Auto/Moto-mīļu sarunas
Moderator: Moderatori
- bobiksv6k[1337]
- euro
Re: Auto/Moto-mīļu sarunas
Šofers bez pieredzes bez ABS ir kā mērkaķis ar rokasgranātu. ;D

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Ja tas ir patiesi, tad man skauzh. Max esmu braucis tik 170km/h un tapat uz ledus.
P.S. Par bembi joprojam negribi pastastit?

P.S. Par bembi joprojam negribi pastastit?

- Deliite[1337]
- euro
man kka visam masinam pirmstam ir bijis abs! tapec nu nav tas pieredzes 
tagad jau ta prieksha ir drusku izvilkta,bet nu tiem kam ir bijusi cigari,vai zin ka tur izskatas kad atver haubi,tad tur kur ir radiators,tur apmeram bija koks
metals koku apstadinaja tiesi pirms kreisa rata!
speshal prieksh gejix
man BIJA bembis,525 bendzins,manuals,nevis plits,bet vecais,un NE 24v,ka enternals teica,skate bija lidz septembrim, 16" ljitaki,88 gada,pashkirsti dazhas lapas atpakal,bus tur bildes,un video!

tagad jau ta prieksha ir drusku izvilkta,bet nu tiem kam ir bijusi cigari,vai zin ka tur izskatas kad atver haubi,tad tur kur ir radiators,tur apmeram bija koks

speshal prieksh gejix

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Pff m20 nevis m50, manuals, benzins un vel tik vecs. Tadu pat par 500ls nevaretu pardot, kur nu vel 700ls. Bet ja tev sanaca kadu tik labi apsmaukt, apsveicu. 

- Deliite[1337]
- euro
nuuu,nezinu vai kadu apshmaucu,jo es ka ieliku sludinajumu ta man uzreiz zvanija! un prasija kapec tikai 700ls ar visu skati,kas pa defektu utt!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
To ka motors atrodas pasažiera sēdeklī, to pateici? 
P.S. No offense, tikai vērtēju pēc tava braukšanas stila.

P.S. No offense, tikai vērtēju pēc tava braukšanas stila.

Vins domaja BMW, nevis Audi. Nu bet M20 pardot par M50 cenu ir vienkarsi smiekligi. 

Tie kas saprot, par ko ir runa, tie nepirks, galu galā, Bonim taču galvenais ir izspiest maksimālāko cenu no tā auto, no vienas puses saprotami, gribas taču vairāk naudiņas šajos laikos, bet no otras puses, pircējam nedraudzīgi..

- bobiksv6k[1337]
- euro
Tāpēc auto labāk ir pirkt no uzticamiem avotiem. Es teiktu, ka forums būtu labāks variants.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Deliite[1337]
- euro
BWS,audi pielec un viss iet,pat braukt var,ja netraucetu to ka haube.
paskatoties cenas ssā apmeram remonts uz kadiem 30-45ls
motors nav nosists no "padushkam" ka jau teicu,20 cm uz labo pusi un BUTU motors klepi,bet trapiju laba vieta kas viss kartiba - motoram!
paskatoties cenas ssā apmeram remonts uz kadiem 30-45ls

- eminemZ[DC]
- Rakstnieks
- Deliite[1337]
- euro
logiski ka aizmuku 

- eminemZ[DC]
- Rakstnieks
- Deliite[1337]
- euro
ka ielidoju gravi,ta izbraucu ara,un talak noliku,un begu prom
shaubos vai vinji numuru piefikseja,jo tad shodien butu jau mani sameklejis saimnieks [uz ka masina stav uzrakstita]

Po, es par kādiem 300 ls būtu gatavs tevi nodot varas iestādēm. 
Unikāls piedāvājums forumam. 1993. gada Opel Vectra, 1.8 L, ķiršu sarkana ar rūsas dizainu (viegla kārtiņa), ielocīta bāka, mazliet iepuvis salons, norauts aizmugurējais bamperis, izjaukts bardačoks, kā arī apakša ir pakaļā, 12 L/100 km
. Pa 200 tas riekstu skaldāmais ir tavs 

Unikāls piedāvājums forumam. 1993. gada Opel Vectra, 1.8 L, ķiršu sarkana ar rūsas dizainu (viegla kārtiņa), ielocīta bāka, mazliet iepuvis salons, norauts aizmugurējais bamperis, izjaukts bardačoks, kā arī apakša ir pakaļā, 12 L/100 km