bobiks[1337]

Moderator: Moderatori

W4I[Vendetta]
Rakstnieks
Rakstnieks

bobiks[1337]

Post by W4I[Vendetta] »

Apnicis vel nav, bet pastrīdēties un padiskutēt par vakardienas bobiks[1337] čata izteikumiem gribu.

Te 2 skrīni:
1.
http://www.bildites.lv/images/9i2hmb8u1t0o0dylfo1w.png
2.
http://www.bildites.lv/images/50afmljnw02yj8gmwc2p.png

Par 1. screen, man paskaidroja, ka bobiks[1337] pats sev nevar mute uzlikt un INDIGO[777], kas pēctam ienāca, teica, ka viņš viņam nevar uzlikt mute, labi, paļaujos uz to, ka bobiks[1337] savu kļūdu saprata un to nožēlo. Lai nerastos iespējamas domstarpības, tad INDIGO[777] uzticos un nav nekādu pretenziju pret viņa teikto.

tad ir 2. screen, kur bobiks[1337] lieto vārdu "mafukaz" un viņš to vakar diezgan bieži lietoja, varbūt, tā kkāda spēle bija, cik reizes viņš to varēs iestarpināt kādā teikumā, bet tas vārds "mafukaz" man asociējas ar lamāšanos angļu valodā, precīzāk ar vārdu "mutherfuckers" ,ļoti iespējams, ka esmu samaitāts un tāpēc man vienīgajam rodas tāda asociācija, ceru, ka tā ir un administrātors ar vārdu mafukaz saprot ko citu. Ja mana asociācija tomēr ir pareiza, tad administrātors vairākkārt lamājas un apvaino spēlētājus :?

Vēlētos dzirdēt bobiks[1337] skaidrojumu vārdam mafukaz, kāda ir šī vārda nozīme un pielietojums? , jo serverī kad jautāju tā arī man nesniedza atbildi :(
*Pagaidām bobiks[1337] vakardienas izteikumi man rada priekštatu, ka viņš ir rupjš un nesavaldīgs administrātors, ceru, ka kļūdos un tāpēc, ka nenāk miegs un neesmu izgulējies dramatizēju.
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

Re: bobiks[1337]

Post by ervuha[BoxG] »

Priecē, ka vismaz ir kāds, kuram rūp, kas notiek serverī.

Jā, INDIGO ir 3 līmeņa administrators, kurš, diemžēl, nevar ne mutot, ne kikot, ne darīt ko citu lielāka līmeņa administratoriem.

Ja runājam par bobiku, tad es tiešām vārdā "mafukaz" nesaskatu neko rupju. Domāju, ka ar mani vienisprātis ir arī pārējie administratori, ja tā nebūtu, tad jau sen būtu mutojuši viņu. Turklāt pazīsto bobiku personīgi, nedomāju, ka bobiks ir tik stulbs, lai šitā runātu publiskajā čatā zinot vārda īsto nozīmi. Un tieši par šo vārdu, "mafukaz" mums ar bobiku bija saruna administratoru čatā. Ja pareizi atceros, tad viņš teica, ka šim vārdam tiešas nozīmes nav. Tā kā pats arī neesmu informēts par tā vārda nozīmi, šajā jautājumā neko gudru pateikt nespēšu.
▲▲▲
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Tajos skrīnos nesaskatu neko, par ko būtu jāliek mute, kā arī neredzu, ka tas tiktu uz kādu teikts. Ja viņš būtu nesavaldīgs, tad tur nāktu ārā pavisam citi vārdi. Tā kā nezinu, ko ar šīm sūdzībām mēģini panākt, jo administratori ir tādi paši spēlētāji, kā visi citi. Protams, ir normas, bet administratoram nav jābūt 100% paraugspēlētājam.
Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Teikšu godīgi, ja mofuckaz būtu attiecināts kā lamuvārds, tad Ervuha un citi noprot, ka man serverī, kad biju, varētu likt mutes katru mīļu minūtīti, jo Es bieži vien lietoju vārdus: ''Nigger, Motherfucker etc. kā joku, to arī citi admini dara, kopš kura laika tas būtu lamu vārds, to nesaprotu.
Image
W4I[Vendetta]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by W4I[Vendetta] »

