Beztēma #6

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Disaster
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Beztēma #6

Post by Disaster »

Visiem nē, BWS točna varētu, bail nebūtu. ;) No tevis, ja godīgi, moš i nomīztu, jo pieņemu, ka tu esi vairākiem gadiem vecāks.
Image
:) Piedāvāju palīdzēt kādam serverim ar skriptošanu. :)
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

kāds te drosmīti sarijies :D
Disaster
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Disaster »

un tas neesmu es, tas ir Chosen. :D
Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Atvaino, bet tu mani vispār nepazīsti, Disaster, tavi aizspriedumi ir tikpat bērnišķīgi kā tu pats.. Tas ka man ir problēmas ar redzi nenozīmē ka es pavadu visu dienu pie datora spēlējot spēles, tas arī nenozīmē to, ka arī aizstāvēt sevi nemāku, tā kā, tavi aizspriedumi šeit ir lieki..
Image
Disaster
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Disaster »

a es nesaku, ka tev ir brilles, tu nevari sevi aizstāvēt, es saku, ka tu baigi aizstāvi savus draugus - noteikumu pārkāpējus.
Image
Chosen[Vendetta]
Servera admins
Servera admins

Post by Chosen[Vendetta] »

un tas neesmu es, tas ir Chosen :D.
Ka tik vien pats , nesi sarijies ;)
Image
Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Sakars tur ar to? Tu tagad atkal aizgāji offtopikā par savu iecienīto spēli.. Kāds tas tev ir pārdzīvojums.. Tu nespēji mani pierunāt nobanot kādu bez pierādijumiem, kas adminiem ir aizliegts, tāpēc tu tagad pavadi visu savu laiku par to vien tik runājot..
Image
Disaster
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Disaster »

Sakars? Man nav patīkami, ka man reālus (inlife) draugus izbano neparko, bet kkādus Torentus un Burgerus nebano, un + atsakās nepatieso banu noņemt. ;)
Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Pirmkārt, tu tikko aizbrauci no tēmas par nebaidīšanos pateikt man kautko sejā savu aizspriedumu dēļ par kautkādu spēli. Otrkārt, tad, atvaino, tavi IRL draugi ir diezgan izglitoti, jeb precīzāk draugs, ienāca vairāki Disasteri- Tb Disaster8, Disaster16 etc. Visi sāka spamot, apvainoja Adminu, tad logojās laukā, visus nobanoju, tagad tu vaino Mani par to, ka tavs draugs arī izvēlējās nākt ar šādu niku iekšā?

Kāds man vispār sakars ar to Torentu.. Man varbūt zināšanās nebija ka viņš lieto papildprogrammas, tāpēc arī man vieglāk būtu uzticēties viņam, galu galā ticēt viņam būtu labāk nekā tev. Pie tam, tev nebija uz kā balstīt savu viedokli, tāpēc beigsim vien šo tematu..
Image
Disaster
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Disaster »

visi spamoja? :D
tas čalis ienāca ar niku Disaster5, Torrents ar Disaster15, Burgers ar Disaster8.
Burgers un Torrents floodoja, izbanoja tikai Disaster5, tad Disaster15. Disaster8 turpināja floodot bet netika banots. Es paprasīju, lai unban Disaster5, jo viņš neko nedarīja, tu atteicies likt unban. Pēctam Torrents mani piemeta sarunai kurā biji tu, Burgers un Torrents. Torrents nodirsa Giboxu, tu vēl teica ka Giboxam blondi mati un dziedāji kkādu dziesmiņu. ;)
Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Kādi tur blondi mati? Tā saruna, kur mēs bijām, bija tā kopsaruna kopā ar Gibox, Maizi un citiem, kur es dziedāju.. Tā saruna kopā ar Tevi un pārējiem, vienīgais kas tur tika apspriests bija tie bani. Jā, es atteicos likt unbanu, jo kā zināms, tikko bija noticis incidents ar gandrīz tādu pašu niku, ja neskaita kārtas skaitli. Atvaino, bet es neesmu tik viszinošs lai paredzētu kas notiks. Es esmu administrators, rūpējos par kārtību serverī. Beigu beigās tavs draugs unbanu dabūja kad viss tika noskaidrots, tā kā, par ko tev vēl te hormoni plosās?
Image
Disaster
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Disaster »

Par to, ka BoxG serverī ir tādi admini kā tu, kuri bano nevainīgos bet čīterus aizstāv. Ja tu tagad būtu parasts spēlētājs, man būtu pilnīgi vienalga vai tev ir brilles, vai nav, kā tu izskaties u.t.t., bet tāpēc, ka tu iepriekš esi bijis saistīts ar mani, necienu tevi vairs, un ceru, ka pazaudēsi savu admina statusu.
Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Tādi admini kā es? Jā, zinu, neesmu nekāds robots un Dievs, bet savu pienākumu daru cik vien labi varu.. Aizstāvu čīterus? Zini, es labāk nezinādams par to, ka cilvēks lieto čītus, aizstāvu viņu, nekā morāli nepieaugušu cilvēku, kas skraida apkārt aprunādams citus, inscinēdams savas ainas.

Man no tā admina nekāda plusa nav, vienkārši cenšos palīdzēt komūnai. Toties man neceļas nemaz rokas domāt kā būtu, ja tādi ''spīdoši'' cilvēki kā tu tiktu pie admina..
Image
Disaster
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Disaster »

Esmu adminējis dažos serveros, nekādu problēmu ar mani nav bijis. Protams, kad es kādu izbanoju, tad mēdz kāda pm atnākt pa skype ar kautko nejauku, bet nepamatoti nevienu nebanoju. Un ja es būtu admins te, un būtu toreiz bijis tavā vietā, es vispirms būtu pārbaudījis, salīdzinājis IP un tad tikai banojis. ;)
Image
Disaster
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Disaster »

Esmu adminējis dažos serveros, nekādu problēmu ar mani nav bijis. Protams, kad es kādu izbanoju, tad mēdz kāda pm atnākt pa skype ar kautko nejauku, bet nepamatoti nevienu nebanoju. Un ja es būtu admins te, un būtu toreiz bijis tavā vietā, es vispirms būtu pārbaudījis, salīdzinājis IP un tad tikai banojis. ;)
Image
Locked