Beztēma #6
Moderator: Moderatori
-
- Jauniņais
Re: Beztēma #6
Briesmoni, kadi tanki, par ko tu runa? Jau no pasa sakuma mani macija, ka nedriks tadas lietas izmantot, neesmu to lietojis fragu iegusanai, atzistu, vizinajies esmu, bet tas nemaz neliekas patikami. 

mh varbūt es hack vēl viņa profilu?
- bobiksv6k[1337]
- euro
Super! Cilvēks ar tieši tādu pašu IP kā tev gribēja atgriezties atkal komūnā, lai uzspēlētu sa:mp, bet no sākuma gribēja biš paspēlēties ar proxy un rakstīt muļķības.tiek izmantots proxy (tas pats, kas aiz-aizvakar lielo spamu laikā)
Tieši tādu uzvedību varēja gaidīt no tavas puses, nevis no cilvēka, kurš par boxg aizmirsis kādu gadu.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
-
- Jauniņais
Jus nirgajieties? Man nemaz proxy servera nav un bans ari nav bijis! Domajat ko gribat! 

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
- bobiksv6k[1337]
- euro
Eh, nelienu tajā sadaļā vispār. Paldies, ka iedevi linku!

I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
-
- Jauniņais
Ja, sagadisanas ta ir. Tik tiesam lietoju proxy serveri, jo negribu, lai citi uzzina manu jauno niku. 

Bobik būtu labāk muti aizvēris ciet es viņu nezinu neko neesmu lūdzis un man po pa viņu man vienalga ka viņam ip kā manbobiks[1337] wrote:Super! Cilvēks ar tieši tādu pašu IP kā tev gribēja atgriezties atkal komūnā, lai uzspēlētu sa:mp, bet no sākuma gribēja biš paspēlēties ar proxy un rakstīt muļķības.tiek izmantots proxy (tas pats, kas aiz-aizvakar lielo spamu laikā)
Tieši tādu uzvedību varēja gaidīt no tavas puses, nevis no cilvēka, kurš par boxg aizmirsis kādu gadu.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Es par tevi neko neteicu. Es stāstīju par to tur čalīti, kuram ir tieši tāds pats IP kā tev. ā.. par to tavu uzvedību? Pats to nopelnīji, tagad nebrīnies, ka tevi nomelno.

/b/oxG
A kas rev nepatīk manā uzvedībā?
- bobiksv6k[1337]
- euro
[minigun]TheStyle., retardošanās forumā kopā ar Disaster, bēgšana no adminiem serverī.
Kādreiz tu biji normāls. Pirms aizgāji uz WTF klanu, kur bija Disasters.
Kādreiz tu biji normāls. Pirms aizgāji uz WTF klanu, kur bija Disasters.

/b/oxG
bobik, tu tagad centies mani nomelnot, sanaidot ar TheStyle, vaine? labāk nogopī paiku Maximā, nevis izcelies ar tupiem uzbraucieniem. 

Last edited by Disaster on 26 Mar 2011, 21:36, edited 1 time in total.

aaa minigun
. Kad es bēgu no adminiem? 

- bobiksv6k[1337]
- euro
Es tikai pieminu faktu, ka viņš bija normāls, pirms sāka ar tevi dzīvoties.bobik, tu tagad centies mani nomelnot, sanaidot ar TheStyle, vaine? labāk nogopī paiku Maximā, nevis izcelies ar tupiem uzbraucieniem.
Vari pats iet uz maximu un gopīt paiku, ja reiz zini, ka tur tā var gopīt.
Vispār jau zināju, ka pēc mana posta sekos kkas truls no tavas vai TheStyle puses, kur reāli nekāda normāla argumenta nav, kas spētu atspēkot manu domu.

/b/oxG