Pirmajās lapās nu bija tā vērtēšana pamatota, tagad šī tēma aiziet tāda pati, kā iepriekšējā. Ja tā turpināsies, tad sasniedzot 15 lapas tiks slēgta, jo nesaskatu tur neko interesantu pateikt max. 4 vārdus par iepriekšējo dziesmu.
/Amish/ būtu normāla dziesma ielikta, novērtētu normāli, bet kā lai izsaka vairāk vārdus par dziesmu, kurai jūtūbā dislike ir 6x lielāks nekā video skatījuma skaits kopā. Aleksis: runāju par visu pārējo, arī aiz tava posta līdz 2. lapai. Tikai pirmajā lapā kāds mēģināja pieturēties pie noteikumiem, talāk aizgāja tas pats, kas iepriekš.
Nu tad varbūt mazliet izmainīt noteikumus, ka minimālais vārdu skaits, ko jāizsaka par dziesmu ir kādi 15 vārdi. Nu, bet tas tā.
Šāda stila mūziku neklausos, bet agrāk klausījos Disturbed. Nu patika temps, varbūt tāpēc, ka grupas Disturbed dažām dziesmām arī līdzīgs, bet tā čaļa balss ir briesmīga. Ja es ilgstoši klausītos, man varbūt murgi naktīs rādītos. Tā tad vokālais 0/10. Video ? so, so. Bet mans galējais vērtējums par visu dziesmu kopumā ir 5/10.
Labs gabals, klausāms. Kā par brīnumu, neskatoties uz to, ka tas ir remix, man pie sirds iet tīri labi. Nav pārspīlēts ar efektiem, patīk ritms, vārdi arī tieši vietā. Patīk. 8/10