Vajag mainit Adminus?
Moderator: Moderatori
Vajag mainit Adminus?
Sveiki!
Ar daudziem cilvēkiem nolemām kad vajag mainīt Mainīt adminus.Jo dadzi admini Onlainā nau bieži, kā ari neko nedara ienākot.Un vajag pieņemt jaunus,zinošus,aktīvus Adminus.
Domājām kad vajag mest arā:
[NWA]IneedMoney
[AoD]Slayer
[AoD]Aleksis
[AoD]edzha
[AoD]enternal
Raivito
Rauls[ADT]
Siikais[BoxG]
Smart[ADT]
St_Anger1
PorgantZ[1337]
Hades
Funeral.
Certain[ADT]
bobiks[1337]
Jo vinji liala daļa ir neaktīvi.
Ko nevajag mest arā.
INDIGO[777]
Briesmonis[FTW]
Skilled[DC]
[NWA]Marcha
[NWA]Dumper
ervuha[BoxG]
Uzslava viņiem par aktivitāti un palidzēšanu.
Siežat "Post reply" un raxstat vajag mainīt adminus vai nevajag.
Ar daudziem cilvēkiem nolemām kad vajag mainīt Mainīt adminus.Jo dadzi admini Onlainā nau bieži, kā ari neko nedara ienākot.Un vajag pieņemt jaunus,zinošus,aktīvus Adminus.
Domājām kad vajag mest arā:
[NWA]IneedMoney
[AoD]Slayer
[AoD]Aleksis
[AoD]edzha
[AoD]enternal
Raivito
Rauls[ADT]
Siikais[BoxG]
Smart[ADT]
St_Anger1
PorgantZ[1337]
Hades
Funeral.
Certain[ADT]
bobiks[1337]
Jo vinji liala daļa ir neaktīvi.
Ko nevajag mest arā.
INDIGO[777]
Briesmonis[FTW]
Skilled[DC]
[NWA]Marcha
[NWA]Dumper
ervuha[BoxG]
Uzslava viņiem par aktivitāti un palidzēšanu.
Siežat "Post reply" un raxstat vajag mainīt adminus vai nevajag.
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Re: Vajag mainit Adminus?
lol tu domā ka šie arī nav aktīvi ?
Rauls[ADT]
Siikais[BoxG]
Smart[ADT]
Certain[ADT]
bobiks[1337]
[AoD]Slayer
PorgantZ[1337]
+ Pie tam tu nesen tik sāki spēlēt, tapēc jau arī neredzi.
Rauls[ADT]
Siikais[BoxG]
Smart[ADT]
Certain[ADT]
bobiks[1337]
[AoD]Slayer
PorgantZ[1337]
+ Pie tam tu nesen tik sāki spēlēt, tapēc jau arī neredzi.

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
Es jau sen speleju tikai no cita acc.!
jā viņi nau aktīvi reizi nedēļa ienak un viss.
jā viņi nau aktīvi reizi nedēļa ienak un viss.
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Hades
Funeral.e
[NWA]IneedMoney
St_Anger1
Raivito
Vot šitos derētu ņemt ārā no admin statusa, jo viņi vairs nespēlē.Tu pats reti ienāc serveri Nothing.
Funeral.e
[NWA]IneedMoney
St_Anger1
Raivito
Vot šitos derētu ņemt ārā no admin statusa, jo viņi vairs nespēlē.Tu pats reti ienāc serveri Nothing.

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Esmu jau iepriekš runājis ar Gibox'u par adminu tīrīšanu, taču, kā jau teicu, viss ir bijis tikai runāšanas līmenī.
Nezinu, kā lai pasaka. Ja daudz maz serverī spēlējošie spēlētāji kaut kā novienotos un sarunātu uztaisīt visiem kopīgi sarakstu, kurus administratorus, viņuprāt, vajadzētu atstāt vai mest laukā, tad būtu labi.
Un nav jau tā, ka tie visi administratori, kurus tu esi ielicis pie ārā metamajiem tiešām ir jāmet laukā. Tas pats Rauls, Siikais vai bobiks, vēl nesen viņi te aktīvi spēlēja.
Nezinu, kā lai pasaka. Ja daudz maz serverī spēlējošie spēlētāji kaut kā novienotos un sarunātu uztaisīt visiem kopīgi sarakstu, kurus administratorus, viņuprāt, vajadzētu atstāt vai mest laukā, tad būtu labi.
Un nav jau tā, ka tie visi administratori, kurus tu esi ielicis pie ārā metamajiem tiešām ir jāmet laukā. Tas pats Rauls, Siikais vai bobiks, vēl nesen viņi te aktīvi spēlēja.
▲▲▲
[NWA]IneedMoney
Nu jā viņš vairs nespēlē, bet nesen bija iegājis uz dažām minūtēm un teica ka šim profilam aizmirsis paroli!
Nu jā viņš vairs nespēlē, bet nesen bija iegājis uz dažām minūtēm un teica ka šim profilam aizmirsis paroli!

