Krievu > Angļu
Moderator: Moderatori
Krievu > Angļu
čau visiem.
Vēlējos pajautāt vai var/kāds nezin kā nomainīt sa valodu no KRIEVU UZ ANGĻU ? : ))
Paldies jau iepriekš.
Vēlējos pajautāt vai var/kāds nezin kā nomainīt sa valodu no KRIEVU UZ ANGĻU ? : ))
Paldies jau iepriekš.
Re: Krievu > Angļu
Ctrl + Shift spēles laikā.
Neizprati manu domu laikam.
Es biju domāji ķip kad , ieiet pašā SA bez multiplayera. Pats sākums kad neesi nekur iegājis , un tev rāda Start game options utt. Man viss krieviski. Nevar kkā nomainīt uz angļu valodu ? Vai tad man jākačā jauns sa ?
Es biju domāji ķip kad , ieiet pašā SA bez multiplayera. Pats sākums kad neesi nekur iegājis , un tev rāda Start game options utt. Man viss krieviski. Nevar kkā nomainīt uz angļu valodu ? Vai tad man jākačā jauns sa ?
Pats labakais variants būtu nokačāt, bet tu jau vari arī partaisit SA no RUS un ANG!
- [NWA]Dumper
- Bembists
Jāieliek mapē kur instalēju SA ja ?Vengeance wrote:Liec Program Files/Rockstar Games/GTA San Andreas/Text/
http://www.sendspace.com/file/phtv8j
- [NWA]Dumper
- Bembists
Es viņu karoč ieliku , un man tagad ir kkas krieviski kkas angliski , pārsvarā visi krievu burti. wtf ?
Tak dabūn normālu angļu versiju un beidz ņemties. Tas ir max 2h jautājums. Būs ātrāk, nekā tu tagad te forumā gaidīsi no visiem palīdzību.