Beztēma #6

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Disaster
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Beztēma #6

Post by Disaster »

Spermish, pats ķipa baigi lielais? xD Tu vēl no dzemdes neesi ticis ārā un gudrējies jau. :/
Image
:) Piedāvāju palīdzēt kādam serverim ar skriptošanu. :)
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

50L laikam bija ar benzīna palaišanas dzinēju jeb ''puskaču''. :D
Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Zini, Disaster, priekš tāda, kurš ir jaunāks par mani un Amish, tev patīk daudz dirsties.
Vienreiz tā kārtīgi norausies no kāda un tad pats arī vainīgs būsi

P.S. Amish, es viņus abus ar TheStyle izdzēsu šodien tīrot vecos kontaktus.
Image
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Disaster, tu tiešām māki sasmīdināt. Pats nemitīgi tēlo varoni, lien, kur nevajag, mēģini pierādīt, ka esi baigi krutais vecis utt. Tavs sigs arī, vienkārši odziņa.
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Manuālī rakstīts, ka "Traktors MTZ-50L atšķiras no traktora MTZ-50 ar motora iedarbināšanas ierīci".
Vēl te ir rakstīts, ka Iedarbināšanas sistēma motoram D-50 ir ar elektrisko starteri CT-212, bet D-50L - ar iedarbinašanas motoru (puskačs).
8. Kad traktors pārvietojas, nedrīkst ieslēgt diferenciāļa bloķēšanas mehānismu un sadales kārbas apdziņas sajūgu un izdarīt ar traktoru pagriezienu tā kustības laikā, ja ieslēgts diferenciāļa bloķēšanas mehānisms.
Da labi. Es ar MTZ-82 laukos pa kartupeļu lauku braucu. Iebraucu kkādos dubļos, traktors lēnām samazināja ātrumu, es ieslēdzu diferenciāļa bloķēšanas mehānismu un nekas viņam nenotika. eh.
2 bildes.
http://www.bildites.lv/images/e0xk71aw8hwv6ava9ab0.jpg
http://www.bildites.lv/images/bykjm9dljkwyriu7l9to.jpg
have fun. Slinkums bija pagriezt. ;d
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Amish
Servera admins
Servera admins

Post by Amish »

Tici man Disaster, vismaz par gadiem pieciem vecāks par tevi esmu. Takā, nemuldi daudz.
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Pirmajā reizē, nekas nenotika, otrajā arī, bet pēc ntās reizess bloķētāju var vienkārši apraut, jo tas diferenciāļa bloķētāja ieslēgšana ir mehānisks process nevis kaut kāda elektroshēmas darbība.
Image
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

mtz82 ir savādāk, gudrāks :D, ar sagrieztu stūri bloķis nestrādā, ja nav tas prikols atslēgts. Braucošam jau nekas arī īpaši nenotiek, notiek tikai uz cietas virsmas, kad ir riktīga saķere un iet griezienā.
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Es bloķi esmu rāvis arī mežā, kad ar 5. robu spolēju uz saknēm, mēģinot ievilkt otru traktoru ar piekabi, brālēns pateica, lai bloķi ieslēdzu. Tāpat nekas nemainījās.
Image
Image Image Image
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

Post by ervuha[BoxG] »

[quote="Amish[BoxG]"...satiktu tevi, pa muti sadotu, tikai zin kā, malaļetkas jau nedrīkst sist. Tādi kā tu uz to arī spekulē, piedur pirkstu, uzraksta zajavku un tad tikai priecājās.[/quote]

Nu bet tevi tikko viņi tā arī pavilka uz kašķi. Izprovocēja un gaidīja, kamēr kāds sāks solīt pa muti, bet pēc tam paši priecājas par paveikto.

Es jums vienkārši ieteiktu ignorēt šos. Neatbildēt uz nevienu viņu postu, pilnībā izdzēst no sava redzes loka. Es nereaģēju uz nevienu viņu ziņojumu un redz, nav man problēmu ar viņiem.
▲▲▲
Maize[1337]
Mana-mana
Mana-mana

Post by Maize[1337] »

Man ir viens ***** jauājums.
Kā pie velna jūs nevarat būt saistīti, ja forumā pilnīgi vienmēr atgriežaties forumā kopā ? (Disaster, TheStyle)
Image
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
bobiksv6k[1337]
euro
euro

ervuha. Tu tikko pateici, ka sūds sāk smirdēt, kad viņu kustina. Aptuveni tas pats notiek ar šitiem. :D
Image
Image Image Image
/b/oxG
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Dumper, lol, elektroniski un belarusam? Belarusam vispār nekā elektroniska nav, izņemot radio, ja tāds ir ielikts. Ieteiktu paskatīties kā strādā bloķētājs. :D
Image
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Darīsim tā, visi nākamie provacējošie retardu posti tiks dzēsti. Ja sāksiet ārdīties protams bez vārnam neizpalikt.

Edit: es tak teicu, ka tur nav nekā elektroniska, belarusam vēl ir gaismas :D
Last edited by [NWA]Dumper on 26 Mar 2011, 22:40, edited 1 time in total.
Image
Amish
Servera admins
Servera admins

Post by Amish »

ervuha[BoxG] wrote:[quote="Amish[BoxG]"...satiktu tevi, pa muti sadotu, tikai zin kā, malaļetkas jau nedrīkst sist. Tādi kā tu uz to arī spekulē, piedur pirkstu, uzraksta zajavku un tad tikai priecājās.
Nu bet tevi tikko viņi tā arī pavilka uz kašķi. Izprovocēja un gaidīja, kamēr kāds sāks solīt pa muti, bet pēc tam paši priecājas par paveikto.

Es jums vienkārši ieteiktu ignorēt šos. Neatbildēt uz nevienu viņu postu, pilnībā izdzēst no sava redzes loka. Es nereaģēju uz nevienu viņu ziņojumu un redz, nav man problēmu ar viņiem.[/quote]

Var jau arī pacienāt ar banu no foruma par neētiskas vides radīšanu un citu izprovicēšanu uz kašķi. :DD
Locked