[AoD]Aleksis Tajos skrīnos nesaskatu neko, par ko būtu jāliek mute, kā arī neredzu, ka tas tiktu uz kādu teikts. Ja viņš būtu nesavaldīgs, tad tur nāktu ārā pavisam citi vārdi. Tā kā nezinu, ko ar šīm sūdzībām mēģini panākt, jo administratori ir tādi paši spēlētāji, kā visi citi. Protams, ir normas, bet administratoram nav jābūt 100% paraugspēlētājam.
Hmm, nesakati par ko būtu jāliek mute, par vārda ķēms lietošanu man 1337sec mute un te par vārda stulbenis lietošana nav jāliek mute, esmu apjucis O_o BTW tu redzi, ka šī ir sūdzība, esmu šo ielicis sadaļā nosūdzi kādu? (headbang) šis ieraksts ir sadaļā Strīdu stūris vēlos dzirdēt paša bobiks[1337] komentāru un augstāk vari palasīt ko vēlos panāk, tāpēc arī uzdevu jautājumu, ja uzmanīgāk lasītu esmu pārlicināts, ka saprastu.
Hustler_BWS Teikšu godīgi, ja mofuckaz būtu attiecināts kā lamuvārds, tad Ervuha un citi noprot, ka man serverī, kad biju, varētu likt mutes katru mīļu minūtīti, jo Es bieži vien lietoju vārdus: ''Nigger, Motherfucker etc. kā joku, to arī citi admini dara, kopš kura laika tas būtu lamu vārds, to nesaprotu.
vispār jau nezinu, kāpēc vārds "Motherfucker" asociējas ar lamuvārdu, varbūt tāpēc, ka latviski tulkojot mātesdrāzējs :(|
Redz tu te pateici, ka lietoji to kā joku, bet bobiks[1337] neko man neatbildēja, kad serverī viņam prasiju. Tāpēc atkārtošos.

Vēlētos dzirdēt bobiks[1337] skaidrojumu vārdam mafukaz, kāda ir šī vārda nozīme un pielietojums?
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Atvaino, bet tas ir stulbības kalngals, tas ka viņš Latviešu valodā tulkojas kā Mātes drāzējs nenozīmē to, ka tas ir lamu vārds, labi, vārds nav tas pieklājīgākais un labākais, bet nu, atvaino, ja tu vārdu Motherfucker ņem vērā tik nopietni, tad man liekas problēmas ir tev, nevis kādam no adminiem.

Cik man bijis zināms, tad īstu problēmu ar šo vārdu nevienam nekad nav bijis, jo tur ir jābūt vienkārši dīvainam lai uzskatītu teicienu ka tev ir tāda veida attiecības ar savu māti par nopietnības kalngalu.
Image
W4I[Vendetta]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by W4I[Vendetta] »

Hustler_BWS Atvaino, bet tas ir stulbības kalngals, tas ka viņš Latviešu valodā tulkojas kā Mātes drāzējs nenozīmē to, ka tas ir lamu vārds, labi, vārds nav tas pieklājīgākais un labākais, bet nu, atvaino, ja tu vārdu Motherfucker ņem vērā tik nopietni, tad man liekas problēmas ir tev, nevis kādam no adminiem.

Cik man bijis zināms, tad īstu problēmu ar šo vārdu nevienam nekad nav bijis, jo tur ir jābūt vienkārši dīvainam lai uzskatītu teicienu ka tev ir tāda veida attiecības ar savu māti par nopietnības kalngalu.

:D Nu ja, man ir problēmas :D
Tak palasi manu ierakstu, es apakšā tā teikt izdariju secinājumu, ja ir tā, ka bobiks[1337] to vārdu asociē ar "Motherfuckers" , tad manā skatījumā viņš ir rupš, un nesavaldīgs tāpēc, ka lietoja vārdu "stulbenis" . Un vari te murgot ko vien gribi, to, ka vārds Motherfuckers nav lamuvārds vai vnk rupjš vārds man neieskaidrosi.
Manā saktījumā tas ir tas pats, kas lietot krievu valodas vārdu ar B burtu gandrīz katrā vārda galā, un ja tas ar tev liekas normāli, tad atvaino, bet ar tevi nerunāju un vairs nevālos runāt.

Un visiem, kas man neiznāmu iemeslu dēļ bez bobiks[1337] te kko komentē palasat sadaļas noteikumus. Nelūdzu jūs runāt bobiks[1337] vārdā vai aizstāvēt viņu, vai vnk sākt strīdēties ar mani, vēlos dzirdēt bobiks[1337] komentāru.
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Un vari te murgot ko vien gribi
Paldies par atļauju, bet man ir aizdomas, ka te vienai lielai daļai liekas ka viss tavs radītais topiks ir Murgs.
Es nesaprotu ko tieši tu centies panākt šobrīd: vēlies tagad nokaunināt adminus vai Bobiku, varbūt ieviest cenzūru? Būsim reālisti, ja? Ne vienmēr tu taisies dzirdēt to kas tev patīk, bet tas nenozīmē ka visiem uzreiz jālec nost no krēsliem un jāskrien sist tas, kas to pateica. Tāpat arī šoreiz.. Dzirdēji vārdu Stulbenis un Mofuckaz, nu ir, nokritīs rokas no tā ka Bobiks to pateica?

