas būtu tas pats, kā teikt kautkādiem kolekcionāriem, ka 30. gadu Fords vai Bentlijs ir veca bundža. Protams, salīdzināt mūsdienu tehnoloģijas ar vecajām jau visi var, kā reiz teica pats WG: Mūsdienās viss paliek labāks, tehnoloģijas, zinātnes, bet ne cilvēku attieksme pret tā laika lietām. Tas pats ir redzams gan pie mašīnām, gan pie mūzikas..
Image
Panty[1337]
Censoņa
Censoņa

Post by Panty[1337] »

Cik cilvēku, tik viedokļu, bezjēdzīgi tagad strīdēties, kas ir labāks, katrs pats priekš sevis izvērtē, kas viņam der un kas nē! ja ir pa kabataj liet beņu katru dienu , tad nav problēmu ņemt lielitrāžas monstrus, ja nav , tad pats domā, kas ir ir piemērots un kas patīk.
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Bobik, man ir ņiva, ko labu vari pastāstīt? Vai tas bija tikai sarkasms? :DD
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

labiiii,neiesliksim loti dzilja diskusija par to kas kam tuvaks!

sodien noskatoties film "Самый лучший фильм 3-ДЭ" kur bija parodija par filmu "Черная Молния" izdomaju noskatitos to,un luk filma galvenas lomas atveidotajam bija GAZ 21 ar visadiem pribambasiem un masina lidoja,utt!

tapec ienaca prata mby nahrenizet bembi,un panemt GAZ 21 un vinju chinit gaisaa!

piem: http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... edlhe.html
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
MusicLife
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by MusicLife »

Nja, tie Gaz diezgan normāli nu izvilktu kaut kur vienu menesi ar manīm un manu trasi pa pļavām! Hadene viņai uz reiz butu jamaina utt
P.S butu nauda nopirktu
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Klasika, bet tomēr, paskaties mazliet vērīgi, varbūt atrodas arī kāds no šīs markas auto mazliet labākā stāvoklī, galu galā milzīgas summas par metināšanu izlikt negribēsies, protams, gan jau nāksies, bet tomēr..
Image
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Lai gaz 21 dzītu pa pļavu ir jābūt galīgi debīlam, tādas mašīnas ir jāmēģina noturēt pēc iespējas labākā stāvoklī un tuvu oriģinālam. Deliit, kad uzzināsi cik viņš rij attiecībā pret viņa ''jaudu'', ātri pāries doma par to, cik tev viņš ir vajadzīgs. :D
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

nu ka krustevs teica par GAZ 24 1l uz 1km :DD nu GAZ 21 ir kkas vel vecaks,znachit vel trakak!

un ja,paskatoties cenas kadas vinjam ir pec tam kad restaure = iespaidigi! bet nu ja es nemtu tadu autinju,es vinju vizuali uztaisitu tuvu originalam,bet iekshas gan butu kkas cits,motoru vajadzetu mainit pret kko musdienigaku! salons ar vinjam originala arpratigs minimums! nekaa nav! nu man tada ideja tikai pagaidam ir,nez japaruna ar cilvekiem citiem,nu protams ari jusu videokli nemshu vera,bet tomer!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Bboy-Rassell
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Bboy-Rassell »

Hustler_BWS wrote:Klasika, bet tomēr, paskaties mazliet vērīgi, varbūt atrodas arī kāds no šīs markas auto mazliet labākā stāvoklī, galu galā milzīgas summas par metināšanu izlikt negribēsies, protams, gan jau nāksies, bet tomēr..

ūūūūn te nāku es :D Ja vajag, var viskaut ko sačinīt par apmierinošu summu
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

ja tu nedzivotu tik talu,tad varetu kko domat!
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

Post by ervuha[BoxG] »

Tev tās domas mainās tik pat bieži, cik es zeķes mainu. :D Uz pasaules vēl ir pietiekoši daudz citu relikviju, kuras varētu uztaisīt 5x smukāk un 5x labāk (izturīguma un jaudas ziņā) nekā šito PSRS laika bundžu. Tad jau es tev ieteiktu paskatīties Kobru, varbūt atnāks atpakaļ vēlme nesāties ar BMW.

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... jdlcn.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... gfgme.html

Neņemos domāt, cik viņš ēd. Bet šis ir tikai viens no daudzajiem piemēriem par to, ko es tur runāju mazliet augstāk.
▲▲▲
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

ervuh,luk tur tev taisniba par tam doma mainjam,es isti nezinu tomer ko gribu! :DD

btw,ta granada ir no olaines! esmu redzejis tuvuma... nepiesaista!
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Ja mainīsi tam gaz 21 dzinēju, tad bez pārbūves projekta uz ceļa vari oficiāli nerādīties. Ja gribi ar visu pārbūves projektu, tas arī izmaksās ~ pusi no tā gaz, ja nekļūdos.

Tak kāda jēga, ja ar dzelžiem esi uz Jūs, tad nedomāju, ka par tām lietām ir jānodarbojas vairāk kā sapņošanu par tām. :D

edit: oh, jā, aizdomājos un sajaucu. ;D
Last edited by [AoD]Aleksis on 13 Mar 2011, 20:25, edited 1 time in total.
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

teiciens bija savadaks aleksi,nevis uz Tu,bet uz Jus! mana gadijuma piemeram uz rolleriem un 2riepu braucamajiem esmu uz tu,bet ar masinam jau aiziet drusku smagak,bet piemeram tam pasham "sliktajam" otrajam golfam jau varetu but kkas starp tu un jus!
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Bobik, man ir ņiva, ko labu vari pastāstīt? Vai tas bija tikai sarkasms? :DD
Nebija sarkasms. Nopietni manā skatījumā ņiva ir gan smuka, gan arī strādā. Protams, tas ir krievu ražojums un jāspēj tur liet iekšā.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Post Reply