Aprīļa jok!
Moderator: Moderatori
-
- Rakstnieks
Aprīļa jok!
Rakstam te vissi,jokus,kā jūs vecāki/draugi/klassesbiedri/paziņas/u.c apjokoja uz 1.arpīli!
Es sākšu, no rīta kad gulēju mamma bļauj "Ko tu atkal saplēsi datoru",es fiksi fiksi skrienu no gultas pie datora,pa ceļam paklupu,dēļ segas jo iepinās kāja!,tad atskrēju Mamma "April,uz skolu taisies" ehh bija vērts!
Es sākšu, no rīta kad gulēju mamma bļauj "Ko tu atkal saplēsi datoru",es fiksi fiksi skrienu no gultas pie datora,pa ceļam paklupu,dēļ segas jo iepinās kāja!,tad atskrēju Mamma "April,uz skolu taisies" ehh bija vērts!
- Kvatrochijs
- Nelabojams spameris
Re: Aprīļa jok!
Mani neviens neapmuļķoja un pat necenntās, jo neesmu tik lētticīgs lai uzķertos uz tik stulbiem jokiem.
BoxG esmu no 2008. gada 23. augusta
Personīgi mani ļoti apmānija direktore!
Viss notuika aptuveni šādi tākā skola ir maza un mus visus ved viens autobus, šorīt no rīta līnijā viņa paziņoja ka sakarā ar mūsu sliktajām sekmēm tiek pagarināa diena līdz 16:30 mēs protams kā pēdējie dauņi uzķeramies un paliekam nelaimīgi,bet beigās tiek paziņots, ka nebūs pagarinātā diena! Nu priekš visiem mus tas bija liels atvieglojums!
P.S arī bija citi skolotāji kas apjokoja mūs, bet tā no skolas neviens nevienu ir kā nejokoja!
Viss notuika aptuveni šādi tākā skola ir maza un mus visus ved viens autobus, šorīt no rīta līnijā viņa paziņoja ka sakarā ar mūsu sliktajām sekmēm tiek pagarināa diena līdz 16:30 mēs protams kā pēdējie dauņi uzķeramies un paliekam nelaimīgi,bet beigās tiek paziņots, ka nebūs pagarinātā diena! Nu priekš visiem mus tas bija liels atvieglojums!
P.S arī bija citi skolotāji kas apjokoja mūs, bet tā no skolas neviens nevienu ir kā nejokoja!
- Deliite[1337]
- euro
mani appisa tikai draugiem.lv ar to sudu par zatlera tusu 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Ā es aizmirsu pateikt ka mani vel apčekarēja Serveris viņš teica ka es esmu admins ar 5lvl un varu /banplayer! 

Ieeju serverī - wtf?
5lvl admins
No sākuma, bija doma, ka Gibox sajaucis ID un uzlicis nepareizajam spēlētājam, bet uzreiz atjēdzos, ir takš 1. aprīlis 

Šī diena nekā neatšķīrās no pārējām dienām.
-
- Nelabojams spameris
amen to that.Šī diena nekā neatšķīrās no pārējām dienām.