1.Tavs īstais vārds.
Dāvis
2.Tavs pašreizējais vecums.
Esmu 15 gadus vecs.
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.)
Adminēšanas pieredze nav īpaši liela. Esmu bijis admins vairākās Counter-Strike klanu mājaslapās, kā arī dažos serveros, kuri jau sen vairs neeksistē. Pašlaik esmu admins Slayker serverī un mājaslapā.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
Sūdzības neveidoju, parasti viss tiek paziņots caur report, vai kādam no adminiem skaipā.
5.Kāds mums būs labums no tevis?
Uzskatu, ka esmu aktīvs spēlētājs, kurš spēj objektīvi izvērtēt situāciju, pats nepārkāpt noteikumus, un palīdzēt citiem ievērot noteikumus.
6.Cik bieži spēlē SA-MP.
Neskaitot laiku, kuru pavadu AFK, apmēram 2 stundas, citreiz vairāk, atšķirībā, no garastāvokļa un personīgajiem plāniem.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī.
BoxG serverī spēlēju kopš 2008. gada 30. maija, kad tika piereģistrēts mans pirmais profils.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki.
Vienmēr esmu spēlējis zem nika Salmins
9.Kā uzzināji par BoxG community?
Jau pat vairs neatceros, šķiet, kāds no paziņām pateica.
10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu).
Kā jau pieteikumā minēju, mani sauc Dāvis, esmu 15 gadus vecs, Aprīlī paliks 16. Dzīvoju Rīgā, mācos 9. klasē. Nesen sāku trenēties florbolā, ar ko esmu šausmīgi apmierināts. Pēc dabas esmu diezgan kautrīga persona. Brīvajā laikā patīk lasīt, kārtīgi atpūsties vai sportot, īpaši vasarās. Šausmīgi nepatīk slapšs laiks, kāds ir tagad. No ēdieniem šausmīgi garšo makaroni ar sieru, pelmeņi un dažādas zupas. No dzērieniem parasti izvēlos minerāli, nestea, vai parastu ūdeni, bet neatsakos arī no visādiem kaitīgiem labumiem, piemēram, Kolas. Šķiet, īsumā tas arī viss, bet man vienmēr jautājumus var prasīt skaipā, vai caur PM.
P.S Šis būs mans pēdējais mēģinājums pieteikties uz admina tiesībām, tā kā, ja atteiks, vairāk nemocīšu ne sevi, ne jūs, jo neskatatu jēgu rakstīt simts un vienu pieteikumu.
Salmins
Moderator: Moderatori
- Briesmoniz[TITNS]
- Nelabojams spameris
Re: Salmins
Viennozīmigi par, esi ļoti sakarīgs, ļoti labi man ar uzticību pret tevi ir, tātad liels un stabils par.
Pārāk bieži serverī neesi bijis, bet pēc visa šī laika esmu nopratis, ka sakarīgs čalis tu esi, ar galvu draudzējies. Par!

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Viennozīmīgi par. Sakarīgs spēlētājs, uzticība ir, ar aktivitāti esmu apmierināts. Neredzu nevienu iemeslu, lai tev nepiešķirtu administratora tiesības.
▲▲▲
- Skilled[O]
- Nelabojams spameris
pieņemts, sazinies ar mani caur skype.
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.