tatad speciali prieksh evola,
Karte
reku tas gabals pa kuru es spiedu,tatad "storijs" izbraucot uz celja kur karte var redzet ka punktu A,mes ar vel vienu chali sakam dragot,es ar savu audi,vinsh ar savu [A6] nu mes stiepam visu celju apmeram 160-190,jo tur ir 2 apdzivoti punkti,un braucot caur vienu no tiem ciemiem,es ieraudziju braucot pa pretejo joslu sudrabotu subaru,kuram zem restes mirgo zilas lampinjas,man uzreiz iesledzas klikshkis ka mani nokert nedrikst jo tad bus liegums,sods psc kads,un es no 5ta iemetu 4turtaja,iespiedu vinju lidz galam,nodzinu to A6,un aizlidoju talak,kad dzinu nost A6 vinsh brauca ap 180,ko spiedu cik iet,paskatijos spidaka,ka tahits rada 6,5 shtukas piektaja atruma,paskatos uz atrumu tovojas 240,skatos,tuvojas Tiraine,saku bremzet,viss ok lidz momentam kad pazuda ABS [ABS pazuda uz kadiem 150],un norava pa memajiem,slidzeju kadus 200-300 mentrus,lidz saka nest mani preteja josla,uz kadiem 30-35 ieslideju gravi,un aptinos apkart kokam - punkts B Izlecu ara,un skreju,skreju
20 cm uz labo pusi un butu sedejis ar motoru rokas....
Sekas: masinai prieksha psc,bet braucosha stavokli,motors nav izsists no vietas,turbina strada,interkuleris norauts no viena stiprinajuma,kresajam sanam psc,neka vesela nav,radiators uz metaliem,pasham izmezhgita/lauzta potite,un parsista lupa! iebraucu shodien shrota,teica ka apmeram viss ko man vajag pikjos lidz 40ls - 5ls spaini cenas!