1.Tavs īstais vārds.
Rihards Goldmanis
2.Tavs pašreizējais vecums.
15
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.)
Minigame biju admins , Slayker biju admins . Tad majaslapas faster.lv , filebt.lv admins.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
viewtopic.php?t=7679
viewtopic.php?t=7678
viewtopic.php?t=9180
viewtopic.php?t=8863
Protams izmantoja ari /report
5.Kāds mums būs labums no tevis?
Jo es esmu aktivs speletajs , kam ir pieredze adminet un kurs sodis parkapejus .
6.Cik bieži spēlē SA-MP.
Ka kuru dienu sanak , ta 1h-4h
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī.
Varetu but apmeram 1 gads un 3 menesi
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki.
Super95 , Skullowner
9.Kā uzzināji par BoxG community?
Biju nokacajis SA-MP . Visu laiku mekleju normalu latviesu serveri , bet nevareju atrast . Paprasiju draugam vai zin kadu normalu latviesu serveri . Vins man piedavaja BoxG uzspelet. Kluva vairaka intrese pa BoxG serveri ,un saku spelet .
10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu).
Tatad mani sauc Rihards Goldmanis . Man ir 15 gadi . Macos Jelgavas 4.vidusskola 9 klase . Eju breika 5 gadus . Braukaju ar riteni pari 2 gadiem , pa sketiparku . Taisu uz photoshop avisas klubam 'Tonuss'' . Uz photoshop nodarbojos vairak ka 2 gadus . Medzu piektdienas meklet tusu pie kada drauga . Esmu smeketais .Gribu atrak vasaru , jo ziema jau lidz kaklam . Vasara es nesezu pie pc daudz tikai vakaros . Gribeju uz so vasaru sev pirkt rolleri , nodomaju labak vel 1 vasaru nobrauksu ar riteni . Pec 1 nedelas paliek 16 gadi . Ieksa BoxG serveri esmu aktivs un izpalidzigs speletajs. Nezinu ko jums var vel pastastit , bet ja vajag drosi pa pm varat jautat .
Chosen[777]
Moderator: Moderatori
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Chosen[777]
Last edited by Chosen[Vendetta] on 17 Mar 2011, 13:50, edited 2 times in total.

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Re: Chosen[777]
Redzēts esi, aktivitāte varētu tomēr būt mazlietiņ, mazlietiņ lielāka. Nav uzticības, tāpēc arī esmu pret. Esi izpalīdzīgāks un draudzīgāks serverī, vēlāk uzraksti pieteikumu vēlreiz un tad gan jau...
▲▲▲
- Briesmoniz[TITNS]
- Nelabojams spameris
Nav iemeslu likt pret, esi uzticams cilvēks, par.
Neskaitot to,ka viņs ir mana klanā,dodu mazu rec,jo ir aktīvs,report šķiet ,ka esmu saņēmis,sakarīgs ar ir un domāju ,ka spēsi adminēt.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Trūkst uzticība. Anti

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Hemis[ADT]
- Nelabojams spameris
Sūdīgi ar rakstīšanu, neuzticos - anti.
- Skilled[O]
- Nelabojams spameris
atteikts.
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.