riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Klausies Delīt! Tu nevari sazināties kautkā ar dumperu vai arī bez viņa atļaujas uztaisīt kādu sotw vai aotw vai arī pabeikt mēneša fotošoperi... Es domāju ka par sliktu tas nevienam nenāks, jo savādāk daudziem te ir baigi garlaicīgi un dumpers ir kā best photoshoper 4ever
Pakito[n4] wrote:Es arī gribēju samp niku pārveidot Japāniski , bet nepārveidoju jo citi domātu kad špikoju no Deliite c(:
Paklausies. Kāda špikošana? Tad tas pats skaitās arī ar bāzēm? Kāds pirmais uztaisīja bāzi, un visi kas tagad taisa bāzes, špiko viņa ideju... Ceru ka saprati galveno domu.