Jog, tu kļūdies. Tu neesi vienīgais kurš ir nopircis šo spēli... Spēle baig' patīk, un katru dienu, kādas 2-4 stundas veltu viņā.
BTW. Iesaku spēli PIRKT, jo tiešām ir tā vērts, un krakotais suxass.
Minecraft!
Moderator: Moderatori
Re: Minecraft!
Kāds varētu pateikt, kas īsti tajā spēlē jādara?
Sapratu, ka viskautko būvē utt....
Bet viņš tur pa zombijiem arī stāsta.
Kāds apgaismojat mani, nevis tikai par zombijiem, bet plašāk.
+ cik tāda spēle maksātu?
Negribas tērēt naudu dēļ tādas spēles, kuru var novilkt..
Sapratu, ka viskautko būvē utt....
Bet viņš tur pa zombijiem arī stāsta.
Kāds apgaismojat mani, nevis tikai par zombijiem, bet plašāk.
+ cik tāda spēle maksātu?
Negribas tērēt naudu dēļ tādas spēles, kuru var novilkt..

- makrilsv6k
- Rakstnieks
mans citējums... diez ko neizpratīsi gan jau, bet nu izlasi 

Minecraft ir spēle, kurā tu vari darīt ko tu gribi, un galvenā doma ir būvēt. Firma ''Infiniminer'' izdomāja šo ideju, un to veidoja Markus Perssons (Markus Persson), jeb segvārdā - Notch. Šī spēle pašlaik ir divos spēļu modos, jeb ''gamemode''. Tie ir ''Creative'', un ''Survival''. ''Creative'' game mods ir tā saucamais, klasiskais Minecraft. Tajā var tikai būvēt, un neko citu. Taču ''Survival'' tu iegūsti lēnām materiālus, pārveido tos citās mantās. Abiem spēļu modiem ir multiplayer, taču ''Beta'' stadijas Minecraft var spēlēt tikai cilvēki kas to ir nopirkuši, vai protams, nelegāli dabūjuši, taču tie kas ir lejupielādējuši, var tikai dažos serveros tikt. Pašlaik Minecraft ir Beta stadijā, un to var nopirkt saitā minecraft.net par ?14.95, jeb apmēram ~10 latiem. Ja tu nopērc Minecraft, tad tu spēlējot klasisko Minecraft singlepleijerī, tu vari to saseivot. Taču ja neesi nopircis - nevari to saseivot. Spēle aizņem apmēram tikai nieka 50mb. Grafika protams ir tāda ''pikseļota'', taču šī spēle ir ļoti interesanta, un es personīgi pats, to iesaku nopirkt. Minecraft veidošana sākās apmēram 10. maijā, 2009. gadā. Taču, jau pirms spēle tika izlaista, to varēja nopirkt. Un šo spēli varēja sākt pirkt no 2009. gada, 13. jūnija.

sk.
bet, ja es nokačāju to spēli, nevis nopērku. Man spēlējot singleplayer nekas netiks atņemts?
Piemēram, ja es nopērku spēli. Tad es varu taisīt māju, mēbeles. Bet ja es spēlēju ar crackotu, tad nevar būt tā, ka dažus objektus nemaz nevaru uzlikt?
bet, ja es nokačāju to spēli, nevis nopērku. Man spēlējot singleplayer nekas netiks atņemts?
Piemēram, ja es nopērku spēli. Tad es varu taisīt māju, mēbeles. Bet ja es spēlēju ar crackotu, tad nevar būt tā, ka dažus objektus nemaz nevaru uzlikt?

protams, ka vari visu uzlikt. tad jau ta butu drizak demo versija, kurai crack ari nemaz nevajadzetu. (te tik daudz par warez var runat?)
pati spele manas acis sanem vienkarsi 1 no 10 vertejumu, ja spetu kada gamespot vai kur citur likt zemaku atzimi. Kapec vienkarsi netaisit istus 3d modelus, ja ir tada kreativitate? (ar to domaju speletajus, nevis izstradatajus, naudas slaucejus)
pati spele manas acis sanem vienkarsi 1 no 10 vertejumu, ja spetu kada gamespot vai kur citur likt zemaku atzimi. Kapec vienkarsi netaisit istus 3d modelus, ja ir tada kreativitate? (ar to domaju speletajus, nevis izstradatajus, naudas slaucejus)

kā vispār to spēli var palaist pa velti?
manliekas, tas nav iespējams, jo prasa username un paroli.
Man acc. ir, bet nav tas premium. Vai ir kāda cita iespēja viņu palaist?
Varbūt arī kāds, kurš vairak negrib viņu spelet man var iedot acc.?
Bet nu jā, tas maksā naudu.
Vēlos zināt, kā to crackoto versiju palaist, laikam būs jāpērk tā spēle.
manliekas, tas nav iespējams, jo prasa username un paroli.
Man acc. ir, bet nav tas premium. Vai ir kāda cita iespēja viņu palaist?
Varbūt arī kāds, kurš vairak negrib viņu spelet man var iedot acc.?

Bet nu jā, tas maksā naudu.
Vēlos zināt, kā to crackoto versiju palaist, laikam būs jāpērk tā spēle.

- makrilsv6k
- Rakstnieks