P.S. Kas attiecas uz vārdu stulbenis, tas nav lamu vārds..

P.S.S. Jau vien tā frāze ''Mofuckaz'' pasaka ka tas ir joks, jo pats veids kā šis vārds ir noformulēts ir komisks..
Image
W4I[Vendetta]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by W4I[Vendetta] »

Hustler_BWS
Un vari te murgot ko vien gribi
Paldies par atļauju, bet man ir aizdomas, ka te vienai lielai daļai liekas ka viss tavs radītais topiks ir Murgs.
Es nesaprotu ko tieši tu centies panākt šobrīd: vēlies tagad nokaunināt adminus vai Bobiku, varbūt ieviest cenzūru? Būsim reālisti, ja? Ne vienmēr tu taisies dzirdēt to kas tev patīk, bet tas nenozīmē ka visiem uzreiz jālec nost no krēsliem un jāskrien sist tas, kas to pateica. Tāpat arī šoreiz.. Dzirdēji vārdu Stulbenis un Mofuckaz, nu ir, nokritīs rokas no tā ka Bobiks to pateica?

P.S. Kas attiecas uz vārdu stulbenis, tas nav lamu vārds..

P.S.S. Jau vien tā frāze ''Mofuckaz'' pasaka ka tas ir joks, jo pats veids kā šis vārds ir noformulēts ir komisks..
labi, izskaidro man vārdu "stulbenis", kādos gadijumos to pielieto? žēl, ka nevaru atrast screen vai nav saglabāti, bet parasti serverī par šāda vārda lietošanu liek mute, jo tas ir aizvainojošs vārds. Runājot par to mute, liekas, ka augstāk visu uzrakstiju, ka bobiks[1337] pats saprata ko uzrakstija un vēlāk kamēr biju serverī no viņa tādu vārdu nemaniju.

Hmm, kas ir cenzūra? http://lv.wikipedia.org/wiki/Cenz%C5%ABra , ja pareizi saprotu, tad serverī jau sen tiek pielietota ierobežojot vulgārismu lietošanu valodā.

btw "mafukaz" , nevis ''Mofuckaz'' izskatās, ka tu jau te pats pārveido vārdu, lai vairāk atbilstu vārdam "Motherfuckers"

Un izkatās, ka tev dēļ šī raksta radās nepatika pret manis rakstīto, pret to, ka redz es uzdrošinos pajautāt bobiks[1337] , lai man paskaidro, ko domāja ar vārdu "mafukaz" un kāds tam bija pielietojums, atgādināšu, ka serverī viņam jautāju un viņš man neatbildēja. Tāpēc es iegriezos strīdu sadaļā, lai pajautātu un pārliecinātos vai tiešām bobiks[1337] ir rupjš un nesavaldīgs vai vnk neesmu spratis viņu, kādā nozīmē lieto to vārdu. Tā kā viņš man nav vel atbildējis, tad gaidu atbildi no viņa.
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Un starpība starp šiem tevis minētajiem vārdiem? Es bieži dzirdu: Mofukaz, Mafukaz, Mo'fuckas utt un tā vēljoprojām, a nozīme ta viena un tā pati.
Ja tev tik ļoti principa pēc vajag izskaidrojumu mūsdienās vārdam ''Mafukaz'', tad paskaidrošu. Mafukaz ir izplatīts vārds mūsdienās, vismaz tā mums ir pierādijies te, to ļoti reti lieto tiešā nozīmē un kā aizvainojumu. Tas ir gluži tāpat kā draugu baros cilvēkiem patīk ikdienā izmantot visus tos Krievu N un B vārdus.

Jo atvaino, bet mēs neviens neesam perfekts, ticu, ka arī Tev nepatiktu, ja tev sāktu bāzt sejā visu laiku kad tu izmanto kādu neliterāru vārdu, pat ja ne Krievu vai Angļu vārdus, bet tos pašus aizguvumus no Vācu valodas kā - Fāteris, Mutere, utt.

P.S. Stulbenis - Tas ir Latviešu valodas vārds, kurš būtībā nozīmē negudrs, muļķis. Es par šādiem vārdiem parasti muti nelieku, galu galā katram ir savs viedoklis, varbūt man liekas ka kautkas vai kāds ir stulbs, tādēļ man uzreiz liks muti? Cita lieta ir ka sāk izpausties ar lamu vārdiem etc. kas personu tiešām aizskar.
Image
W4I[Vendetta]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by W4I[Vendetta] »

Hustler_BWS Un starpība starp šiem tevis minētajiem vārdiem? Es bieži dzirdu: Mofukaz, Mafukaz, Mo'fuckas utt un tā vēljoprojām, a nozīme ta viena un tā pati.
Ja tev tik ļoti principa pēc vajag izskaidrojumu mūsdienās vārdam ''Mafukaz'', tad paskaidrošu. Mafukaz ir izplatīts vārds mūsdienās, vismaz tā mums ir pierādijies te, to ļoti reti lieto tiešā nozīmē un kā aizvainojumu. Tas ir gluži tāpat kā draugu baros cilvēkiem patīk ikdienā izmantot visus tos Krievu N un B vārdus.

Jo atvaino, bet mēs neviens neesam perfekts, ticu, ka arī Tev nepatiktu, ja tev sāktu bāzt sejā visu laiku kad tu izmanto kādu neliterāru vārdu, pat ja ne Krievu vai Angļu vārdus, bet tos pašus aizguvumus no Vācu valodas kā - Fāteris, Mutere, utt.

P.S. Stulbenis - Tas ir Latviešu valodas vārds, kurš būtībā nozīmē negudrs, muļķis. Es par šādiem vārdiem parasti muti nelieku, galu galā katram ir savs viedoklis, varbūt man liekas ka kautkas vai kāds ir stulbs, tādēļ man uzreiz liks muti? Cita lieta ir ka sāk izpausties ar lamu vārdiem etc. kas personu tiešām aizskar.
Paldies, ka paskaidroji, bet kāpēc to vnk nevarēja uzrakstīt bobiks[1337] un aiztaupīt visu šo "sviestu" ?

Tomēr stulbenis ir apvainojums, aizvainojošs vārds un te lielākā daļa spēlētāju nezin otru spēlētāju, tātad nosaucot kādu par stulbeni lielākā daļā gadījumu spēlētājs tiek apvainots. Pimēram uzrodas jauns spēlētājs kurš vel kko nav iemācījies vai vnk nezin uzreiz tiek nosaukts par stulbeni, tātad visi, kas apgūst ko jaunu ir stulbeņi . Izskatās, ka šinī jautājumā mūsu viedokļi dalās, jo katru vārda stulbenis pielietošanu uzskatu, kā apvainojumu, jo šeit spēlējošie nevienu nevar objektīvi novērtēt un nosukt par stulbeni.
Pēc manas loģikas ir pārkāpts 2. punkts noteikumos.
2. Nelamāties, neaizskart citus spēlētājus, viņu ģimenes un draugus.
(a) MUTE.
(b) KICK.
(c) BAN.
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Parādi kura persona tajos skrīnos tiek aizskarta, noteikumus mēs visi zinam..
Image
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Kā jau iepriekš kaut kur minēju, jau tad, kad vēl spēlēju, redzēju, ka ar tām mutēm valda haoss un mutes tiek liktas tā, kā administrators uzskata par vajadzīgu, šajā gadījumā es neuzskatu, ka bobika izteikums būtu pret noteikumiem, kā jau rakstīja BWS.

Kas attiecas uz vārdu stulbenis, tad jau ''tu esi tāds ķēms'' ir vēl lielāks aizvainojums un par tādu arī jāliek mute... Ja serverī būtu jāraksta tā, kā būtu jārunā publiskā sabiedrībā, tad administratoriem no drukāšanas pirksti nodiltu. Kas attiecas uz šo, tad vecajiem administratoriem tika daudzmaz izskaidrots par ko mutes nelikt, bet laikam jau jaunajiem tas nav skaidrots un kādam tas būtu jāizdara.

Par šo jau tik un tā var diskutēt ilgi un dikti, bet taisnība būs kaut kur citur, jo vienmēr kāds neuzliks muti un radīsies šādi jautājumi.
Image
W4I[Vendetta]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by W4I[Vendetta] »

Hustler_BWS Parādi kura persona tajos skrīnos tiek aizskarta, noteikumus mēs visi zinam..
[AoD]Aleksis
Kas attiecas uz vārdu stulbenis, tad jau ''tu esi tāds ķēms'' ir vēl lielāks aizvainojums un par tādu arī jāliek mute...
Re kur mans screen, kad man mute uzlika un ko es uzrakstiju.
http://www.bildites.lv/images/tmuv4xfzg3jn0pbqx7yb.png

Un šinī screen var redzēt ko esmu aizskāris?

Skatos šis topiks ļoti ievelkas un iedziļinas, viss ko vēlējos, lai bobiks[1337] pastāstītu ko domāja ar to ko augstāk rakstiju.
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Un sakars? Tev uzlika muti, tagad esi sašutis, gribi pačakarēt Bobiku, jo viņam neuzlika muti. Kā jau Aleksis teica, viens admins par tādām lietām liek muti, otrs neliek, kautgan tas ir sūdīgi, ka tā dara, bet tā tas notiek, čali. Samierinies ar to.
Image
Locked