Beztēma #6

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

[AoD]Coyote
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Beztēma #6

Post by [AoD]Coyote »

shift,nu gan jaunums

btw, images/avatars/2172149947ad86c768.png :D
NIGGASARECOOL211
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by NIGGASARECOOL211 »

Ne par ko huh? varbūt ,kad resnais tusnis Agenda beigs tēlot, te nezin kādu kruto, nezinu kura acīs tu te gribi izcelties, es tagad būšu baigi nopietnais, izmācīšu visus kā labāk. u.c beidz te citiem līst dirsā ibio. kā es ieju serverī agendai vienmēr, būs par mani kādu sliktu vārdu pateikt, kāds sakars emo bērns, pēc savas pieredzes te spried, skatoties uz savām emo meitenēm. ?
Pats,te visiem gribēji iegravēt ,kad emo meitenes esot tās labākas,zinu ,kad par gaumi nestrīdas,bet camon, tu esi nožēlojams. pirms to apdirs mani par manu augumu, skaties uz saviem mīnusiem.
edit: atšujies no manis ibio.
Image

Image

Image
Agenda
Servera admins
Servera admins

Post by Agenda »

Nestreso, bērns. Ja kaut kas nepatīk, kādā sakarā vispār ielikti to linku, un dirsi ka neviens tur nav bijis ? Nebūtu neko tādu teicis, ka neviens tur nav bijis, neko nebūtu Tev rakstijis. Tā kā, pievaldi nervus, un atpūties nedaudz :)
Image
Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Ej paraudi emo bērns.
Oh, right, that reminds Me of Marcha's favorite song.. German Techno Emo Rap..

Izbaudiet dziesmu, skatieties ka atmosfēras spiediens nemainās un nerodas milzīgas galvas sāpes.. :DD

Kas attiecas uz Smile un Agendas teikto: Jums abiem derētu pieaugt. Pirmkārt, man ar kādreiz bija problēmas ar svaru un veselību, kas tur milzīgs, Smile? Pagāja divi gadi kad ar to tiku galā, un tici man, tikt ar to galā ir piecas reizes grūtāk nekā tev te kaut ko aizspriedumainu uzrakstīt par to. Otrkārt, Agenda, jums abiem ir apbrīnojamas spējas citus izkomandēt un censties izsisties ar kaut ko, lai izceltos citu acīs..

Tā teikt, varbūt tomēr padomāt pirms kautko sacīt? Citādi sanāk tā, ka tavs sacītais smird vēl vairāk nekā sērupītes atkušņa laikā..
Image
Agenda
Servera admins
Servera admins

Post by Agenda »

BWS, kā jau iepriekš teicu, neko nebūtu te rakstijis, ja viņš nebūtu tizli iepostojis, un teicis ka neviens tanī linkā nav bijis etc... Ja viņš nav 100procentīgi pārliecināts par to, ka neviens tur nav bijis jau iepriekš, lai nerunā daudz :)
Image
Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Arī fakts, starp citu, tos cilvēkus kas brūk virsū tiem, kas varbūt nav tikpat izkārnējuši kā viņi, to es nesaprotu.. A ko tu zini? Labi, varbūt ir tie, kas paši uzbarojas, a ir arī cilvēki kuriem ir problēmas ar veselību vai vielmaiņu. Galvenais jau ir stulbi pazviegt, galu galā, labi ka Tev tas nav jāizbauda uz savas ādas.

Tad man ir labas ziņas jums visiem, nākotne lielai daļai būs spīdoša, tad kad jūs beigsiet visas skolas, dzīvesveids kļūs neaktīvāks, uz saviem 30, 40 laba daļa paliks apaļīgi, tā kā, izbaudiet vien..
Image
Shift
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Shift »

tas bws visiem piesienas pa kko ,un pēctam brīnas par ko viņam visi dirš virsū.
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Zini, Shift, tev nesaprast.. Manis pēc es šajā forumā būšu SEC v2, kuram brauc augumā, bet kāda ir atšķirība? Es vismaz esmu realistisks, ar saviem principiem, netiecos pēc kaut kādas atzīšanas šajā forumā. Jo atšķirībā no Tevis, Shift, man nevajag būt kautkādam foruma ''Detektīvam'' vai kam, kas ir nokļuvis kautkādas komūnas epicentrā..

Gan jau ar laiku nāks poņa, ka par kautkādu fake respekt komūnā tev svarīgākas būs sekmes, savas dzīves labklājība un principi, kuri man starp citu ir..

P.S. Pat draugus izvēlos uz principu pamata, tāpēc nebrīnaties, jo nezinu kā ar citiem, bet mani draugi ir tādi, kuriem nav kautkādi stulbi joki par Cilvēkiem, kuri itkā ir apaļīgāki, nav arī tādu lietu kā aiztikt mazākus utt.
Image
Disaster
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Disaster »

ak tad redz kāpēc BWS'am ir tāda uzvedība, viņš grib līdzināties SEC'am :D xD
Image
:) Piedāvāju palīdzēt kādam serverim ar skriptošanu. :)
SPOZHAIS!!![1337]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by SPOZHAIS!!![1337] »

Un tu gribi līdzināties sēnei? :D
Image
MusicLife
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by MusicLife »

Dister ej labāk kapā cs 1.6 To serveri kuru ar ExtaZzy izveidojāt!
Thunder[1337]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by Thunder[1337] »

Tak ko jūs brūkat virsū BWS'am? Lielākā daļa ko viņš ir uzrakstījis, ir patiesība.
Image
Kad asins, zeme un ugunis šķīst,
Kad ložu lietus uz cilvēkiem līst,
Kad lielākas bailes pārvarēt nākas,
Tur tikai īstā dzīve tev sākas.
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

Post by ervuha[BoxG] »

Ārprāc kādi jūs spameri, jau pāri 400 lappusei. Ar šo beztēmu varētu maukt līdz 1k. Tad tas tik tiešām būtu ievērības cienīgs rekords.
▲▲▲
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

ak tad redz kāpēc BWS'am ir tāda uzvedība, viņš grib līdzināties SEC'am :D xD
Nē, Disaster, diemžēl man ir šāda uzvedība nevis lai līdzinātos SEC, bet tādēļ, lai nelīdzinātos Tev.

Tā teikt, man ir savi principi, pie tiem ari pieturos, varat manis pēc sākt piketus un nezinu ko, lai tur nicinātu mani, bet tur jau tā lieta, ka man tas netraucē. Galu galā, es labāk esmu citu nīsts bet ar saviem principiem nevis kārtējais foruma ''varonis'', kas izceļas ar debīliem, nicinošiem jokiem un līdzinās katram šī foruma iemītniekam.. No offense tautai, bet nu, te pēc tiem jokiem un spriedumiem lielai daļai tautas sakrīt tie principi..

P.S. Es nebrūku virsū visiem, es tikai izpaužu savu viedokli par tiem viedokļiem, kuri manās acīs ir absurds..
Image
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Post by Hustler_Believs »

Es šajā sakarā 100% atbalstu BWS. Teikto,man pašam arī ir problēmas ar vielamiņu un es ļoti labi viņu saprotu.
Tapēc jakādam kautkas nepatīk,savus debīlos prikolus varat paturēt pie sevis.
Locked