Beztēma #6
Moderator: Moderatori
- bobiksv6k[1337]
- euro
Re: Beztēma #6

did someone say facepalm?

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Tikko tikai noskatījos Dirsā pisēju "Kick-Ass"...
Un sō.. Ļoti patika
.
Un sō.. Ļoti patika

Last edited by mello on 27 Mar 2011, 01:14, edited 2 times in total.
私は誓う、私は正義だ!可能であれば、私を殺す!
- makrilsv6k
- Rakstnieks
WTF? Jack-Ass? Pirmo reizi šitai filmai dzirdu tādu tulkojumu..
Varbūt tu domāji Kick-Ass? 

- bobiksv6k[1337]
- euro
Es nenormāli gribu kko tādu izmēģināt. Skolā, pamestā ēkā, jebkur. Man jau ir ideja viena, kur manu ideju var īstenot, bet negribās vienam pašam tur līst.

I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Nice, Bobī...
Man arī gribējās tādā pamestā ēkā kko tādu..
Bet tikkai uztaisīt tur tusiņ' vietu, kur klases biedri un draugi visu dienu sēdētu ;D..
Man arī gribējās tādā pamestā ēkā kko tādu..
Bet tikkai uztaisīt tur tusiņ' vietu, kur klases biedri un draugi visu dienu sēdētu ;D..
私は誓う、私は正義だ!可能であれば、私を殺す!
- bobiksv6k[1337]
- euro
Tusiņu vieta var būt tā pati pamestā ēka. Ja ir ēka, tad tur speciālu tusiņu vietu nevajag.

/b/oxG
- Hustler_WinChester
- CMF
Jā, bet ir visādas maucīgas omes kas zvana policijām nshit... Ja tādu nebūtu tad visas stroikas ko zinu savā pilsētā, jau sen būtu pārtaisītas par vietējajiem klubiem un vēl nezin ko, tācu nav jau arī tā ka tā māja nevienam nepieder. Bet ideja kā tāda, vispār diezgan ģeniāla 

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
- bobiksv6k[1337]
- euro
konkrēti tajā video viņi dabūja atļauju 90%, jo tur sponsorē Red Bull. Viņi, es domāju, nesponsorēs neko nelegālu.
Un jā... Par tām omēm. Tur ir viena pamesta viesnīca. Dzīvojamā māja tur ir tikai viena. Mēs jau vairākas reizes tur esam bijuši, ložņājuši un tur neviens nav mentus saucis par laimi.
http://www.panoramio.com/photo/3480673 Rekur ir tā senleja starp citu. Ja manu ideju atbalstīs, mēs arī tur iespējams pafilmēsim.
Un jā... Par tām omēm. Tur ir viena pamesta viesnīca. Dzīvojamā māja tur ir tikai viena. Mēs jau vairākas reizes tur esam bijuši, ložņājuši un tur neviens nav mentus saucis par laimi.
http://www.panoramio.com/photo/3480673 Rekur ir tā senleja starp citu. Ja manu ideju atbalstīs, mēs arī tur iespējams pafilmēsim.

/b/oxG
- Hustler_WinChester
- CMF
Nu jā. tā izskatijās pēc vietas kas nevienu tiešām nepiš
Sūdīgi ka man krutākā ciema stroika ir ganrīz pie pašas domes, un mentiem tur patīk pabraukāties. Tur pat staigāt ir vāks 

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Mums Līksnā labi, it kā nav garu lielu kalnu, bet pa parku var normāli pabasīt. 

Me Gusta.
- bobiksv6k[1337]
- euro
Viena dzīvojamā māja tur ir, bet man nav ne jausmas, vai viņiem uztrauc tas, ka mēs tur ārdamies. Esam bijuši tai visnīcai uz jumta... Visur. Vēl mentus nav saukuši.Nu jā. tā izskatijās pēc vietas kas nevienu tiešām nepiš
Zoc, parks nav aršana. Pa rampu lejā ir 1 vai 2 sekundes. Pa kalnu vot ir kkāda pusotra minūte. Vismaz pie viena pazīstama tur ir tāda baigi gara trase.

/b/oxG
Bet fakts kā tāds, trīs minūšu laikā apskatīties forumā, kas jāmeklē, tad nedaudz padomāt, kur tas ir. Pēctam vēl aizbraukt tur, noskrīnot. Pēctam to bildi vēl uploadot un iemest forumā. Pa trim minūtēm tas viss ir vienkārši nereāli. Pat ja tu afigenna karti pārziniABRAMS_4empion wrote:Es tev velreiz saku, man tie posti ir pie kājas, ja nebūtu, tad es uzturētos forumā, nevis serverī. Un velreiz saku, spēlējot Rp, kurā nospēlēju ~540h pa ls, es varu zināt šitik vieglas vietas lsā un tā apkaimē.
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris