tops.php
Man ir viens jautājums, kāpēc šajā konkrētajā topā es bīdos pēc vietām uz leju un man priekšā/augstākā vietā tiek spēlētāji, kas pēc manis dabujuši lvl, vai tad tas TOP nav pirmajiem 10, kas dabon augstākos lvl?
25.lvl nopirku 19.03.2011 ap 16:24, te to var redzēt:
http://www.bildites.lv/images/gcp9y3rsfd0m95zzys6.png
http://www.bildites.lv/images/w5e3r5c7qpwrpvticks.png
?
TOP10 Level # lietotājvārds
Moderator: Moderatori
- W4I[Vendetta]
- Rakstnieks
- blossom[eQ]
- Censoņa
Re: TOP10 Level # lietotājvārds
Tapēc ka tavus datus nolasa no mysql un mysqlā nav saglabāti datumi kad un ko esi dabujis/pircis, mysql automātiski kārto pēc lietotāju vārdiem/reģistrēšanās ID.
18 beigušies brīdinājumi, 5 beigušies bani
- Kvatrochijs
- Nelabojams spameris
- W4I[Vendetta]
- Rakstnieks
GaGlets[eQ] Tapēc ka tavus datus nolasa no mysql un mysqlā nav saglabāti datumi kad un ko esi dabujis/pircis, mysql automātiski kārto pēc lietotāju vārdiem/reģistrēšanās ID.
Manejais Alfabēta secībā.
Hmm, tad jau šis top vairākiem spēlētājiem sasniedzot max 25.lvl vairs nedarbojas, kā TOP, jo galvenā jēga, domāju, bija tā, ka TOP tiek spēlētāji, kas 1. dabon augstākos lvl

Tāpat ar Pickup TOP būs.
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Tie visi līmeņu topi un pick'upu topi bija aktuāli tajā periodā, kad visi dzinās pēc tām pirmajām vietām. Pats personīgi tagad vairs nesaskatu nekādu jēgu tiem abiem, tad jau labāk apmainīt šos pret zivju topu vai ko citu. Tā stulbi jau sanāk, bet nu cerams, ka Gibox par to jau ir padomājis.
▲▲▲
- W4I[Vendetta]
- Rakstnieks
Skaidrs, jāiet makšķerētervuha[BoxG] Tie visi līmeņu topi un pick'upu topi bija aktuāli tajā periodā, kad visi dzinās pēc tām pirmajām vietām. Pats personīgi tagad vairs nesaskatu nekādu jēgu tiem abiem, tad jau labāk apmainīt šos pret zivju topu vai ko citu. Tā stulbi jau sanāk, bet nu cerams, ka Gibox par to jau ir padomājis.

Atbildes uz savu jautājumu esmu saņēmis, var slēgt Tēmu ciet.