Nu atvaino, es jau ar Gibox izrunāju kas un kā par mani saistībā ar admina statusu, tie kas zin, tie zin kas pa ģēlu, starp citu, citi admini arī nemaz tik slikti nestrādā, tā kā nevajag celt brēku.. Katram sava dzīve, problēmas, bet atrast laiku ienākt SA-MP reizi pa reizei katram iznāk, tā kā viss ir bumbās..

hustler tad sac iet serverī tu gandriz nekad nesi bijis serveri.
Nu tad beidz gudri stāstīt ko darīt, ja nezini kas par ģēlu, es jau ar Gibox par to parunāju, starp citu, mans niks ir BWS.
Kas attiecas uz tavu sarakstu - sviests, atvaino, bet te laba daļa adminu labi pilda savu amatu.
Man tas liekas par izsmieklu, galu galā, es saprastu ja to rakstītu kāds admins pēc pieredzes, bet ka to raksta kāds jauniņais - tas ir mazliet aizvainojoši labai daļai adminu.
Kas attiecas uz tavu sarakstu - sviests, atvaino, bet te laba daļa adminu labi pilda savu amatu.
Man tas liekas par izsmieklu, galu galā, es saprastu ja to rakstītu kāds admins pēc pieredzes, bet ka to raksta kāds jauniņais - tas ir mazliet aizvainojoši labai daļai adminu.

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Lielākā problēma, kāpēc parasti veidojas nesaskaņas ir nepiemērotu vārdu lietošana. Tāpēc arī gandrīz nekad nevar normāli neko sarunāt/izdarīt vai vienkārši diskutēt.
Nothing, nevis viņš nekad nav bijis serverī, bet pēdējā laikā reti ieiet serverī. Lūdzu, izsakaties skaidrāk. Neveidosim liekas diskusijas tur, kur viņas tiešām nav nepieciešamas.
Nothing, nevis viņš nekad nav bijis serverī, bet pēdējā laikā reti ieiet serverī. Lūdzu, izsakaties skaidrāk. Neveidosim liekas diskusijas tur, kur viņas tiešām nav nepieciešamas.
▲▲▲
Iemesls kādēļ neesmu bijis serverī ir tādēļ, ka nesen nosvila Mātes plate ar Video karti, ja vēlies nosponsorēt jaunu video karti, aiziet, jo pašreiz man ir tikai Jauna mātes plate un procesors, tā kā nāksies vien pagaidīt kādas pāris nedēļas līdz iegādājos ramu ar video karti.

- Briesmoniz[TITNS]
- Nelabojams spameris
Kāda sakarā tajā sarakstā ir Rauls, ja par viņu vēl nesen baigi balsoja tajā mēneša administrātora sadaļā.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Es skatos, ka Nothing nav ko darīt, jo jau pat mēģināja kļūt par moderatoru, kurš nav spējīgs ievērot foruma noteikumus.
Runājot par manu adminu, es jau nevienam neesmu prasījis, lai man viņu atstāj. Gibox'am pietiek savu darīšanu, tādēļ viņam nav laika līst šādos sīkumos. Uzskatu, ka šī tīrīšana nav nemaz tik steidzama, jo ir atšķirība starp adminu, kurš nespēlē un starp adminu, kurš savas tiesības pārkāpj.
Runājot par manu adminu, es jau nevienam neesmu prasījis, lai man viņu atstāj. Gibox'am pietiek savu darīšanu, tādēļ viņam nav laika līst šādos sīkumos. Uzskatu, ka šī tīrīšana nav nemaz tik steidzama, jo ir atšķirība starp adminu, kurš nespēlē un starp adminu, kurš savas tiesības pārkāpj.

jus visi aktal pārprotat.
Es vnk runāju kad tie admini ļoti reti onlainā. un neko daudz nedara.
Es vnk runāju kad tie admini ļoti reti onlainā. un neko daudz nedara.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Un tāpēc ņemt viņiem nost statusu un atstāt tikai 5 adminus? Gandrīz visi ir pārmaiņus aktīvi, tā arī lai paliek. Atstās 5 adminus, būs bieži brīži, kad vispār nav adminu, kur loģika?
Starp citu, tev jau vispār serverī ir bans, tikai nezinu, kādēļ es tikai vienīgais to esmu pamanījis.
Starp citu, tev jau vispār serverī ir bans, tikai nezinu, kādēļ es tikai vienīgais to esmu pamanījis.