Līmeņu saraksts.
Moderator: Moderatori
Re: Līmeņu saraksts.
Varbūt var uzzināt, kādu tad auto var iegūt? Piemēram police rančeri vai tikai elegy? Spec. vai parasto, ja, protams, tas jau ir izdomāts.
- bobiksv6k[1337]
- euro
Mana kreisā auss padzirdēja, ka var tikai tādu, aks ir serverī. Spec. auto nevar.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
-
- Jauniņais
Baigais slinkums rēķināt, varētu apakšā pierakstīt levelu kopējo summiņu. ^^
25 līmeņi izmaksās 49,4kk (49'400'000)
Droši vien, ka īpašās krāsas arī nevarēs likt, eh? Ununun, ja sagribās īpaša krāsa uz savu personīgo auto, tad būs jāmaksā, right?
Droši vien, ka īpašās krāsas arī nevarēs likt, eh? Ununun, ja sagribās īpaša krāsa uz savu personīgo auto, tad būs jāmaksā, right?
krāsu varēs pats mainīt, ķūnētavā! kā arī, tunings saglabāsies.
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.
-
- Jauniņais
Paldiesiņš par info. ^^25 līmeņi izmaksās 49,4kk (49'400'000)
Gadījumā pēc restarta neatjaunoses autiņš? ^^krāsu varēs pats mainīt, ķūnētavā! kā arī, tunings saglabāsies.
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Uzskatat mani par stulbu,bet nesapratu-tas ir tikai tad ja savāc visus 100 pickups?vai arī tas attiecas uz 25lvl uc?Gibox[BoxG] wrote:krāsu varēs pats mainīt, ķūnētavā! kā arī, tunings saglabāsies.
- Kvatrochijs
- Nelabojams spameris